Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Tips til at vælge det rette mobilabonnement

Hvis man står og skal vælge et nyt mobilabonnement, så er det vigtigt, at man ikke bare køber det første, det bedste, for så risikere man at få noget som man ikke har behov for. Det er noget, der kræver en del omtanke og faktisk også en hel del forarbejde.

Vi har samlet en lille liste over ting, som man bør have styr på før man bestiller det nye abonnement.

 

Passer det til telefonens funktioner?

De nyeste abonnementer i dag har en masse forskellige funktioner, der passer til de allermest moderne mobiltelefoner, så man kan være fremtidssikret. Men det er jo ikke alle, der har behov for de mange ekstra services, da det ikke er alle, der har de nyeste og mest avancerede smartphones. Det betydet, at man kan betale ekstra for funktioner og services som man overhovedet ikke kan benytte. Det er en skam og derfor er det en rigtig god ide, at være sikker på hvad ens mobil kan før man bestiller abonnementet.

 

Køb ikke mere end du behøver

Der findes simpelthen så mange abonnementer med et hav af forskellige tilpasningsmuligheder. Uanset om man er en der snakker meget, sender mange sms’er eller surfer meget på nettet, så kan man finde det helt rette. Men det kan også resultere i at man får en masse minutter, en masse sms’er og en masse gigabyte som man overhovedet ikke får brugt. Det er bare kosteligt på regningen og de penge kunne man sikker nemt bruge på noget andet.

Hvis du gerne vil kunne tilpasse dit abonnement bedst muligt, så kan du gå ind og se den gode mobiloversigt hos MobilAbo.dk, hvor du kan sammenligne de forskellige udbydere og abonnementer. På den måde kan du vælge det, der passer bedst til dig.

 

Tjek konkurrenterne

Når man vælger et abonnement, så skal man ikke nødvendigvis føle nogen loyalitet overfor ét bestemt firma, da det ikke er sikkert, at de føler det samme overfor dig. Derfor bør du altid vælge det, der er billigst og som opfylder dine behov bedst. Det vil sige lav pris, god dækning og de ekstra services som du ønsker.

Hvis du har fundet et abonnement som du synes virker lovende, så kontakt også konkurrenterne og se om de har noget lignende, der kunne fungere lige så godt.

 

Dækning betyder noget

Det er ikke megen sjov ved at have en mobiltelefon, hvis man ikke kan få forbindelse eller signal når man skal bruge det. Derfor er det afgørende at man tjekker de forskellige selskabers dækning. Det kan være en møjsommelig opgave, da de ikke altid er helt ærlige omkring de. Derfor kan du med fordel spørge andre kunder hos den pågældende udbyder, hvorvidt forbindelsen er god eller dårlig.

Kan du ikke få den optimale dækning, så lad være med at tage chancen, men vælg hellere et andet abonnement hos en anden udbyder. Det er trodsalt dig, der skal døje med det.