JaNej

Sammenligning af antivirus til mobile enheder, fx Android og iOS

Sammenligningen mellem forskellige antivirus- og sikkerhedsprogrammer til mobile enheder er ikke særlig velegnet til en lille skærm, da den vises i et meget stort skema.

Du kan overveje i stedet at benytte SmartVælger, som du kan læse mere om nedenfor. Vil du alligevel have vist sammenligningen mellem antivirus- og sikkerhedsprogrammer til mobile enheder, så anmod om desktopversionen af siden i din browser. Længere nede på siden her finder du en oversigt med alle aktuelle tilbud blandt de forskellige programmer.

SmartVælger

Med SmartVælger sammenligner du ikke direkte de forskellige programmer. I stedet vælger du de funktioner, som du har brug for, fx om programmet skal være på dansk, om det skal have forældrekontrol og oprydning, og hvis licensen også skal dække mobile enheder, funktioner som fx lokalisering, hvis telefonen bliver væk og sletning af data, hvis telefonen bliver stjålet.

Desktopvisning

Bemærk, ikke alle programmer kan vises på én gang på skærmen i desktopvisning. Du kan rulle sidelæns i selve skemaet ved at stryge med en finger.

Sammenligning af antivirus til mobile enheder, fx Android og iOS

Brug evt. SmartVælger, der er velegnet til små skærme.
Se også siderne med sammenligning af programmer til PC, Mac og til alle dine enheder.
Backup er vigtigere end antivirus - se sammenligning af online backuptjenester.

Rul sidelæns for at se flere programmer.

Klik på for at få flere oplysninger om en funktion eller for at se priser for licenser til flere enheder/år.

Virus m.m.

Kan finde og fjerne virus, spyware og rootkits fra din computer.

En virus er et lille program, der kan kopiere og sprede sig selv på en computer eller til andre computere. En virus kan inficere og ødelægge dine data.

Spyware ødelægger normalt ikke dine data, men "nøjes" med at stjæle dem.

Et rootkit er et program, der kan gemme sig dybt i dit styresystem, og som har fuld adgang til systemet. Adgangen kan bruges til at fjernstyre din computer, til at stjæle dine adgangskoder, eller hvad bagmanden nu ellers har lyst til.

Firewall

En firewall kan kontrollere adgangen ind til og/eller ud fra en computer. Den kan således forhindre hackere i at komme ind på din computer, og den kan forhindre slemme programmer, som fx spyware, i at sende de indsamlede data til andre. Medmindre andet er angivet, virker firewallen begge veje.

Webbeskyttelse

Beskytter dig mod potentielt farlige hjemmesider. Nogle produkter benytter en database over potentielt farlige hjemmesider, og vil så advare dig, hvis du er på vej ind på en sådan side. I de tilfælde er funktionen beslægtet med Linkscanner. Andre produkter gennemgår hjemmesiden for skadelige koder, når du besøger den.

Linkscanner

Tjekker om et link på en hjemmeside fører til en skadelig side, og advarer dig, før du besøger siden. Funktionen er i de fleste tilfælde knyttet til søgeresultater hos søgetjenester.

Phishing

Advarer dig, hvis du besøger en forfalsket hjemmeside. Det kan fx være, hvis nogle har lavet en kopi af din banks side med det formål at lokke dine koder fra dig, så de kan tømme din bankkonto.

Forældrekontrol

Beskyt de små. De fleste programmer med forældrekontrol lader dig styre hvilke hjemmesider, der må besøges, ligesom du kan opsætte regler for på hvilke tidspunkter, computeren må komme på nettet.

Det kan være besværligt eller nørdet at opsætte en forældrekontrol, alt efter hvor meget kontrol du ønsker. Hvis forældrekontrol er vigtig for dig, så hent en prøveversion af det ønskede program, inden du køber. Dels for at være sikker på, at programmet har de ønskede funktioner, og dels for at sikre dig, at brugerfladen er nem at gå til.

Logning

Se hvad computeren er blevet brugt til og hvornår. Logningen er en del af forældrekontrollen, men ikke alle programmer med forældrekontrol tilbyder logning.

Fjernbetjening

Fjernbetjening kan bruges til sende ordrer til din smartphone eller tavlecomputer via SMS eller en hjemmeside. Den mest almindelige funktion er wipe, der kan slette alle data på enheden, så uvedkommende ikke kan få adgang til dem. Andre muligheder kan være at udsende en alarm, få vist en besked om findeløn på skærmen eller sågar tage et billede af en eventuel tyv.

