Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Brug din esportsekspertise til økonomisk gavn

Har du brugt helt utroligt mange timer foran din computer, enten når du selv skulle spille, eller når du så andre, der spillerede? Og vil du gerne bruge den erfaring og viden, du har opsnappet dig?


Det er ikke det udgangspunkt særlig mange gamere har, men nu hvor muligheden tilbyder sig, hvorfor så ikke. Du har en ekspertise, som mange andre ikke har.

Den kan du omsætte til penge, hvis du bruger dit hoved, sætter dig ind i spillet og satser klogt. Hvis så dit spil ikke er muligt for betting endnu, så bliv hængende, det skal nok komme.

Spil på spillet for store gevinster

Hvad end du er til, er der plads til det hele, når du oddser. Hvis du vil spille store beløb på turneringens vinder, på udfaldet af kampen eller runden.

Alt efter hvilket spil, du vil oddse på, er mulighederne forskellige. Det giver sig selv, at der er flere spillemuligheder på CSGO, end på mange andre spil - der er simpelthen flere spillere.

Er dit spil endnu ikke muligt at game på, kan du nok finde et, der minder om, og øve dig.

For at få en indtjening på betting er ikke bare lige. Det er svært at forstå, hvad du skal oddse på og hvor meget for at det giver mening.

Du skal selvfølgelig vælge den side med mulighed for størst gevinst og med flest mulige spilmuligheder. Hvem der vinder, er ikke altid det bedste oddse - faktisk langt fra.

Men det kunne nogle af de mindre odds være, hvor sidens mulighed for at kende udfaldet er lige så begrænset som dig.

Hvis du skal i gang med at oddse på esport, skal du lige vende eSports-Betting.io/da først.

Sats højt, hvis det giver mening

De store gevinster giver heller ikke altid særlig god mening for dig. Spil ikke for mere, end du kan holde til at tabe for at fortsætte dine odds.

Det lyder umiddelbart simpelt, men du kommer til at glemme det, hvis du ikke gør det til et mantra for din spillestrategi.

Følelserne ryger helt op, når du vinder. Følelserne ryger helt op, når du taber. Hvordan du lære at håndtere det, er især med til at bestemme, hvor meget du tjener på at oddse.

At du har tabt en større beløb, skal ikke betyde, at du skal skynde dig at vinde det tilbage. Sats aldrig mere, end du har råd til at tabe for at kunne fortsætte dine odds!

Bliv hængende længe nok

Esport er på fremmarch over hele verden. I Danmark har den fået god medieomtale eller Astralis store succes.

Samfundet med modstandere og forkæmpere for esporten er begyndt at vænne sig til, at sporten er kommet for at blive. De forskellige esport kategorier er nu en lige så integreret del af vores sport, som så meget andet.

Det betyder dog ikke, at den er, hvor den skal være. Du vil uden tvivl opleve, at du ikke kan oddse på nogle spil - endnu. Esporten er på fremmarch, den er stadig i sin spæde start.

Bliv hellere hængende og se udviklingen.