Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Læg et budget før du bruger penge på online poker

Er du glad for at spille kortspil og savner du at mødes med vennerne lørdag aften til en omgang poker? Desværre ser det ud til, at Corona ikke sådan lige slipper sit tag. Derfor er det forventeligt at der går en rum tid førend at man kan være social som før Corona indtog Danmark. Heldigvis kan du stadig spille alt det kortspil, du har lyst til! Blot online i stedet. Men når man spiller online poker, så koster det penge – derfor bør du lave et budget over dine indtægter og udgifter, før du begynder at spille online poker. Læs her hvordan du gør det.

Indtægter

Når man skal lægge sit budget, så er det godt at vide præcis hvor mange penge man har mellem hænderne hver måned. Derfor skal du starte med, at finde ud af hvor mange penge du har udbetalt af din løn hver måned. Tjener du penge på andre ting end dit faste arbejde, så skal de penge regnes med i dine indtægter. Det samme gælder, hvis du får børnepenge eller børnebidrag eller andre offentlige ydelser. Kort sagt skal alle de penge, der går ind på din konto hver måned regnes med i dine indtægter.

Selve budgettet

Når du kender dine indtægter, så kan du begynde at lægge dit budget. Her er det meget vigtigt, at der ikke er noget, du glemmer. Alt skal altså tælles med i dit budget. Det gælder både din husleje og faste udgifter såsom a-kasse, fagforening og mobiltelefon. Har du en bil, så skal den selvfølgelig også tælles med i dit budget. Alle dine forsikringer skal også medregnes, så du ikke kommer til at stå og mangle penge til en forsikring eller anden regning på et tidspunkt. Du kan med fordel dele alt på månedlig basis og overføre et fast beløb til din budgetkonto hver måned. Så vil der nogen måneder stå rigtig mange penge på, og når regningerne så kommer, så vil kontoen gå i nul – hvilket også er meningen med sådan en konto. Når din konto er lavet, så tilmelder du alle dine faste udgifter til at trække fra den konto, og så kører det helt af sig selv.

Den sidste del af dine penge

Når du kender beløbet på alle dine faste udgifter så trækker du det fra din løn. Den sidste del af din løn er de penge du har til mad og sjov hver måned. Det er de penge som du kan vælge, at bruge på online poker og holder du dig til kun at bruge det beløb, så er der ingen risiko ved at spille. Vinder du en stor gevinst, kan du så selv vælge, om du også vil spille for de penge, eller om de skal gå til noget andet – det er helt op til dig. Når du spiller online poker, så er det sjovt, og man kan let lade sig rive med - hold derfor øje med hvor mange penge du bruger på det samlet set på en måned.