Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Øg din onlinesikkerhed med Samsung

Er du også utryg ved at have alle din familieminder og kreditkortoplysninger på din telefon? Det er der råd for. Samsung er en verdensførende mobilkonstruktør og gør en dyd ud af at skabe de mest sikre smartphones, så både dine billeder og kreditoplysninger forbliver dine og ingen andres. Smartphonesoftwaren er heldigvis blevet så meget bedre til at foretage backup.

Der er sket en stor udvikling inden for sikkerhed – fra du skulle indtaste dine lange og ligegyldige kodeord til nu at bruge fingeraftryk og ansigtsskanning. Det er altså blevet mere sikkert at gøre brug af sin smartphone.

Samsung er verdensførende producent af smartphones og har dermed en masse erfaring fra deres utallige produkter, som de i dag får feedback fra, så de kan gøre dem endnu mere sikre. De har også udviklet et helt nyt produkt, der gør det endnu mere sikkert at være smartphonebruger, hvad end du arbejder i en virksomhed eller er privatperson.

De nyeste Samsung-smartphones har derfor øget sikkerheden. Det giver dig en ekstra tryghed.

1.En sikker mappe på din telefon

De har lavet et nyt produkt, der hedder Samsung Knox. Det er en metode til at sikre, at alle Samsung-devices har en indbygget databeskyttelse fra begyndelsen. De har derudover tilføjet ekstra beskyttelse i form af en sikker mappe til hver telefon. Det er et separat sted på din telefon, hvor du kan gemme de vigtigste filer.

Du kan også kryptere dit SD-kort, som du bruger til at gemme apps eller billeder på. Hvad end du bruger filerne på din telefon eller tager dem andre steder hen, vil de være beskyttet.

2.Sikker wi-fi

Dine opkald skal være dine private opkald, også selvom du er i et offentligt rum. Samsung har skabt sikker wi-fi, så du kan browse sikkert på offentlige forbindelser. Al data på din telefon vil i udgangspunktet være krypteret for at beskytte dig mod hackere og malware.

Samsung værner altså om din sikkerhed. Hvad end det er privat eller offentlig forbindelse, skal det være muligt at kryptere og holde sine data privat. Der kan være mange penge involveret, eller også kan det være særdeles personfølsomme oplysninger, som du vil passe ekstra godt på.

Du kan både få denne løsning som privatperson, men også som virksomhed. I virksomheder er der brug for, at de sensitive data forbliver i hænderne på virksomhederne, så de ikke havner i de forkerte personers hænder som for eksempel en konkurrent eller en it-kriminel.

Lige meget hvor du er i verden, vil dine Samsung-enheder være beskyttede med Samsung Knox. Du kan konfigurere det, så det matcher dit behov og er skræddersyet til din organisation. Derudover kan du let adskille arbejdsrelaterede data fra private data. Du klikker blot på en knap.

Prøv det i dag, og se, hvordan det hjælper dig eller din virksomhed.