Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Fremtidssikre din Macbook med et beskyttende cover

Har du fornyligt investerede i en ny Macbook? Og vil du gerne holde den pæn og uskadt mange år frem? Så kan det være en rigtig god ide at påføre et beskyttende cover til din laptop. Uanset om du har købt en billig notebook eller en dyr Apple Macbook, så vil du få glæde og gavn af et cover. Et laptop cover fungerer lige præcis som de almindelige mobil covers, de beskytter nemlig hele bagsiden og kanten mod slag, ridser og alvorlige skader.

Måske tænker du, at din mobil er meget mere udsat for slag og ridser, end din laptop, så hvorfor skulle du købe et laptop cover? Det kan du måske have ret i, og alligevel ikke. For din laptop har du faktisk med rundt over det hele, om du så transporterer den frem og tilbage fra skole/arbejde, tager den med på cafe eller du har den liggende rundt omkring i dit hus. Din Macbook er faktisk meget udsat for kommende slag og alvorlige skader. Generelt er ens laptops mere skrøbelig end ens mobil, hvilket er endnu en god grund til, hvorfor man burde overveje at købe et PC cover. Heldigvis kan du finde mange laptop covers & PC covers på nettet. Du kan finde et stærkt udvalg af Macbook covers hos Bomo.dk.

Få optimal beskyttelse

Hvis du ønsker den mest optimale beskyttelse til din computer, så udover at købe et beskyttende case, så kan det være en god ide at købe et sleeve også. Særligt et sleeve vil beskytte din Macbook mod slemme tryk og gnidninger, når du har din laptop liggende i tasken. Et sleeve kan dog ikke beskytte mod alle hverdagens strabadser, for når du har hevet din bærbar ud af sleevet, så er et sleeve ikke særlig praktisk. Med et laptop case er din bærbar altid i sikkerhed, hvis du vælger det rigtige case.

På nettet findes der desværre nogle knap så gode Macbook covers, som ikke vil give din Macbook den mest optimale all-around beskyttelse, hvis du skulle tabe den. Du skal særligt være opmærksom på, at du ikke køber covers til under 100 kroner, for her kan du med garanti, være sikker på at coveret ikke vil holde, hvis man kastede det hårdt ned i jorden. Måske ville coveret overleve turen, men der vil helt sikkert komme et par ridser på den, og hvorfor købe et cover, hvis der alligevel kan komme ridser på det.   

Det kan være en rigtig gode ide at købe et cover, der kommer fra en dansk producent, da du med garanti ved, at coveret lever op til bestemte standarder. Det kan også være fornuftigt at vælge et case, som der er produceret af hårde & robuste materialer, f.eks. et cover produceret i et meget hårdt og tykt plastik materiale.

Hvis du ikke har købt en forsikring til din Macbook, så burde det næsten være en selvfølge, at man købte et sleeve eller cover til den. For som nævnt tidligere, så medbringer du din bærbar over det hele. Undgå en smadret Macbook i dag og køb et nyt og beskyttende cover.