Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

En basal guide til CSGO betting

Igennem de seneste år er computerspil rykket ind på oversigterne hos betting-udbyderne. Det skyldes, at vi med en stigende online tilstedeværelse og hurtigere internet har gjort det muligt at holde store tuneringer for computerspil. Det har skabt eSport, hvor de professionelle atleter udelukkende træner for at blive ekstra gode til deres foretrukne computerspil.

Nyt fokus på eSport

I denne tid hvor de almindelige sportsudøvere ikke kan mødes fysisk på banerne rundt om i verden og dyrke deres sport, er der kommet en øget interesse for betting på eSport. De online turneringer er nemlig ikke blevet rykket eller aflyst, fordi det meste foregår online og derfor kan dyrkes selv under en pandemi.

Heriblandt er CSGO en af favoritterne, hvor både unge og gamle samles om de nervepirrende kampe. CSGO er en forkortelse for Counter Strike Global Offensive, der er et first-person skydespil. Hvis du vil opleve det spændende ved online CSGO betting, så får du her et overblik over, hvordan du kommer i gang.

1. Lav din egen research

Hvis du er helt nybegynder indenfor betting på eSport, så kræver det, at du laver din research. Der findes flere online sider, hvor der dagligt samles ny information og laves analyser af kampene, så du kan få den mest opdaterede statistik over de forskellige hold.

Spillerne kan vælge imellem 7 forskellige baner, når de spiller CSGO, og derfor kan det være en fordel, at du holder øje med, hvilke dit hold er stærkest i. Der kan nemlig nedlægges veto på bestemte baner, og det kan være afgørende for turneringens udfald.

2. Se kampene via streams

Det gode ved spillet CSGO er, at det er let at følge med i og se hjemmefra din egen computer, tablet eller smartphone. Du kan nemt og enkelt tilgå de forskellige streams, der sender direkte fra turneringerne.

Hvis du følger med direkte, så kan det gøre din CSGO betting ekstra spændende, fordi du live kan følge med i udviklingen. Det minder derfor i høj grad om det engagement, man også kan opleve ved en håndboldkamp sendt direkte i tv.

3. Få styr på reglerne

Hvis du vil have en chance for også at få penge ud af dine sats, så kræver det en forståelse for spillets regler. Her får du en let oversigt over de mest basale i CSGO-turneringer.

  • Det første hold til at klare 16 runder vinder kampen. Der er to sider: Terrorist og Counter-Terrorist.
  • Halvdelen af runderne spilles som Terrorist og den anden halvdel som Counter-Terrorist.
  • For at vinde som Terrorist skal alle Counter-Terrorister dræbes, eller der skal anbringes en bombe, der eksploderer.
  • For at vinde som Counter-Terrorist skal alle Terrorister dræbes, eller bomben skal desarmeres.
  • Hvis kampen slutter 15-15, så vil der blive spillet overtid, indtil et hold vinder 4/6 runder.

Husk fornuften

Selvom det kan være spændende at træde ind i den nye verden af CSGO betting, så husk fornuften. Der kan nemlig både være penge at vinde, men også penge at tabe på de online turneringer. Så gør dit hjemmearbejde, så du har størst chance for at vinde dine spil.