Locate

Med locate kan du finde din smartphone/tavlecomputer, hvis den er blevet væk eller stjålet.

Simlås

Med en simlås låses din enhed, hvis simkortet udskiftes med et ukendt simkort. Det betyder, at en tyv ikke bare kan skifte simkortet og så bruge enheden som sin egen.

App Audit

Tjekker dine installerede apps for mistænkelig adfærd.

SMS-/Call-blokering

Du kan blokere for SMS og opringning fra uønskede telefonnumre.

SMS-filter

Du kan blokere for SMS'er fra ukendte numre.

Backup

Indeholder backupprogram til sikring af dine data.

Flere fordele

Fordele eller funktioner, som ellers ikke er nævnt i oversigten.

Dansk

Programmets brugerflade er oversat til dansk.

Dansk hjælp

Programmets manual eller hjælpesider er oversat til dansk. Klik på for at få et link til manualen eller hjælpesiderne.

Gratis prøve

Du kan afprøve programmet gratis. I de fleste tilfælde vil programmet virke i 30 dage. I nogle tilfælde vil programmet ændres til en gratis version med færre funktioner efter prøveperioden.

Systemkrav

Systemkrav til enheden.

Laveste pris

Prisen er angivet i danske kroner inklusive moms. Den endelige pris kan afvige lidt grundet kursforskel, da nogle af programmerne afregnes i dollar eller euro. Befinder du dig i et andet land end Danmark, kan der desuden være tale om en anden momssats.

Prisen i skemaet er den laveste for programmet. Typisk for en licens til én enhed i ét år. Men nogle programmer sælges kun i pakker til fx minium tre enheder, og så er det den pris, der oplyses. Du kan derfor ikke umiddelbart sammenligne priserne.

Klik på ud for prisen for at få vist priser for flere enheder og/eller år. Her kan du også se, om den oplyste pris dækker én enhed eller flere. Jo flere enheder, du vil beskytte og i jo flere år, jo lavere bliver prisen normalt.

Køb/hent

Køb programmet eller hent det i en prøveversion.


avast! Free Mobile Security

avast! Free Mobile Security har flere funktioner end de andre gratis sikkerhedsprogrammer til mobilen. Det har endda flere funktioner end nogle af betalingsprogrammerne. Du får beskyttelse mod virus, en firewall, fjernbetjening og lokalisering til hvis du mister telefonen, og en app-manager i stil med Windows Jobliste.


AVG Internet Security – Unlimited

AVG Internet Security – Unlimited beskytter alle enheder i din husstand. Der er ikke tale om et selvstændigt program, men en licensaftale, der giver dig tilladelse til at bruge AVG Internet Security på alle PC'er, AVG Internet Security for Android på alle Android-telefoner eller -tavlecomputere og AVG Antivirus for Mac på alle Mac-computere i husstanden. Du kan desuden styre sikkerheden på alle husstandens enheder fra en enkelt enhed. Har du også brug for oprydning og optimering af computer/smartphone, så tag et kig på AVG Ultimate.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


AVG Ultimate

AVG Ultimate beskytter alle enheder i din husstand. Der er ikke tale om et selvstændigt program, men en licensaftale, der giver dig tilladelse til at bruge AVG Internet Security på alle PC'er, AVG AntiVirus PRO for Android på alle Android-telefoner eller -tavlecomputere og AVG Antivirus for Mac på alle Mac-computere i husstanden. Du kan også frit installere AVG Cleaner og AVG Tune Up. Du kan desuden styre sikkerheden på alle husstandens enheder fra en enkelt enhed.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


AVG Antivirus Free for Android

AVG Antivirus Free for Android beskytter mod virus og andre slemme programmer, du beskyttes også mod skadelig kode på hjemmesider. Du kan selvfølgelig fjernstyre telefonen og slette data, ligesom du kan lokalisere telefonen, hvis den bliver stjålet.

Task Killer gør det desuden muligt at afslutte hængende programmer, mens Settings Scanner hjælper dig med at optimere sikkerheden på din smartphone.

Vil du have mulighed for backup af apps og beskyttelse af dine personlige oplysninger, så tage et kig på betalingsudgaven, AVG Antivirus for Android.


