Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Beskyt dine domæner hos UnoEuro

Det kan være en god idé at have et webhotel, hvis man har ét eller flere domæner til sin virksomhed. Man har hos en virksomhed brug for mange forskellige e-mail konti, så alle på arbejdet kan få en e-mail, der passer til virksomheden og man har ofte hjemmesider, som promoverer ens virksomhed. Dette kunne være UnoEuro, som er rigtig god løsning. Et webhotel er med til at beskytte dine domæner og det er rigtig praktisk, når man har en virksomhed. Læs guiden til UnoEuro her.

 

Du kan vælge flere forskellige pakker hos dit webhotel. Jo større pakker, du vælger, jo bedre bliver det for dig og din virksomhed. I kan dog altid starte med den lille pakke og arbejde ud fra dette og finde ud af hvad I har brug for. Man skal altid starte et sted. Hvis I dog har brug for meget web plads, så er det en rigtig god idé at kigge på de lidt større pakker, så I ikke ender med at mangle plads på kritiske tidspunkter. Det er også forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvor stor en hastighed man ønsker, men det er op til jer at finde ud af hvad I har brug for, så I kan gøre det bedste for jeres virksomhed.

 

Større virksomheder bruger i dag Umbraco

 

Når man arbejder i en virksomhed, om den så er stor eller lille, så er det godt at have et system, hvor flere parter kan have indflydelse på indholdet. Dette kan man gøre ved at få et CMS system. Har man en hjemmeside kan flere personer gå ind og rette i den, enten ved at tilføje billeder, indsætte tekst eller ordne noget ved grafikken. Et af de bedre systemer, er Umbraco. Det bliver brugt af flere og flere virksomheder i dag og det er netop fordi det er så nemt og så godt. Det gør et solidt stykke arbejde for ens virksomhed, så man går ikke galt i byen ved at anskaffe sig dette CMS system.

 

Der er mange store virksomheder, der bruger dette, heriblandt Heinz og Peugeot. I Danmark bruger a-kassen FTFa det også (læs om FTFa her). Det er godt for en virksomhed som FTFa at bruge dette system, da de også skal have styr på domæner og gøres deres virksomhed så attraktiv som muligt for kunderne. UnoEuro kan sagtens bruges når man har valgt CMS systemet Umbraco. De to kører rigtig godt sammen og det er vigtigt at få det bedste, når man skal have sin virksomhed til at køre.

Betal en god pris for jeres webhotel

 

Når I skal have et webhotel, kommer det til at koste lidt hver måned, men det bliver det hele værd, når I har jeres domæner samlet på et sted. I kan have så mange domæner, som I vil. Det koster ikke ret meget for jer, så det kan være, at I gerne vil opgradere efter lidt tid og det gode ved dette er, at det ikke stiger ret meget i pris. Der er masser af gode ting ved at få UnoEuro som webhotel.