Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Det har aldrig været lettere at lave sin egen hjemmeside

Står du og skal lave din egen hjemmeside? Det har aldrig været lettere at lave din egen hjemmeside, end det er i dag. På internettet er der et hav af værktøjer og programmer, der kan hjælpe dig godt i gang. I dag er det vigtigt at have en hjemmeside, fordi folk hver dag bruger Google til at søge efter informationer med. Hjemmesider kan have forskellige formål alt efter, om du sælger produkter, tilbyder ydelser osv., og det skal klart fremgå på din hjemmeside, hvilken virksomhed du er. Det kan være svært at lave en hjemmeside og få folk til at besøge den, så derfor har vi lavet en guide til dig.

Sådan laver du en god hjemmeside

Når du skal lave din egen hjemmeside, er det vigtigt at overveje, hvem din målgruppe er, hvordan den skal opbygges og hvilken URL adresse, den skal have. Dernæst skal du have styr på dit design. Forsiden på din hjemmeside skal være fængende, og dit budskab skal være tydeligt, og gennem hele din hjemmeside skal der være en rød tråd. Designet på din hjemmeside skal afspejle sig i din virksomhed, og du kan med fordel bruge dine kreative kompetencer, så din hjemmeside får en identitet. Generelt set skal der være et godt sammenspil mellem billederne og teksterne, og det er derudover også vigtigt, at skrifttypen samt sproget er letlæseligt og spændende. Opbygningen er også vigtig, og den skal være simpel at navigere rundt i, og du kan let lade dig blive inspireret af, hvordan andre virksomheder har gjort, hvis ikke du selv har gjort dig nogle overvejsler over det.

Det skal du gøre efter, du har lavet din hjemmeside

Når du har lavet din hjemmeside, er det næste skridt at få folk til at besøge den. Det kan være en smule udfordrende, men der er hjælp at hente. Til at starte med, skal du gøre folk opmærksomme på, at du har lavet en hjemmeside, hvilket du kan gøre gennem dit netværk. En nem og hurtig måde er at anvende de sociale medier, hvis din virksomhed har en bruger på dem. Et mere avanceret værktøj er at anvende SEO, som har til formål at placere din hjemmeside højt på diverse søgemaskiner. Når du anvender SEO, skal du finde nogle bestemte søgeord, som din hjemmeside skal være koblet til, når der bliver søgt efter dem på Google.
Har du brug for hjælp til SEO, er der mange virksomheder, du kan kontakte. Her har du mulighed for at få professionel hjælp, og I vil sammen finde frem til nogle realistiske mål for de fremtidige besøgstal, der skal være på din hjemmeside.
Det kan være et uoverskueligt projekt at lave sin egen hjemmeside, men med denne guide er du sikker på, at du vil gøre dig de rigtige overvejelser både før og efter i processen af din hjemmeside.