AVG Antivirus Pro for Android

AVG Antivirus Pro for Android beskytter mod virus og andre slemme programmer, du beskyttes desuden mod skadelig kode på hjemmesider. Du kan selvfølgelig fjernstyre telefonen og slette data, ligesom du kan lokalisere telefonen, hvis den bliver stjålet.

App Locker der gør det muligt at låse apps, så de ikke kan bruges af andre, mens App Backup gør det muligt at kopiere dine apps over på et SD-kort.

Herudover har du Task Killer, der gør det desuden muligt at afslutte hængende programmer, mens Settings Scanner hjælper dig med at optimere sikkerheden på din smartphone.


Avira Free Android Security

Avira Free Android Security er som navnet antyder gratis. Programmet indeholder de mest grundlæggende funktioner, det vil sige beskyttelse mod virus, lokalisering af enhed samt låsning og sletning af data, hvis enheden er blevet stjålet.


Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security kan bruges på såvel smartphones som på tavlecomputere. Du beskyttes mod virus og andre skadelige programmer, og du får selvfølgelig mulighed for fjernbetjening, så du kan finde telefonen eller slette data på den. Bruger du Android Browser, beskyttes du mod skadelig kode på hjemmesider. Bitdefender Mobile Security fungerer også med et smartwatch, så uret fx kan advare dig, hvis du kommer for langt væk fra din mobiltelefon.


Bitdefender Total Security Multi-Device

Total Security Multi-Device er Bitdefenders totale beskyttelse af dine forskellige enheder. Du kan frit bruge programmerne:
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security
på op til 3 eller 5 enheder i husstanden. Har du flere enheder, kan du købe licens til Bitdefender Family Pack, der dækker samtlige enheder i husstanden.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Bitdefender Family Pack

Family Pack er Bitdefenders totale beskyttelse af alle de forskellige enheder i en husstand. Du kan frit bruge programmerne:
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security
på samtlige enheder i husstanden.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Bullguard Mobile Security

Bullguard Mobile Security tilbyder antivirus, forældrekontrol og funktioner til at låse og finde en stjålet eller mistet telefon. Du får desuden online backup af kontakter og kalender.


ESET Mobile Security

ESET Mobile Security beskytter mod antivirus og tilbyder lokalisering, lås m.m. via fjernstyring. Kan bruges på enheder med Android, Symbian og Windows Mobile. Nogle funktioner er kun tilgængelige i nogle af styresystemerne, læs mere i bemærkningerne ud for de enkelte funktioner.
Nogle funktioner er desuden ikke tilgængelige på tablets, der ikke har mulighed for opkald og SMS.

Programmet findes også i en købeversion, som dog ikke er med her i sammenligningen, da ESET kun oplyser prisen inde i appen.


F-Secure Safe

F-Secure Safe lader dig beskytte alle dine enheder på en enkelt licens. Du betaler licens for et bestemt antal enheder, og du kan så frit vælge mellem F-Secure Internet Security, F-Secure Anti-Virus for Mac og F-Secure Mobile Security. På en licens til fem enheder kan du således vælge at installere F-Secure Internet Security på to PC'er, F-Secure Anti-Virus for Mac på en Mac og F-Secure Mobile Security på to mobiltelefoner. Du kan styre sikkerheden på alle de beskyttede enheder via en webside hos F-Secure.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Kaspersky Internet Security – Multi-Device

Kaspersky Internet Security – Multi-Device er ikke et selvstændigt program, men en licens der giver adgang til at bruge Kaspersky Internet Security, Kaspersky Anti-Virus for Mac, Kaspersky Mobile Security og Kaspersky Tablet Security på det antal enheder, du køber licens til.

Med en licens til tre enheder, kan du fx frit vælge, om du vil beskytte 1 PC, 1 Mac og 1 smartphone eller 2 PCer og en smartphone eller 1 Mac, 1 tavlecomputer og 1 smartphone.

Vil du have flere funktioner, såsom backup og kryptering af filer, så tag et kig på Kaspersky Total Security Multi-Device.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Kaspersky Internet Security for Android

Kasperskys program til smartphones og tavlecomputere beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du kan selvfølgelig også slette dine data via fjernbetjening, hvis telefonen skulle blive stjålet, ligesom du kan lokalisere den og tage et billede af tyven med telefonens kamera.

Program, manual og købeside er oversat til dansk.


Lookout Security & Antivirus

Lookout var en pioner inden for sikkerhed på mobiltelefoner og for smarte funktioner, som fx mulighed for at finde en mistet telefon. Lookout tilbyder både en gratis og en betalingsversion af deres app. Sidstnævnte tilbyder yderligere funktioner: Lås og wipe via fjernbetjening, webbeskyttelse og app-audit.

