Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Gode tips til valg af ny bærbar computer

Når man skal vælge en ny bærbar computer, er det en rigtig god idé at sætte sig ind i, hvad de forskellige kan, samt hvilket behov som man har. Der kan være stor forskel på valget, alt efter om den skal bruges flittigt til hjemmearbejde, kontoret, studier eller man om spiller spil online. Nogle folk, bruger næsten ikke en bærbar, hvor andre har et større behov. Læs med her.


 

Hvis man er meget afhængig af sin computer og for eksempel arbejder fuldtid på, eller mere til, så er det vigtigt at den kan holde til lidt af hvert, og ikke svigter. Det er også vigtigt, at den har den rigtige størrelse, hvis det kun er den, som man anvender. Hvis man bare skal bruge en lille og praktisk bærbar computer, til i ny og næ, er det måske ikke så nødvendigt at bruge flere tusinde kroner på den, hvis behovet ikke er der.

 

Men hvis man gerne vil have en rigtig god bærbar, så skal man i mange tilfælde også ud at bruge lidt ekstra, for at få den kvalitet som man har behov for. Verden bliver mere og mere digitalt og både studier og jobs foregår ofte online og denne trend er kun i udvikling. Derfor kan det betale sig at tjekke anmeldelser og eventuel søge professionelle råd i forhold til varemærke, ydeevne og hukommelse.

 

Hvis man skal have en bærbar computer, som skal kapere en helt masse programmer, data, billeder og dokumenter for eksempel, er det også vigtigt at have fokus på hukommelsen. De fleste har nok prøvet at computeren også bliver langsommere, hvis den er ved at være godt fyldt, derfor er dette også en vigtig faktor.

 

Sådan kan dine gamle tæpper få nyt liv

De gamle tæpper, som du måske har gemt på de sidste 20 til 30 år, ser nok ikke helt ud som, hvad de gjorde den gang. Måske er du den heldige ejer at et orientalsk tæppe med masser af fine farver og deltaljer, eller i hvert var det sådan, at det så ud da du købte det. Hvis dine tæpper, hvad enten det er store gulvtæpper eller små, som trænger til at blive renset godt, så læs med her.

 

Når det handler om boliger, hvor gulvtæpper dækker gulvet rundt omkring, så kender de fleste nok til, hvor støvet sådan et tæppe kan blive. Nogle gange kan det være rigtigt svært at se støvet, og derfor kan man måske hurtigt springe over støvsugningen. Møbler og biler kan også blive aldeles støvet og her kan en tæpperenser altså være guld værd, når det handler om rengøring af disse områder.

 

Denne funktionelle maskine kan ikke kun bruges til støv og skidt, men også til pletter for eksempel. Hvis man har tæpper i huset, er det næsten sikkert at der på et eller andet tidspunkt bliver spilt noget mad for eksempel, og her kan en tæpperenser også være god. Hvis der er børn i huset, kan det måske ske noget oftere og her kan det være fordelagtigt at anskaffe sig sådan en.