Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Læs et klogt citat i arbejdspausen

Der findes mange måder, du kan tilbringe din pause på, når du er på arbejde. Det er dog ikke altid, det er helt så nemt at finde en god måde at tilbringe sin pause på, hvis man f.eks. ikke har brug for en kop kaffe eller en cigaret. Derfor er der mange, der ender med blot at fortsætte med deres arbejde, hvilket er en skam, da de dermed ikke får holdt pause.

 

Brug din arbejdspause på at blive klogere

Vi er aldrig færdige med at lære nyt. Det er ikke noget, vi bliver for gamle til, på trods af, at mange faktisk tror det modsatte. Det er en skam, for ikke nok med, at det kan skabe stor glæde, når du falder i snak med folk om et emne, du kun har kendskab til, fordi du selv har initiativ til at lære om, så får du også udvidet din generelle viden og intelligens.

 

Derfor er det oplagt, at du bruger din eller dine pauser på arbejdet til at blive klogere. Faktisk bør alle gøre en indsats for at blive en smule klogere hver dag. Hvis du har svært ved at fylde dine pauser ud, så er det oplagt, at du gør brug af dine pauser til dette. Det kan du f.eks. gøre ved at læse nogle gode, kloge citater lige her.

 

Et klogt citat kan skabe eftertanke

Det kan virke besynderligt, at du skulle kunne blive klogere efter at have læst et citat. Faktum er dog, at et sådant citat kan skabe eftertanke. Det kan derfor sætte dine tanker i gang og tilmed få dig til at ændre dit syn på livet, dit arbejde eller en tredje del af dit liv – og det er netop derfor, det ofte er værd at læse sådanne citater for sig selv i arbejdspausen.