Antivirus

Her kan du skrive om fejl eller mangler på Ludvigs Hjørne. Fx hvis et program er kommet i en ny version, og hjemmesiden trænger til at blive opdateret.

Antivirus

Indlægaf htc » ons okt 04, 2006 10:56

Hej
Fremragende side, Kim - anbefaler den til alle, jeg kan komme til. Det er den mest informative side om almindelig, praktisk anvendelse af net og comp, jeg nogensinde er stødt på, og så totalt unørdet. TAK for det!
Hvornår kommer der noget om antivirusprogrammet Avast? Jeg er selv skiftet til denne for nylig fra AVG, fordi den findes på dansk (hvilket nogle brugere finder ret nødvendigt), og efter erfaringer med installation på andres computere synes jeg også, den ser ud til at være meget effektiv i min amatør-optik. Hvad er din mening?
htc
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: ons okt 04, 2006 10:43
Geografisk sted: Grenaa

Re: Antivirus

Indlægaf Kim Ludvigsen » ons okt 04, 2006 13:37

Tak for de pæne ord!

Jeg har ingen planer om at skrive om Avast, da det må være nok med ét antivirusprogram på siderne. Desuden er der så meget andet at skrive om, og det kniber med tiden. Jeg kan godt se fordelen ved, at Avast er på dansk, men når først man har sat AVG op, er det begrænset, hvad man skal læse på udenlandsk.

Jeg har ikke prøvet Avast, så jeg tør ikke udtale mig om programmets evner.
Mvh.
Kim Ludvigsen
Kim Ludvigsen
Site Admin
 
Indlæg: 6886
Tilmeldt: tors jun 08, 2006 0:49

Avast

Indlægaf htc » ons okt 04, 2006 16:30

Så fik jeg måske alligevel sagt lidt for meget... :lol:

Nej, jeg forstår godt, at det er nødvendigt at sortere i behovene. Respekt for dét! Men jeg tror nu ikke, du skal undervurdere betydningen af, at programmet er dansk-sproget. Jeg kender da en hel del computer-brugere, som bare står fuldstændig af overfor det dér udenlandske - især når det handler om teknik. Faktisk tror jeg, at netop det er en alvorlig hindring for, at flere almindelige brugere får installeret antivirus, når det medfølgende Norton eller hvad de nu hedder holder op med at virke. Og så handler effektiviteten af et antivirus-program jo også om, hvorvidt man er i stand til at handle rigtigt, hvis man er så uheldig at virus - eller trojanske heste, som programmet også spotter ret effektivt.
htc
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: ons okt 04, 2006 10:43
Geografisk sted: Grenaa

Re: Avast

Indlægaf Kim Ludvigsen » ons okt 04, 2006 17:08

htc skrev:Men jeg tror nu ikke, du skal undervurdere betydningen af, at programmet er dansk-sproget.


Det gør jeg nu heller ikke. Hvis jeg skal vælge mellem to programmer, er dansk et klart plus - i enkelte tilfælde har jeg endda selv oversat programmer, så de er nemmere at bruge. Men da jeg skrev om AVG, var det det bedste gratis program, og jeg fandt ingen alternativer, der var på dansk.

Jeg er som nævnt nødt til at prioritere, når jeg laver guider. Dels er der så meget, jeg gerne vil skrive om, dels tager det rent faktisk en del tid at lave dem. Og når der nu er et antivirus-program på siden...

Men det havde været rart, hvis Grisoft havde gjort det muligt for andre at oversætte AVG. Selvfølgelig er de nødt til at holde en høj standard, når det nu også er et betalingsprogram, men det burde være muligt at lave det på en måde, hvor de kan fravælge de mindre gode oversættelser.
Mvh.
Kim Ludvigsen
Kim Ludvigsen
Site Admin
 
Indlæg: 6886
Tilmeldt: tors jun 08, 2006 0:49


Tilbage til Fejl eller mangler

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster

cron