Hindre åbning af Outlook, når TB er standard

Skriv et svar

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBkode er slået TIL
[img] er slået TIL
[flash] er slået FRA
[url] er slået TIL
Smilies er slået TIL
Emnegennemgang
   

Udvidet visning Emnegennemgang: Hindre åbning af Outlook, når TB er standard

Re: Hindre åbning af Outlook, når TB er standard

Indlæg af Stegemüller » man sep 24, 2018 19:47

Jeg har haft fat i Microsoft i et par omgange, og det jeg kunne se i anden omgang var, at han slettede outlook.exe (hvor banalt). Nu ser det ud til at virke. Programmet indeholder avancerede makroer.

Re: Hindre åbning af Outlook, når TB er standard

Indlæg af Kim Ludvigsen » man sep 24, 2018 17:40

Hej Hanne

Jeg kan forestille mig, at Microsoft har lavet et hard-link til Outlook, det har de i hvert fald tidligere gjort med links til hjemmesider og Internet Explorer. Jeg ved ikke, om du kan afinstallere Outlook, det vil i så fald muligvis dræbe linket til Outlook, men ellers er løsningen måske at bruge et andet regneark, fx det er følger med i LibreOffice:
https://da.libreoffice.org/hent-libreoffice/

LibreOffice er gratis og open source, og medmindre du har brug for meget avancerede makroer, så skulle det være fuldt kompatibelt med Excel-filer.

Hindre åbning af Outlook, når TB er standard

Indlæg af Stegemüller » man sep 24, 2018 17:05

Hej Kim

Jeg er klar over, at dette nok ikke er dit bord, men jeg har søgt overalt og ikke fundet svar. Hvis du kan henvise mig til andre sider med svar på, fx hvordan jeg deaktiverer/dræber Outlook, vil jeg være glad. For mig ser det ud som om, man ikke kan slippe for Outlook, men det kunne jeg da før.

Min problemstilling er:

Jeg har et egetudviklet Excelprogram, der fortæller mig, hvornår jeg skal bestille/hente medicin. Dvs. det er ret vigtigt for mig. TB sender mig en mail, hvis jeg skal gøre noget (hente/bestille). Før crash af mit c:\drev, fungerede alt perfekt. Cashed berørte kun C:\ og jeg havde naturligvis backup af alle dokumenter på F:\. Dvs. Jeg har programmet i det originale form.

Nu: TB er naturligvis sat som standardprogram til mails, men alligevel aktiveres Outlook, og når det sker, kan TB selvfølgelig ikke sende mailen. Og jeg mister vigtig information.

Hvis jeg nu skal gøre det kort Hvordan slipper jeg for Outlook?

Kan du som ekspert greje den?

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0

Top

cron