Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Links og linkbuilding har betydning for din hjemmeside

At ligge højt placeret på Googles søgeresultater kan have stor betydning for dig og din hjemmeside, da flere og flere finder frem til specifikke hjemmesider igennem søgning på Google. Det er derfor vigtigt, at du arbejder med at optimere din hjemmeside, så Google kan opfange din hjemmeside. Arbejdet med at optimere din hjemmeside slutter dog ikke her, da hjemmesiden også skal placeres højt nok i søgeresultatet, så folk kan finde den. Her spiller links og linkbuilding en stor rolle.

 

Linkbuilding er en vigtig disciplin inden for SEO

 For at optimere din SEO til din hjemmeside, kan man ikke komme uden om arbejdet med linkbuilding. Linkbuilding kan hjælpe dig et godt stykke vej, hvis din hjemmeside måske ikke er fuldt optimeret. Det kan være med til at placere din hjemmeside bedre på Googles søgeresultater, selvom den måske ikke er tiptop. Mange af de hjemmesider, som klarer sig bedst på Google, er dem med bedst links. Hvis man derfor får arbejdet med linkbuilding op og køre, og får optimeret ens hjemmeside, er man på rette vej.

 

Links fungerer som et troværdigt håndtryk 

For at forstå betydningen af links kan man sammenligne det med et troværdigt håndtryk eller anbefaling, som giver din hjemmeside større troværdighed. Google opfanger de links, som linker til din hjemmeside. Google ser det som en troværdig hjemmeside, fordi andre hjemmesider netop linker til din hjemmeside.

 

Inden for arbejdet med linkbuilding findes der forskellige slags, som er delt op i to grupper:

  • Acquired links
  • Earned links

 

Acquired links er links, man selv går ud og opretter eller skaffer på forskellige hjemmesider. Denne form for links kaldes også “kontakt-linkbuilding“ da man selv skal ud og opsøge links-muligheder fra andre hjemmesider. Her skal man tage kontakt og spørge andre hjemmesider, om de har lyst til at linke til ens hjemmeside. Earned links er links, som en hjemmeside skal gøre sig fortjent til. Her kan indholdet på ens hjemmeside have stor betydning, da indholdet skal være til rådighed for andre hjemmesider, som de så kan linke til. Disse former for links er også de sværeste links at få, da det kræver stort arbejde for at opnå en hvis form for status, for at hjemmesider har lyst til at linke til din hjemmeside.

 

Hjælpen er nær

Det kan være svært at overskue hele arbejdet med linkbuilding, da det kræver tid og midler for at få fuld udbytte af arbejdet med linkbuilding. Det kan derfor være en mulighed at skaffe professionel hjælp til dit SEO- og linkbuildingarbejde, så du ikke behøver at bruge alt for meget tid på det. Der findes eksperter inden for SEO, som kan hjælpe dig og din hjemmeside godt på vej, så din hjemmeside kan opnår høj placering på Google.