De gamle sikkerhedskæmper for PC-sikkerhed har dog ikke sovet, siden Lookout kom på markedet, og de har i dag de samme eller flere funktioner i deres apps. Og når det gælder købeversionerne, er deres apps noget billigere end Lookout.


McAfee All Access

Beskyt alle dine enheder med McAfees programmer. Du kan frit installere McAfees sikkerhedsprogrammer på op til 5 enheder, fx en PC, en Mac, to smartphones og en tablet.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Norton Mobile Security

Norton Mobile Security beskytter din smartphone og tavlecomputer mod virus og andre skadelige programmer. Licensen dækker alle hjemmets enheder, uanset om det er Android- eller iOS-enheder.

Du beskyttes mod phishing på hjemmesider, uønskede SMS-beskeder og opkald, og du kan selvfølgelig lokalisere og slette data via fjernbetjening, ligesom du kan tage et billede af en eventuel tyv. Bemærk, nogle af funktionerne virker kun på Android-enheder, og de kan afhænge af Android-versionen.


Norton Security Starter

Norton Security Starter er en licens, der beskytter en enkelt enhed med Nortons sikkerhedsfunktioner.

Du beskyttes mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Har du brug for en licens til flere enheder, fx stationær computer, bærbar og en smartphone, så tjek Norton Security Deluxe. Har du også brug for online backup, så tjek i stedet Norton Norton Security Premium.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe er en licens, der beskytter fem enhed med Nortons sikkerhedsfunktioner. Uanset om det er en Windows-PC, en Mac, eller mobile enheder med Android eller iOS.

Norton Security Deluxe beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Vil du også have online backup, så tjek i stedet Norton Security Premium.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Norton Security Premium

Norton Security Premium dækker alle enheder i husstanden, uanset om det er en Windows-PC, en Mac, eller mobile enheder med Android eller iOS. Du kan med licensen til Norton Security Premium installere Nortons programmer på op til 10 enheder.

Norton Security Premium beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. Du får desuden mulighed for såvel lokal som online backup. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Panda Global Protection

Panda Global Protection er Pandas store sikkerhedspakke. Her får du alle de sædvanlige sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod virus og skadelige hjemmesider, en firewall, forældrekontrol og online backup. Og så får du mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren, og du får en adgangskodehusker. Licensen er samtidig en multi-licens, der giver dig ret til at installere Pandas beskyttelsesprogrammer til Windows, Mac og Android på det antal enheder, som du køber licens til. Har du iPhone og/eller iPad kan de skannes via en Mac.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Panda Gold Protection

Panda Gold Protection er Pandas store sikkerhedspakke med ekstra online lager. Her får du alle de sædvanlige sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod virus og skadelige hjemmesider, du får en firewall, forældrekontrol og online backup. Og så får du mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren samt en adgangskodehusker. Licensen er samtidig en multi-licens, der giver dig ret til at installere Pandas beskyttelsesprogrammer til Windows, Mac og Android på det antal enheder, som du køber licens til. Har du iPhone og/eller iPad kan de skannes via en Mac.

Forskellen mellem Panda Global Protection og Panda Gold Protection er at du på sidstnævnte får 20 GB plads i Panda Cloud, som du kan bruge til backup og til at synkronisere data mellem forskellige enheder.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Panda Mobile Security

Panda Mobile Security beskytter dig mod antivirus, og hjælper dig med at finde en mistet mobiltelefon eller tavlecomputer.


Trend Micro Maximum Security

Trend Micro Maximum Security er en licens, der giver dig ret til at installere Trend Micros forskellige antivirusprogrammer på det antal enheder, du betaler for. Uanset om det er Windows-PC'er, en Mac eller en Android- eller iOS-baseret smartphone eller tavlecomputer.

Dine enheder beskyttes mod virus og anden malware. Herudover er der forskellige former og grader af beskyttelse på de forskellige enheder. På PC og Mac får du fx forældrekontrol og beskyttelse mod phishing. På PC får du adgangskodehusker, sikker sletning af filer og online backup, og på mobile enheder får du lokalisering og beskyttelse af data ved tyveri.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Trend Micro Mobile Security til Android

Trend Micro Mobile Security til Android beskytter dig mod virus og anden malware. Du får desuden forældrekontrol, blokering af opkald og SMS, online backup af vigtige data, beskyttelse af simkort, og selvfølgelig mulighed for at lokalisere enheden, hvis den bliver væk eller stjålet.


