Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

3 ting alle succesfulde webshops gør

Danskerne handler i stigende grad på internettet, og har du ikke allerede en webshop, skyder du dig selv i foden, fordi du udelukker en kæmpe guldgrube. Danskerne er dog efterhånden rutinerede webshoppere, og virksomheder må derfor sikre, at deres webshops lever op til kundernes forventninger. En professionel webshop består af mange elementer, men der er tre ting, som du altid kan finde på gode, professionelle og succesrige webshops.

 

1. En overskuelig struktur

De bedste webshops på internettet er bygget, så brugerne nemt kan finde rundt. Nem og overskuelig navigation er særligt vigtigt på webshops, fordi hvis kunderne ikke kan finde det, de leder efter, så går de igen.

På internettet kan folk smutte med et enkelt klik på den røde knap oppe i øvre højre hjørne, og de bliver derfor ikke hængende i længere tid end nødvendigt, som hvis de befandt sig i en fysisk butik med gange, hylder og stativer.

Derfor er det vigtigt, at en webshop gør indkøbsrejsen så nem som muligt for kunderne. Kunderne skal nemt kunne finde de varer og produkter, de leder efter, men det skal også være nemt at købe tingene. Tager det for længe at lægge en bestilling, kan dette også tænde kunden af, og webshoppen har mistet profit.

 

2. Et flot design

Det lyder overfladisk, men en flot og visuelt indbydende webshop kan sammenlignes men en flot og visuelt indbydende fysisk butik på gågaden.

Ligesom en rodet og snavset butik ikke ligefrem giver kunder lyst til at bruge deres penge der, så gælder de samme forhold også online webshops. Mange professionelle webshops gør derfor en dyd ud af deres grafiske design, og ofte bruger de ikke særlig mange farver.

Simple og strømlinede design vinder her ofte over farverige og opmærksomhedskrævende design.

 

3. Relevant og fyldestgørende indhold

De bedste webshops tilbyder prima ydelser og produkter inden for deres speciale. Og hvad de ikke har på lager, det kan de hurtigt skaffe. Ved at sørge for at kunderne kan få lige det, de vil have, så fastholder webshoppen kunderne. Og kunderne vil til gengæld huske, at den pågældende webshop lige netop kunne hjælpe dem med deres problem.

Et stort udvalg samt evnen til at fremskaffe hvad kunderne vil have er derfor vigtige pointer, hvis man ønsker at ens webshop bliver succesfuld.