Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Opgrader det teknologiske interface i din bolig

Siden internettets og computerens fremkomst, har vi brugt længere og længere tid på teknologiske apparater. Det første rigtig mange gør, når de kommer hjem, er at tænde for enten fjernsynet eller computeren. Dertil har en kæmpe majoritet af befolkningen altid en smartphone ved hånden. Denne tendens vil om ikke andet bare forstærkes de næste mange år.

Det er derfor vigtigt for ens velbefindende, at der er styr på de teknologiske apparater i boligen, der proportionelt med de det er blevet vigtigere også er blevet sværere at have et overblik over.

 

Ved køb af bolig

Først og fremmest skal du have boligen til at huse det teknologiske interface. Det vil blandt andet sige en stor stue med mulighed for at have et fedt sofaarrangement, et computerrum, et stort badeværelse med anlæg tilkoblet etc.

Hvis du ikke allerede har det, og det er en af årsagerne til, du overvejer at købe ny bolig, bør du som det første kontakte en boligadvokat. Modsat en ejendomsmægler varetager en boligadvokat dine interesser for at generere den bedst mulige aftale. Desuden har en god boligadvokat indsigt i alt det praktiske og juridiske ved en boligtransaktion, og vil deraf også bistå med det. Slutteligt bør boligadvokaten have bekendtskab til nærmiljøet, og kan derfor bedre vurdere, hvorvidt købet er attraktivt eller ikke.

Med Hviidadvokater er du i rigtig gode hænder. De har specialiseret sig i advokatrådgivning ved boligkøb, og har mange års erfaring og høj juridisk faglighed. De opererer under mottoet ”ingen handel – ingen regning”, så du har egentlig ikke noget at tabe ved at kontakte dem.

 

Stuen som centrum

Hvis du har rummet til det, så har stuen alle muligheder for at blive hjertet af boligen. Stuen er der, hvor hele familien er samlet. Det er der, hvor man ser gode film sammen og lytter til musik. Det kræver selvfølgelig at udstyret er til det. Først og fremmest er fjernsynet det centrale element, hvorfor det vil være en god idé, hvis du ikke allerede har et godt et af slagsen, at gå ud og investere i et nyt.

Når mange står overfor valget af deres nye fjernsyn, vælger de bare det største. Det er dog en gennemgående fejl. Hvor stort fjernsynet skal være, handler mest om afstanden mellem sofaarrangementet og selve fjernsynet. Det er selvfølgelig også individuelt, men som udgangspunkt skal afstanden være mellem 1,5 til 2,5 gange tv’ets størrelse.

Det er selvfølgelig også vigtigt, der er indbygget en eller anden form for smart-tv i fjernsynet, så du kan se alle dine yndlingsfilm på diverse streaming-platforme. Hvis du ligesom så mange af os er en filmentusiast, men nogle gange føler dig lidt uinspireret, når du skal vælge den næste film, kan du på gentlemand.dk få inspiration.

Fokus på køkkenet

Mange negligerer det teknologiske udstyr i køkkenet. Men faktum er, at det rent faktisk er der, hvor man har mulighed for at have allerflest apparaturer. Ét er selvfølgelig alle de forskellige, mindre køkkenredskaber, men noget andet er de mere klassiske hårde hvidevarer som køleskabet og ovnen. Der er virkelig også sket en udvikling på dette område.

Hvis du spiser morgenmad i køkkenet, kunne det være en god idé at etablere et lille fjernsyn med mulighed for at se nyhederne på. På den måde holder du dig altid opdateret inden du tager på arbejde. Sørg desuden for, at der er tilkoblet højtalere i køkkenet, så du kan danse rundt, mens du laver mad.

 

Beskyt dine apparater

Eftersom vigtigheden af dit teknologiske udstyr er steget, er det tilsvarende også vigtigere at passe på det. Det indbefatter tiltag som at installere opdaterede virusprogrammer på dine computere. Desuden er det vigtigt, at du har beskyttelse til dine bærbare computere. Ved at gå ind i Google og skrive https://www.evermart.dk/computer-sleeve-13-tommer, kan du med få klik få tilegnet et lækkert, beskyttende cover til en rigtig fornuftig pris.

Der er rigtig mange muligheder for at opgradere dit teknologiske interface, og det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser for dine tiltag.