Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Sådan får du hurtigere og mere stabilt internet i huset!

Vi har alle været i en situation, hvor internettet i privaten har haltet på den ene eller anden måde. Det sker typisk midt i filmen på Netflix eller midt i en vigtig opgave, hvor man er helt afhængig af en stabil forbindelse. Langt de fleste har ikke den store forstand på internet og hastigheder, og netop her ligger der en stor indtægtskilde for internetudbyderne. Derfor er det med at kigge sig omkring, når man vælger internetudbyder - og hvis din forbindelse halter efter den moderne tidsalder, så er det bare med at kigge sig om efter en ny udbyder!

En hurtigere forbindelse afhænger af flere faktorer

En internetforbindelse er en kompleks størrelse, hvor bare én langsom faktor kan betyde, at hastigheden bliver langsom for alle. Derfor kan det være en god idé at se lidt nærmere på din nuværende forbindelse og forholdene omkring den, inden du styrter ud og vælger en ny udbyder. Først og fremmest bør du se din router efter - specielt hvis den er gammel og slidt. En gammel router kan være med til at give en lav hastighed, der er ustabil til tider, og der kan derfor være god fidus i at skifte til en nyere model. Her kan det være gavnligt at konsultere forbrugermagasinet, der ligger frit tilgængeligt på nettet, hvor du let kan finde frem til den bedste router på markedet.

Hvis du har konstateret, at det måske ikke er routeren, der er problemet, så bør du tjekke alle dine forbindelser grundigt igennem. Åbne kabler er mere tilbøjelige til at bukke under for elektromagnetisk stråling, og det kan være med til at gøre din forbindelse ustabil til tider. Investér derfor i nogle kabler, der egner sig til formålet - det kan være med til at give dig en mere stabil forbindelse!

Undersøg markedet for en ny og bedre udbyder

Kan du ikke umiddelbart finde fejl på dit udstyr og forholdene omkring dette, så kan det anbefales at kigge sig omkring efter en ny internetudbyder. Hurtigt internet kommer ikke bare fra den ene dag til den anden, og det er værd at undersøge, om din forbindelse kan blive bedre hos en anden udbyder end din nuværende. Det kan også være, at du er tilfreds med den hastighed, du har, men ikke føler, at du får nok hastighed for de penge, som bliver opkrævet hvert kvartal. Her kan en hurtig søgning på nettet også være med til at spare dig en masse penge, ligesom du evt. kan finde hurtigt internet til den samme pris, som du betaler på nuværende tidspunkt.

Der er ingen grund til at tage til takke med en internetforbindelse, der ikke er pengene værd - derfor er det bare med at undersøge mulighederne for at få en mere stabil og hurtig forbindelse, der er et moderne liv værdigt!