Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Går din fremtidige karriere gennem digital marketing?

Den digitale udvikling har de seneste år forløbet med hastige skridt. En af områderne hvor det er gået ekstra stærkt er indenfor digital marketing. Allerede i dag har det på mange parametre overhalet den mere traditionsbundne markedsføring, der blandt andet tæller fjernsynet og de trykte nyheder.

Digital markedsføring er en spændende karrierevej, hvor du virkelig får efter fortjeneste. Industrien og tendenserne heri er så volatile, at det virkelig handler om at holde sig opdateret hele tiden. Man kan ikke bare hvile på laubærerne, hvorfor dem der sætter dagsordenen nu ikke nødvendigvis gør det om nogle år. Det er perfekt til dig med blod på tanden, som har lyst til at udfordre sig selv. Vi guider dig gennem, hvordan det kan lade sig gøre.

 

Forudsætninger for den gode digitale markedsføring

Inden du går i gang med karriereskiftet eller uddannelsen mod at blive digital marketer, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser.

Aristoteles sagde det godt – det gode valg bliver taget med udgangspunkt i den gyldne middelvej. Det samme gælder her. Hvis det kun er et valg, du tager fordi du føler det rent rationelt er det mest rigtige, går det sjældent godt. Det skal være noget du brænder for på samme tid, som det skal give mening på et fornuftbaseret plan.

Når du skal til at gå i gang, og en stor del af dine aktiviteter begynder at foregå online, er det vigtigt, at din forbindelse både er hurtig og sikker. I forhold til at finde den bedste sikre forbindelse, kan du benytte dig af vpn guiden. En vpn forbindelse er netop en sikker forbindelse, der sikrer, at uvedkommende gæster forbliver uvedkommende.

 

Opstartsfasen

Hvis du har besluttet dig for, at digital markedsføring skal blive dit levebrød, skal du til at overveje økonomien bag det hele.

Hvis du allerede har en god startkapital, er det ikke rigtig noget problem, men det ofte ikke en særlig god idé at investere en masse af dine egne penge i noget, du aldrig har beskæftiget dig med tidligere og ikke har nogen erfaring med.

I stedet er det en mulighed at tage kontakt til en såkaldt Business Angel. En Business Angel er en privat investor, der tilføjer kapital til en nystartet virksomhed, men som også går aktivt i virksomheden ved blandt andet i form af vidensdeling.

 

Content marketing

Når du så skal i gang, er det et rigtig godt sted at starte med content marketing. Her anbefales der to forskellige fremgangsmåder.

Du kan lave content marketing som en form for konsulent for en anden virksomhed, der har brug for en masse tekst om deres produkter. Dette gælder både on- og off-page. Det vil sige, at du både skal skrive content til deres hjemmeside, samtidig med du skal lave linkbuilding for den givne virksomhed.

På den måde får de mere relevant tekst på deres hjemmeside, der automatisk vil øge brugeroplevelsen, når den bliver besøgt. Det kan for eksempel være en landingsside om ejerskifte forsikring. Hertil kræver det en del tekst for at give kunderne en indsigt i de forskellige udfordringer og muligheder ved sådan en type forsikring.

Derudover giver det også en højere rangering i Google. Når du laver bedre content på hjemmesiden og begynder med linkbuilding, hvor artikler fra andre domæner linker til dit domæne, vil Google se det som om, at din hjemmeside er blevet bedre berettiget til en højere placering.

For Google handler det hele om at give den bedste brugeroplevelse. Det vil ret beset sige, at jo bedre en brugeroplevelse dit domæne giver, desto højere vil du ligge i de forskellige Google søgninger.