Trend Micro Mobile Security til iOS

Trend Micro Mobile Security til iOS beskytter din iPhone, iPad og iPod mod virus og anden malware. Du får desuden forældrekontrol, online backup af vigtige data og selvfølgelig mulighed for at lokalisere enheden, hvis den bliver væk eller stjålet.

JaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJa

Virus m.m.
Kun på Android.

JaJaJaJaJaJaJaJaJa
Ja

Firewall
Kun på rootede smartphones. Mere om rooting (på engelsk).

Ja

Firewall
Kun på PC.

Ja

Firewall
Kun på PC.

NejNejNejNejJa

Firewall
Kun på Windows.

Ja

Firewall
Kun på Windows.

NejJa

Firewall
Kun på Windows Mobile og Symbian.

Ja

Firewall
F-Secure indeholder ikke en selvstændig firewall, i stedet kan du styre den indbyggede firewall i Windows inde fra F-Secures program. Kræver Windows Vista eller nyere. Funktionen DeepGuard minder om en personlig firewall, da den kan forhindre mistænkelige programmer i at forbinde til internettet.

Der er ingen firewall på Mac og Android.

Ja

Firewall
Ikke på Mac og mobile enheder.

NejNejJa

Firewall
Ikke på mobile enheder.

NejJa

Firewall
Kun på PC og Mac.

Ja

Firewall
Kun på PC og Mac.

Ja

Firewall
Kun på PC og Mac.

Ja

Firewall
Kun på PC.

Ja

Firewall
Kun på PC.

NejJa

Firewall
Kun på PC. I stedet for en selvstændig firewall benytter Trend Micro Maximum Security den indbyggede firewall i Windows. Herudover tilbydes Firewall Booster, der sammen med den indbyggede firewall virker som en personlig firewall.

NejNej
Nej

Webbeskyttelse
Tjekker ikke selve siden for skadelig kode, men kan slå siden op i en brugeropdateret database over hjemmesider. Det er ikke decideret webbeskyttelse, men lidt derhenad.

Ja

Webbeskyttelse
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

Ja

Webbeskyttelse
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

Ja

Webbeskyttelse
Tjekker ikke selve siden for skadelig kode, men slår adressen op i en database over hjemmesider. Det er ikke decideret webbeskyttelse, men lidt derhenad.

Ja

Webbeskyttelse
Tjekker ikke selve siden for skadelig kode, men slår adressen op i en database over hjemmesider. Det er ikke decideret webbeskyttelse, men lidt derhenad.

NejJa

Webbeskyttelse
Virker i øjeblikket kun med Android Browser og Chrome.

Ja

Webbeskyttelse
Kun på Windows og på enheder med Android Browser.

Ja

Webbeskyttelse
Kun på Windows og på enheder med Android Browser.

NejNejJaJaJaNejJa

Webbeskyttelse
På mobile enheder er beskyttelsen baseret på en liste over kendte skadelige sider. Programmet tjekker ikke sidernes koder. Kun på Android og kun med Android browser.

Ja

Webbeskyttelse
Kun på Android og kun med Android Browser, Chrome og Samsung Browser.

Ja

Webbeskyttelse
Ikke på iOS-enheder.

Ja

Webbeskyttelse
Ikke på iOS-enheder.

Ja

Webbeskyttelse
Ikke på iOS-enheder.

Ja

Webbeskyttelse
Kun på PC.

Ja

Webbeskyttelse
Kun på PC.

NejJaJaJa
NejJa

Linkscanner
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

Ja

Linkscanner
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

NejNejNejNejJa

Linkscanner
Kun på Windows.

Ja

Linkscanner
Kun på Windows.

NejNejJa

Linkscanner
Ikke på Mac. På Android kun ved bug af F-Secure Browser.

Ja

Linkscanner
Ikke på smartphones.

JaNejJa

Linkscanner
På mobile enheder kun på Android og kun med Android browser.

NejJa

Linkscanner
Kun på PC og Mac.

Ja

Linkscanner
Kun på PC og Mac.

Ja

Linkscanner
Kun på PC og Mac.

NejNejNejJaNejNej
NejJa

Phishing
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

Ja

Phishing
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

JaJaNejJa

Phishing
Virker i øjeblikket kun med Android Browser og Chrome.

