Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Norton 360 til Windows og Mac

Norton 360 er en alt-i-en-beskyttelse, der rækker ud over antivirus, til dine enheder, din identitet og dit online-privatliv. Det er vores alt-i-et-medlemskab for din cybersikkerhed.

Køb Norton 360

Beskyttelse mod virusser, malware med mere

 • Beskyttelse for PC’er, Macs, tablets og smartphones
 • Scanner og blokerer for malware, spam og andre potentielle trusler
 • Forældrekontrol, 6,8 til overvågning af aktiviteter 
 • Advarer dig ved risikable downloads, sites og søgeresultater 
 • Virusbeskyttelsesløfte.

Identitetstyveri-beskyttelse

 • Proprietær teknologi-overvågning mod brug af dine personlige informationer 
 • Advarer dig mod potentielle identitetstrusler
 • Hvis du bliver offer for identitetstyveri, arbejder Nortons supportteam for at løse det 
 • Det mest kendte brand inden for beskyttelse mod identitetstyveri.

Online Privatliv

En sikker VPN for beskyttelse, når du er på wi-fi:

 • Brows sikkert og anonymt 
 • Bloker for sporing af annoncer fra online-annoncører 
 • Bankkryptering  
 • Sikker adgang til offentlig wi-fi.

Trusselbeskyttelse i realtid

Flerlags, avanceret sikkerhed hjælper med at beskytte imod eksisterende og nye, spirende malware-trusler mod dine enheder og hjælper med at beskytte dine private og finansielle oplysninger, når du går online.  

Sikker VPN

Brows anonymt og sikkert med en VPN uden log. Tilføj bankkvalitetskryptering for at hjælpe med at holde dine oplysninger som passwords og bankinformationer sikre og private.  

Password-manager

Opret, gem og administrer nemt dine passwords, kreditkortinformationer og andre legitimationsoplysninger online – trygt og sikkert.  

Sikker Cloud Backup  

Automatisk, sikker Cloud Backup til PC’er – til at opbevare og beskytte vigtige filer og dokumenter mod harddiskfejl, stjålne enheder og endda ransomware.  

100% virusbeskyttelsesløfte  

Fra det øjeblik, du skriver under, vil en Norton-ekspert hjælpe dig med at holde dine enheder virusfri eller give dig en refusion.  

SafeCam

Bliv underrettet, hvis cyberkriminelle forsøger at bruge dit webcam, og vi kan hjælpe med at blokere dem.

Forældrekontrol

Administrer dine børns aktiviteter online. Hjælp dem med at udforske, lære og nyde deres forbundne verden på en sikker måde.

Download Norton 360, og bliv beskyttet på flere enheder

Norton 360 tilbyder en række nøgleteknologier, der uafhængigt kan køre på flere enheder. Disse produkter giver flere kompatible platforme mulighed for at modtage den samme gode beskyttelse. Norton 360 understøtter Windows, Mac, Android og iOS – nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle operative systemer.

Norton 360 giver sofistikerede fordele, som alle computerbrugere, fra begynderen til den erfarne programmør, har brug for for at fungere trygt, sikkert og effektivt. De, der køber Norton 360 online, kan straks downloade og installere softwaren, så brugerne hurtigt og let kan overvåge og fjerne skadelig virus og malware. Nortons online sikkerhedsværktøjer sikrer, at de, der håndterer følsomme data, kan gøre det uden frygt for at gå på kompromis med følsomme oplysninger. Hold dine filer, data og applikationer kørende og din harddisk ren, når du køber Norton 360.

Med lynhurtige hastigheder bruger Norton 360 mindre hukommelse end andre programmer og sikrer, at der ikke er tab af ydeevne til gengæld for beskyttelse. Det slukker unødvendige programmer, der bremser opstartstider, for at hjælpe din PC med at køre hurtigere og mere effektivt. NEW Norton 360 Standard og Deluxe udfører defragmentering af harddisk, lokaliserer og sletter unødvendige filer, udfører PC tune-ups og PC-sikkerhedskopiering, alt sammen mens dine filer beskyttes, når du arbejder via et trådløst netværk.

Norton 360 leverer en omfattende løsning til alle dine cybersikkerhedsbehov og kontrollerer for nye virusdefinitioner hvert femte til 15. minut. Din identitet er beskyttet, da Norton 360 muliggør et one-stop-system til logins og passwords. Denne innovative teknologi modvirker phishing-svindel og forhindrer keyloggers i at spore dine oplysninger. Det avancerede Symantec-netværk forhindrer dig i ubevidst at besøge farlige og svigagtige websteder og sikrer, at du forbliver sikker og beskyttet, når du shopper eller transmitterer personlige data online.