Side 1 af 1

Diverse advarsler til windowsbrugere

Indlæg: tirs feb 24, 2015 0:03
af linux-abc.dk
Som PC-bruger er jeg jævnligt inde og læse på http://www.howtogeek.com/ - om ikke andet så for at følge lidt med i hvad der rør' sig :wink:

Den seneste tid er der dukket en hel del artikler op der inde ang. spyware, malware og lign. som må være nyttig viden for windowsbrugere som ser ud til at være mere "jaget vildt" end nogen sinde før.

Se fx. på artikler som:
Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0

Re: Diverse advarsler til windowsbrugere

Indlæg: man okt 11, 2021 7:24
af ElliotPaske
Hej, tak for disse tips. Jeg ved, at dette allerede er forældet, men det er stadig værd at læse. :) Hvis du har tid, kan du besøge sneglehuset.com.

Nedenstående er indsat af administrator:
Sneglehuset.com bruger spam. Er butikken også et scam? Tja, det er nok ikke en seriøs virksomhed, der bruger tid til at spamme på internettet ved at bringe uønskede links i indlæg, som intet har at gøre med sneglehuset.com produkter, udelukkende fordi en eller anden i sneglehusets tjeneste tror, han er rigtig smart. Men det er lidt for smart at skrive et troskyldigt indlæg for at undgå at blive fanget som spammer for så senere at gå ind og rette i indlægget og indsætte et spam link til sneglehuset.com. Det kan vel kun betegnes som snyd og bedrag fra sneglehuset.com. Så hold jer langt væk fra sneglehuset.com.