Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Digitale trends der kan avle penge

Samfundet og vores behov for digitale løsninger er eksploderet – især efter mange pludselig skulle arbejde hjemmefra, og børn og unge skulle over på e-learning. Nye programmer, nye platforme, ny hardware. Der er også de uheldige, som blev sendt hjem med beskeden om, at der heller ikke kommer flere lønsedler. Kan vi finde løsninger i de digitale trends og mulighederne der? Absolut!

Står du og leder efter nye udfordringer på det forandrede arbejdsmarked, så har vi samlet lidt ideer her.

Mulighederne i forandringen

E-learning har vist vejen for og ændret vores opfattelse af, hvad det vil sige at blive skolet. Du kan lære alt på nettet. Problemet er, at man kan lære så meget, at de mange muligheder ofte efterlader folk med analyse paralyse. Der er simpelthen for meget! Især siden man ikke behøver at holde sig til lokale eller nationale udbydere, for internettet viser dig hele verdens muligheder.

Over de sidste mange år har drop-shipping været en branche, som ivrige og især unge entreprenører har kastet sig over. Med lidt evner indenfor at bygge en hjemmeside på stigende brugervenlige platforme har det snildt kunnet lade sig gøre. Kan du ikke bygge en hjemmeside, så er det også muligt at lære på nettet.

Sæt målet, bryd derefter planen ned til det, du mangler. Start et eller andet sted på listen og tick af. Det er slet ikke så voldsomt, som det lyder.

For den kreative

Vil du stå op hver dag og være kreativ? Så er dropshipping for kedeligt. Men platformen har efterladt en stor mulighed, da især internationale pres-on-demand virksomheder har åbnet muligheder for folk, der vil drive deres egen lille business. Og nogle af dem tjener kassen! Konceptet er simpelt. Design t-shirts, upload design, sælg dem i din egen lille webshop på trykkerens store platform. F.eks. herSpreadShirt

For den handlekraftige

Er du typen der ønsker struktur og muligheder for at organisere og følge udvikling, så er affiliate marketing/partner programmer uudnyttet potentiale. Kort og godt, så freelancer du sådan set dig selv som en markedsføringsmakker for virksomheder, der ønsker at ramme målgrupper udenfor normale rammer. Her markedsfører de til brugerne i et stigende reklameblindt samfund ved at have brugere – dig – til at være talestykket. Når folk klikker linket og køber, så bliver du betalt for dit arbejde i at sende kunden til dem.

Men hvad kan du sælge? Der er faktisk næsten ingen grænser, men det er et godt råd at følge med på livsstilsider og blogs, som behandler brede emner. Det kunne være her fredrikantupa.fi.

For den eventyrlystne

Alle har hørt om betting og folk, som er blevet rige på det. De fleste ryster på hovedet. Er du en af dem, så er det måske samme tankegang, som holder mange fra at kaste sig ud i de tidligere nævnte ideer. At blive selvstændig, stor som lille, er en chance at tage. Men selv betting og gambling indebærer at lære strategier og starte småt. Et sted at starte kunne være her slotsbandit.dk.