Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Opgrader det teknologiske interface i dit sommerhus

Det klassiske danske sommerhus er kendt for at være primitivt. Det var et sted, hvor ingenting rigtigt fungerede, men hvor man alligevel hyggede sig. Når man opholdte sig i det, var man nærmest isoleret fra resten af verden, og det mest teknologiske var en ovn, et køleskab og elektricitet.

Tiderne har dog ændret sig. Vi er blevet mere bekvemmelige, og har qua vores ændrede arbejdsgange et større behov for teknologi og kommunikation. Selvom det er nostalgisk at tænke tilbage på de gamle dage, er det dog for mange ved at være på tide at opgradere sit sommerhus. Læs følgende artikel og få inspiration til, hvordan det kan lade sig gøre.

 

Udvid dit sommerhus

De fleste gamle sommerhus var ikke meget større end et fællesrum og et par værelser. For at dit teknologiske udstyr skal komme til sin ret, bør du overveje tilbygninger til dit sommerhus. Dette betyder blandt andet, at dit badeværelse kan blive større og mere moderne, og du eventuelt kan få tilbygget et lille kontor, så du har mulighed for at opholde dig længere tid af gangen.

For at simplificere denne proces, kan det være en idé at kontakte en advokat til at bistå dig med at indgå en AB92. Ved at følge en AB92 sikrer man en afbalanceret aftale med lige rettigheder og pligter mellem bygherrer og entreprenør.

Hvis du beslutter dig at udvide dit sommerhus, skal du også overveje at købe nye møbler til det. hertil skal møblerne transporteres fra det ene område til andet. sørg derfor for at hyre nogle flyttemænd. Med over 10 års erfaring og særlige kompetencer inden for tunge løft, har DMU-flyt gode forudsætninger for at være dine flyttemænd.

 

Renovering af sommerhuset

Når du alligevel er i gang med en komplet makeover af sommerhuset, kan du ligeså godt renovere de allerede eksisterende dele af det. En renovering har flere fordele. Det vil forhøje komforten i boligen, du vil spare penge ved et lavere varmeforbrug og i forlængelse af dette, vil du hjælpe miljøet.

Hvis du mangler inspiration til din renovering, kan du på Bygoghjem hurtigt blive meget klogere på mulige tiltag.

 

Få implementeret en smart-house løsning

Hvis du er rigtig ambitiøs, bør du få installeret et styresystem, der styrer alle huset funktioner. Dette gælder lys, varme, musik, solafskærmning, sikkerhed osv. Dette vil måske lidt ændre følelsen af at være i sommerhus, men du vil i den grad være tilpasset de mere moderne tider.

Hvis du vælger at installere sådan et system i dit sommerhus, vælger du komfort i dit ophold med fokus på den perfekte belysning, ventilation og alle andre former for elektriske apparater. Disse kan programmeres sådan, at det netop dækker dine individuelle behov.

Sådan en løsning går desuden rigtig godt i forlængelse med din miljøvenlige renovering, da denne også bistår til et bedre miljø. Samtidig er det også et økonomisk tiltag, da systemet automatisk vil sørge for reguleringer ved behov.

 

Få den rigtige internetforbindelse

For at alle disse tekniske apparater skal kunne køre optimalt, bør du sikre dig en ordentligt internetforbindelse. Hertil skal du undersøge hvor meget Mbit/s, du har brug for. Hvis det bare er for at kunne surfe på internettet og streame film på fjernsynet, behøver du ikke meget mere end 20 Mbit/s.

Hvis I er flere i sommerhuset, der skal bruge internettet på samme tid, eller I enten gamer i sommerhuset, eller af andre årsager har brug for en virkelig hurtig forbindelse, skal du overveje at få en forbindelse på 30-50 Mbit/s. Husk desuden, at du ikke altid får den lovede hastighed fra udbyderen. Hvis du skal være sikret den lovede hastighed, skal du have etableret et fibernet. Da det ikke er muligt at få alle steder, er det dog lige noget du skal undersøge i forvejen.