Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Vil din PC ikke starte? Så ser du nok denne artikel på en anden computer

Måske har du i lang tid gået og tænkt på at du havde brug for en ny computer, men hele tiden udskudt det, fordi den du har nu kører jo fint. Den er godt nok lidt lang tid om at starte op, men den virker jo stadig. Eller det gjorde den. Nu, hvor det så er for sent at starte den op igen, så står du måske i overvejelserne om du skal købe en ny? Men bare rolig. Du behøver ikke at bruge mange penge på at købe en helt ny model, hvis du var glad for din gamle. Og du skal jo også have reddet det, der lå på den, da alt højst sandsynligt ikke ligger i skyen, hvor du bare ville kunne hente det ned fra.

Du kan få din PC repareret hos en af de lokale værksteder, hvor PC reparation er deres speciale. På den måde kan du både redde indholdet af din computer og forlænge dens levetid, så du ikke behøver investere i en ny computer, som skal opsættes på ny og hvor alle programmer skal installeres igen.

Der kan jo være mange grunde til at din computer pludselig er gået død, selvom den har fungeret i mange år. Hvis det er en bærbar computer du har, kan det være batteriet der er stået af. Det har kun en hvis levetid og det kan være svært at finde nye batterier med mindre man har et netværk af forhandlere der kan levere det.

Det kan også være at du har fået den berømte eller berygtede blå eller sort skærm, som blot viser en blank skærm uden indhold og uden mulighed for at komme ind på computeren. I så fald er der ikke andet at gøre end at få den til reparation, så den kan blive fikset. Det er så synd at miste alt det, du har liggende på computeren, hvis du ikke har taget backup på en ekstern harddisk.

Hvis det blot er mindre problemer, som dårlig forbindelse til internettet eller blæseren, der larmer når den arbejder, så kan du hurtigt få det fikset, da PC reparatøren hurtigt kan rykke ud til dig uanset hvor i landet du befinder dig. Selvom du har en Mac, så er det faktisk også muligt at få fikset den. Der er trods alt også nogle Macs, som går ned en gang imellem.