Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Fedt webhotel og rabatkoder til UnoEuro

Går du rundt med ideen om en hjemmeside, og kunne du godt tænke dig at vise hele verden – eller måske bare Danmark - hvad du er god til, eller hvad du kan tilbyde?

UnoEuro er webhotel, som er meget nemt at gå til. Sproget er dansk, og der er god hjælp at hente. Enten direkte på siden eller også via mail til deres support.

Med en rabatkode til UnoEuro kan du få din egen hjemmeside uden at skulle hive en krone op af lommen. Se, det er måske værd at kigge nærmere på.

Et webhotel til din hjemmeside

Et webhotel er et sted på nettet, som sørger for, at din side kan ses af andre mennesker. En hjemmeside består af forskellige filer og elementer, som alle opbevares på hotellet.

Du skal ikke selv opbevare filer på din computer, men derimod blot installere eksempelvis en WordPress side, og så er du i gang.

WordPress er en nem måde at lave hjemmesider på, fordi det er let tilgængeligt, og installeringsprocessen er meget simpel. Et enkelt klik, og du har en side, som du selv kan give et navn.

Du opretter også et brugernavn og en kode til at logge ind med, så du er sikker på, at andre ikke kan få adgang.

Bronze-, sølv-, pro- og enterprisehoteller

UnoEuro opererer med forskellige hoteller, som kan imødekomme forskellige behov. Der er for eksempel forskel på den plads, som du får på din server. Det vil sige, at det på den måde begrænses i hvor høj grad du lægger ting op på siden.

Finder du senere ud af, at du har brug for mere plads, så kan du altid opgradere dit hotel. Men det skal siges, at det for den almindelige bruger tit er rigeligt med et bronzehotel.

Skal du lave en lille side, så er bronzehotellet et godt valg, mens de dyrere løsninger kan tilbyde meget store mængder af serverplads.

UnoEuro tilbyder dig hjælp, selvom du vælger den billigste løsning, det gælder også ved køb af domænenavn.

Rabatkoden hjælper dig i gang med din hjemmeside

Er du usikker på, om en hjemmeside er noget, du har brug for, eller om det er noget, som du vil bruge din tid på, så er en rabatkode til et webhotel hos UnoEuro en god investering.

Forstået på den måde, at du ikke selv skal betale noget de første tre måneder. Du får en gratis periode, hvor du kan prøve dig frem og se, om det er noget, du kunne tænke dig.

Fordele ved en rabatkode til UnoEuros webhotel

  • Du skal ikke have penge op af din lomme
  • Du får lov til at prøve noget nyt uden at betale
  • Måske viser det sig, at du kan drage nytte af siden i forbindelse med dit arbejde
  • Du får i øvrigt også en webmail, som du kan tilgå både fra UnoEuros hjemmeside, men også fra din egen telefon eller computer