Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Hvad er Bitcoin Prime?

Opstandelsen af bitcoins skete i 2009. Dengang var det de færreste som havde den mindste ide om, hvad det egentlig var. Nu mange år senere har de fleste lidt eller meget kendskab til den populære valuta. Nu lever vi i en tid, hvor centralbankerne ikke længere har monopol på valutaen.

Vil man lære mere om investering i bitcoins, kan man finde gode hjemmesider med råd til dette online. Det kan være en svær størrelse at forstå for mange. Men holder man hovedet koldt og prøver at sætte sig ind i, er det ikke en helt umulig opgave at blive godt klædt på til at begynde sin investering i bitcoins.

Bitcoin Prime: sådan fungerer det

Bitcoin er helt enkelt en slags handelsrobot. Denne kan automatisk købe og sælge krypto-valutaen, bitcoins. Det hele foregår gennem algoritmer. Algoritmer er en helt anden snak indenfor den digitale verden. Hvis man havde været smart og med på snakken om bitcoins allerede den gang den blev til, kunne man have fået 20 kr. til at vokse til 40 mio.

Denne stigning viser, hvor store udsving der er i prisen af bitcoins. På blot en enkelt dag kan kursen for bitcoins enten falde eller stige med 10%. Derfor kan man både opnå en enorm gevinst, men på den anden side kan man også tabe mange penge på kort tid. Det forventes, at der i fremtiden ikke kommer til at være helt så store udsving mere.

Bitcoin Primes software

Som autoinvestor tjener man mest ved at investere i markeder med meget store udsving. I det tilfælde er bitcoins derfor oplagt. I investeringsverden er det enten ens gode evne til at se ud i fremtiden eller tilfældigheder, der afgør, om man tjener mest. Hvis man vil sikre sig de bedste muligheder med sit bitcoin-køb, kan man til fordel blive en del af Bitcoin Prime.

Deres software har en succesrate med at forudsige en bitcoins stigning eller fald, som er større en 80%. Dette tal er ret højt. Derfor kan man trygt vælge denne platform. Faktisk mener de, at man har muligheden for at tjene op til 1,300 pund på under 24 timer på deres platform afhængig af ens beløb, der investeres med.

Tips til at tjene flest penge gennem bitcoins

Investering er en sjov proces, nærmest en rejse. Men der er ingen tvivl om, at det også er sjovt at få et godt udbytte. Derfor er der er et par gode råd til den, som gerne vil i gang med at investere. Først og fremmest er det en god ide at starte ud med passende beløb. Før man investerer de helt store beløb, er det en god ide at starte i det små.

På den måde kan man lære hele den nye verden godt at kende. Man kan fristes til at geninvestere alle de tjente penge. Men en god ide er, at man trækker omkring 35% ud og sætter dem på en konto. På den måde mister man ikke alt på en gang, hvis uheldet skulle være ude. Sidst bør man aldrig investere mere, end man har råd til at tabe.