Ja

Phishing
På smartphones og tablets virker beskyttelsen mod phishing i øjeblikket kun med Android Browser.

Ja

Phishing
På smartphones og tablets virker beskyttelsen mod phishing i øjeblikket kun med Android Browser.

NejNejJa

Phishing
Ikke på Mac. På Android kun ved bug af F-Secure Browser.

JaJaNejJa

Phishing
Kun på Android og kun med Android browser.

Ja

Phishing
Kun på Android og kun med Android Browser, Chrome og Samsung Browser.

JaJaJaJa

Phishing
Kun på PC.

Ja

Phishing
Kun på PC.

NejJaJaJa
NejNejNejNejNejNejNejJa

Forældrekontrol
Kun på Windows.

Ja

Forældrekontrol
Kun på Windows.

Ja

Forældrekontrol
Forældrekontrollen gør det muligt for dig at overvåge dine børns telefoner, herunder SMS-beskeder og billeder. Du kan få besked, hvis der optræder uønskede ord i de beskeder dine børn modtager, og du kan få rapporter om, hvor dine børn befinder sig.

NejJa

Forældrekontrol
Ikke på Mac.

Ja

Forældrekontrol
Kun på Windows og Mac.

NejNejJa

Forældrekontrol
Ikke på mobile enheder.

NejJa

Forældrekontrol
Forældrekontrol installeres som et særskilt program. Programmet findes i en gratis version, der indeholder de mest almindelige kontrolfunktioner, og i en betalingsversion med flere funktioner.

Ja

Forældrekontrol
Forældrekontrol installeres som et særskilt program. Programmet findes i en gratis version, der indeholder de mest almindelige kontrolfunktioner, og i en betalingsversion med flere funktioner.

Ja

Forældrekontrol
Forældrekontrol installeres som et særskilt program. Programmet findes i en gratis version, der indeholder de mest almindelige kontrolfunktioner, og i en betalingsversion med flere funktioner.

Ja

Forældrekontrol
Kun på PC. Der er ikke mulighed for at fastsætte tidsgrænser for brug af computer/internet.

Ja

Forældrekontrol
Kun på PC. Der er ikke mulighed for at fastsætte tidsgrænser for brug af computer/internet.

NejJaJaJa
NejNejNejNejNejNejNejJa

Foældrekontrol, logning
Kun på Windows.

Ja

Foældrekontrol, logning
Kun på Windows.

JaNejNejJa

Foældrekontrol, logning
Kun på Windows og Mac.

NejNejJa

Foældrekontrol, logning
Ikke på mobile enheder.

NejJaJaJaJa

Foældrekontrol, logning
Kun på PC.

Ja

Foældrekontrol, logning
Kun på PC.

NejJa

Foældrekontrol, logning
Kun på PC og Mac.

NejNej
Ja

Fjernbetjening
Alarm, lås, lås af indstillinger, vis besked på skærm, slet data (wipe), videresend SMS-beskeder, aflytning m.m. Fjernstyring via SMS.

Ja

Fjernbetjening
Kun på Android: Lås, slet (wipe), alarm (høj ringetone), besked på skærmem og mulighed for at tage et billede. Via SMS eller hjemmeside.

Ja

Fjernbetjening
Kun på Android: Lås, slet (wipe), alarm (høj ringetone), besked på skærmem og mulighed for at tage et billede. Via SMS eller hjemmeside.

Ja

Fjernbetjening
Lås, slet (wipe), alarm (høj ringetone) og besked på skærmen. Via SMS eller hjemmeside.

Ja

Fjernbetjening
Lås, slet (wipe), alarm (høj ringetone) og besked på skærmen. Via SMS eller hjemmeside.

Ja

Fjernbetjening
Wipe, lås, alarm - via web.

Ja

Fjernbetjening
Wipe, lås og alarm via web eller SMS.

Ja

Fjernbetjening
Lås og wipe via web. Mens de fleste andre producenter kun tilbyder dette på smartphones og tavlecomputere, så tilbyder Bitdefender det også på almindelige computere.

Ja

Fjernbetjening
Lås og wipe via web. Mens de fleste andre producenter kun tilbyder dette på smartphones og tavlecomputere, så tilbyder Bitdefender det også på almindelige computere.

Ja

Fjernbetjening
Wipe, lås, alarm, forældrestyring - via web.

Ja

Fjernbetjening
wipe, lås via SMS. Lås kun på android.

