Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

IT sikkerhed. Andlight: Det gode eksempel

Hos Ludvigs Hjørne går vi meget op i IT-sikkerhed og at uddanne vores læsere. Derfor har vi skrevet denne artikel, hvor vi har fundet det gode web-eksempel, som vi hos Ludvigs Hjørne synes har en rigtig god IT-sikkerhed. I sær når det kommer til forbrugeren. Ludvigs Hjørnes IT-sikkerheds analyse af AndLight:

Hvis du besøger AndLight, vil noget af det første du ser være E-mærkets logo. Når du besøger og skal handle hos en web-butik, er E-mærket et utroligt godt tegn på, at du er i trykke hænder. Udover E-mærket vil vi fra Ludvigs Hjørne også anbefale, at tjekke butikken ud på TrustPilot, hvor tidligere kunder har skrevet og anmeldt butikken. Gå ind og læs nogle af anmeldelserne og se hvad tidligere kunder har at sige om webshoppen. Til slut vil Ludvigs Hjørne også anbefale at prøve at ringe eller skrive til kundeservicen på webshoppen. Svarer de hurtigt? Kan de snakke dansk? Virker de oprigtige i deres hjælp og vejledning?

Hos Ludvigs Hjørne anbefaler vi som sagt webshoppen AndLight.dk som værende et godt eksempel. AndLight sælger designer lamper i hele Skandinavien og er en af de største forhandlere. Derfor har vi skrevet en artikel om deres pendler. Vi håber du synes om den J

Hvordan startede det hele?

I 2005 blev den belysningsvirksomheden LightYears etableret, og er siden hen blevet en del af Republic of Fritz Hansen. Hos LightYears produceres designerlamper i høj kvalitet, der er ideelle til både det private hjem eller i det professionelle miljø. Nogle er deres mest kendte lamper, er bla. deres pendler. En pendel derfra giver et signal om et stærkt dansk design. Nogle af verdens bedste designere og arkitekter står sammen om at fuldende deres vision, der handler om at se lys, funktionalitet og æstetik og en treenighed. For at skabe en smuk og funktionel belysning, der skal glæde brugeren, bestræber LightYears sig efter at skabe designerlamper med dedikation til begrebet ”form følger funktion”. Alle designerlamper fra Lightyears, bordlampe som pendler, er skabt i robust materiale, som akryl, glad, stål og kobber, hvilket tilfører Lightyears lamper et tidløst design og sikre at lamperne har en lang levetid.
I denne artikel vil vi fokusere på to kollektion fra Lightyears. Vi vil vise dig de smukke Caravaggio pendler og de smukke suspence designerlamper. Hos Andlight har vi været meget glade for lamperne og de er meget populære. Se alle pendler fra Andlight her.

Alle LightYears pendler er udviklet ud fra filosofien: ”Hver enkelt lampe skal først og fremmest give et godt, funktionelt lys, men den skal også give en æstetisk oplevelse”. Derfor fremstiller LightYears deres pendel lamper med fokus på form og funktionalitet, i robust materiale. Pendler med en glasskærm tilfører rummet et blød og mere spredt lys, hvorimod en pendle fremstillet med en metalskærm, giver et generelt godt og nedadgående lys.

Særligt to af deres pendel lamper finder vi hos AndLight enestående og uimodståelige, nemlig LightYears Caravaggio og Lightyears Suspence.

LightYears Caravaggio
Cecilie Manz er designeren bag en af de mest karakteristiske pendler, nemlig deres Caravaggio pendel, der blev lanceret i 2005. Her har designeren bag formået at skabe en genkendelig form med et moderne udtryk. Denne smukke pendel lampe i højglans, har men den blanke skærm i kombination med metalophængets tre bøjler, blevet til et designikon inden for designerlamper. Kombinationen af de bløde kurver samt det markante ophæng, gør at deres Caravaggio lampeserie er en enkel og tidløs pendel, men kombination fra både det feminine og maskuline udtryk. LightYears Caravaggio er en serie af pendel lamper der fuldender udtrykket og er særligt integreret i designet. LightYears pendler udsender et koncentreret nedadgående lys, der både oplyser ophæng og ledning, via et hul i tommen af lampen. Det stærke lys vil ikke virke blændende, da pendler lampens skærm er dyb.

LightYears Suspence
En bevægelse oversat til fysisk form har været inspirationen bag LightYears Suspence serien, der er designet af GamFratesi. Formen på denne udsøgte designerlampe er blevet skabt ved at trække en elementær bevægelse, der kræver fysisk kraft. En pendel er et stykke kunst, som kommer til at hænge i hjemmet. Derfor kan det for mange virke svært, at finde den rette pendel. Dette ses tydeligt i pendlens top, hvor det er en lille synlig spids. LightYears pendler fra Suspence serien er organiske i formen og har naturlige bløde kurver og former, der er designet i et monokromt design. Derudover skabers der en helhed i pendlen, i og med at skærm og ledning opfattes sådan. En opal afskærmning koncentrerer lyset og forhindre blænding. LightYears Suspence er en serie af nytænkende pendel lamper med et let og elegant look, der i sidste ende skaber et komplet udtryk.

Pendler
Hos AndLight sætter vi en ære i pendel lamper der fremstår ekstravagante i både design og funktionalitet. Designerlamper og ikke mindst pendler kan fremstå som mesterværker i sig selv. Du finder ikke en brugsgenstand i hjemmet, som kan bruges så dekorativt som en pendel. Hos AndLight kan du finde den helt rigtige designer lampe. Hvad end du er på udkig efter en funktionel pendel eller en mere dekorativ pendel. Den helt rigtige pendel lampe kan skabe en uformel atmosfære, som skaber hygger og får én til at slappe af. Med den rette pendel fra AndLight kan du tilfører dit rum den stemning som du ønsker. Om det er en varm glød, minimalistisk stil eller liv og farve, har vi hos AndLight helt sikker en masse inspiration til dig. Vi håber du kan lide de pendler, som vi har fremvist her i artiklen. Vi er vilde med dem! Hvis du søger efter en pendel og mangler rådgivning, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Så vil vi gøre vores bedste for at finde den rette designer lampe til dig. Se alle Lightyears designerlamper fra Andlight her

Tjek AndLight’s store sortiment af designerlamper og pendler ud på vores hjemmeside, hvor du blandt andet også kan finde de skønne og unikke LightYears Caravaggio og LightYears Suspence. Det var vores eksempel fra Ludvigs Hjørne, for at vise dig hvad god IT-sikkerhed er. Set med vores øjne. Hos Ludvigs Hjørne går vi meget op i, at vejlede og uddanne vores besøgende, så de fremover vil færdes endnu tryggere på internettet.