Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

3 anderledes ting du kan give dig til når du er online

Mange mennesker bruger masser af tid dagligt på de sociale medier dagligt. Det kan være spændende at følge med i, hvad der sker med ens venner og bekendte, men hvad kan du ellers give dig til online? Mon ikke du har siddet på en lang tog eller busrejse og kedet dig lidt? Mulighederne online, spæner både over sjov underholdning, god læring og vigtig viden. Læs med her.

Begynd at investere online

Er du nysgerrig på at lære mere om aktieverdenen og investeringer i kryptovalutaer, så kan du lære meget mere om disse spændende emner. Det er kun blevet mere og mere populært at investere, også blandt den yngre befolkning. Hvis du er nysgerrig på mere, så kan du overveje at læse mere om investeringer. Køb Bitcoin på platforme som eToro, som også er en handelsplatform for aktier.

Det er selvfølgelig en god idé at vide, hvad man gør og derfor anbefales det at lære mere om både Bitcoin, aktier og de virksomheder man vil investere i. Man bør også tænke over, hvor meget man har råd til at investere, da der jo ikke er garanti for plus.

Masser af sjove spil online

Internettet kan også bruges til spil. Rigtig mange spil. Hvad enten du er til de gode gamle klassiske spil, som kort spil, eller du er til adventurespil, så kan du finde dem online. Der findes også casinospil, hvis de klassiske spil forbundet med dette er at foretrække. Mange spil er gratis på nettet, så det er også værd at tage med sig.

Online bøger som du kan hygge dig med

En god bog, man kan fordybe sig i, er svær at slå. Selvom der er noget helt specielt over både følelsen af at sidde med en fysisk bog, så kan online bøger også noget. Du slipper nemlig for at slæbe rundt på en tung bog og kan også nemt finde dine yndlingsforfattere online. Der findes mange sider, hvor man kan købe onlineversionerne lidt billigere end de fysiske bøger.

De praktiske ting du kan give dig til

Selvom man måske allerhelst vil slappe af når man surfer rundt online, så kan det godt betale sig at få nogle praktiske ting overstået. Har du hængepartier såsom e-mails du mangler at besvare, planlægning af et eller andet, eller noget arbejde eller lektier som er hængepartier, så kan du bruge tiden på dette. Det er måske mere relevant hvis man for eksempel sidder i et tog eller er på en lang busrejse. Men når de praktiske gøremål er overstået, er det også meget nemmere at slappe af.

Hvis du har en fest eller en rejse som skal planlægges, så kan det være en fordel at bruge tiden på at få styr på det hele. Det er typisk også lidt sjovere end at tage hul på arbejde eller lektier, når man holder fri. Kan du ikke koncentrere dig om noget som helst, så kan du også tage en pause fra nettet.