sikkerhedskopi mm

Her kan du få hjælp til programmer eller funktioner, der er omtalt på Ludvigs Hjørne.

sikkerhedskopi mm

Indlægaf eaaj » tors maj 10, 2018 8:20

Jeg har 2 spørgsmål:
1. Jeg får ofte denne meddelelse: Opret forbindelse til drevet igen. Billede vedhæftet. Hvad betyder det?
2. Sikkerhedskopiering er fuldført. Hvor gør den af de sikkerhedskopier? Billede vedhæftet.

Win 10

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/66.0.3359.139 Safari/537.36
Vedhæftede filer
Scan.jpg
eaaj
 
Indlæg: 256
Tilmeldt: søn jun 16, 2013 7:36

Re: sikkerhedskopi mm

Indlægaf Kim Ludvigsen » tors maj 10, 2018 14:31

Sikkerhedskopieringen gemmes det sted som er angivet i indstillingerne. Læs mere her:
https://answers.microsoft.com/da-dk/win ... bcd0bc31ab

Siden er lidt speciel, da du skal klikke på linket "Som svar på ..." for at se svaret. I svaret henvises der til denne side til Windows 8, men det samme gælder for Windows 10:
https://support.microsoft.com/da-dk/hel ... le-history
Mvh.
Kim Ludvigsen
Kim Ludvigsen
Site Admin
 
Indlæg: 6553
Tilmeldt: tors jun 08, 2006 0:49


Tilbage til Hjælp til Ludvigs Hjørne

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron