Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Skab din unikke stil med køb fra nettet

Den moderne danske eller nordiske indretning er virkelig blevet noget, Danmark er blevet kendt for over hele verden. Den minimalistiske og stilrene indretning, der er udbredt blandt de mest stilbevidste betyder, at det ikke bare er muligt eller nok med en hurtig tur i IKEA.

Vi vil gerne skille os ud, og det er ikke kun, når det kommer til vores tøj, det er også i vores hjem og indretning. Hjemmet er vores oase og der, hvor vi skal slappe af. Alle timerne på arbejde bliver brugt for at kunne komme hjem og slappe af i et smukt, gennemført hjem.

Skønne plakater

Når du skal indrette hjemmet, er der ikke noget, der kan give rummet den sidste finish som en plakat. Du kan skabe en helt anden og ny stemning, når du vælger ny udsmykning til væggene.

Om du er til skønne naturudsnit, panorama eller mere skæve og kunstneriske udtryk, så vrimler nettet med de mest fantastiske tryk, prints og plakater med de mest fantasifulde motiver.

Leder du efter noget med fuld skrald på, noget, der virkelig skiller sig ud, så er plakater fra Minida et kig værd. Her finder du alt fra de skønneste plakater med trykte drinksopskrifter flankeret af fine små tegninger til de lækreste photoart billeder i alle verdens udformninger.

Du kan vælge at understrege din stil og dine farvevalg med plakaterne, men du kan også bruge dem til at skabe kontrast og gøre dem til fokuspunkt i rummet.

Du finder både plakater, der kræver store rum og meget plads, fordi de er så markante i deres udtryk, men du finder også smukke og stemningsfulde billeder, der skaber hygge og ro omkring sig.

 

Giv stuen et løft med spejle

I dag er spejle ikke bare noget du kigger dig i, inden du skal ud ad døren, eller mens du lægger makeup. Det er blevet en måde at skabe mere luft og rum i hjemmet.

Når du vælger at hænge spejle op i flere forskellige rum, vil du hurtigt opdage, at det ikke bare er smukt, men også har en helt vidunderlig effekt på lysindfaldet og følelsen af luft og rum omkring dig.

Det behøver ikke at være et stort spejl, der hænges på væggen i stuen, det kan i ligeså høj grad gøres ved hjælp af flere små.

Spejle til stuen kan du bruge på rigtig mange måder. Du kan skabe en smuk og skulpturel mosaik på væggen ved at hænge mange forskellige spejle med forskelligt udtryk på ved siden af hinanden. Ligesom billedvæggen gennem de sidste år har været rigtig moderne kan du vælge at lave en spejlvæg.

Du kan også snildt vælge at blande spejle ind, hvis du har en eksisterende billedvæg, der trænger til at blive piftet lidt op. Spejlene, hvis de placeres rigtigt, vil hjælpe med at få det helt optimale ud af dagslyset og dermed gøre rummet større og lettere.

Spejle kan i alle tilfælde skabe en helt anden og spændende stemning, når de bruges på ukonventionelle måder i stedet for kun i entreen og badeværelset.