Ja

Fjernbetjening
Lås, alarm og wipe via SMS. Kun på Android.

Ja

Fjernbetjening
Kun på smartphones og tavlecomputere: Wipe, lås, besked og forbryderfoto via SMS.

Ja

Fjernbetjening
Wipe, lås, besked og forbryderfoto via SMS.

Ja

Fjernbetjening
Alarm og foto.

Ja

Fjernbetjening
Kun på mobile enheder, wipe, forbryderfoto, lås og besked via SMS.

Ja

Fjernbetjening
Wipe, alarm, besked, foto og lås via web. Wipe, foto og lås kun på Android.

Ja

Fjernbetjening
Ikke på PC og Mac. På Android-enheder: Alarm, wipe og foto. På iOS-enheder: Alarm.

Ja

Fjernbetjening
Ikke på PC og Mac. På Android-enheder: Alarm, wipe og foto. På iOS-enheder: Alarm.

Ja

Fjernbetjening
Ikke på PC og Mac. På Android-enheder: Alarm, wipe og foto. På iOS-enheder: Alarm.

Ja

Fjernbetjening
Kun på Android. Lås, wipe og foto.

Ja

Fjernbetjening
Kun på Android. Lås, wipe og foto.

Ja

Fjernbetjening
Lås, wipe og foto.

Ja

Fjernbetjening
På iOS: Alarm. På Android: Alarm, lås og wipe.

Ja

Fjernbetjening
Alarm, lås og wipe.

Ja

Fjernbetjening
Alarm.

JaJa

Locate
Kun på Android.

Ja

Locate
Kun på Android.

JaJaJaJaJa

Locate
Mens de fleste andre producenter kun tilbyder lokalisering på smartphones og tavlecomputere, så tilbyder Bitdefender det også på almindelige computere. Da en almindelig computer ikke har GPS, afhænger nøjagtigheden af computerens opkobling. Med wi-fi aktiveret kan computeren stedfæstes nogenlunde nøjagtigt. Hvis der kun er en fast linje-forbindelse, er lokaliseringen ikke særlig nøjagtig.

Ja

Locate
Mens de fleste andre producenter kun tilbyder lokalisering på smartphones og tavlecomputere, så tilbyder Bitdefender det også på almindelige computere. Da en almindelig computer ikke har GPS, afhænger nøjagtigheden af computerens opkobling. Med wi-fi aktiveret kan computeren stedfæstes nogenlunde nøjagtigt. Hvis der kun er en fast linje-forbindelse, er lokaliseringen ikke særlig nøjagtig.

JaJa

Locate
Kun på android.

Ja

Locate
Kun på Android.

Ja

Locate
Kun på smartphones og tavlecomputere.

JaJaJa

Locate
Kun på mobile enheder.

JaJa

Locate
Kun på Android- og iOS-enheder.

Ja

Locate
Kun på Android- og iOS-enheder.

Ja

Locate
Kun på Android- og iOS-enheder.

Ja

Locate
Kun på Android.

Ja

Locate
Kun på Android.

JaJa

Locate
Kun på Android og iOS.

JaJa
JaNejNejNejNejNejNejNejNejJaJaNejJa

Simlås
Kun på smartphones.

JaNejJa

Simlås
Kun på mobile enheder.

Ja

Simlås
Kun på Android.

Ja

Simlås
Kun på Android.

Ja

Simlås
Kun på Android.

Ja

Simlås
Kun på Android.

NejNejNejJa

Simlås
Kun på Android.

JaNej
JaJa

App Audit
Kun på Android.

Ja

App Audit
Kun på Android.

JaJaNejJaJa

App Audit
Kun på smartphones og tablets.

Ja

App Audit
Kun på smartphones og tablets.

NejNejNejJa

App Audit
Kun på tavlecomputere.

NejNejJa

App Audit
Kun på mobile enheder.

NejJa

App Audit
Kun på Android.

Ja

App Audit
Kun på Android.

Ja

App Audit
Kun på Android.

NejNejNejJa

App Audit
Kun på Android og iOS.

JaNej
JaJa

SMS-/Call-blokering
Kun på Android.

Ja

SMS-/Call-blokering
Kun på Android.

NejJaJaNejNejNejJaNejJa

SMS-/Call-blokering
Kun på Android.

Ja

SMS-/Call-blokering
Kun på smartphones.

JaNejJa

SMS-/Call-blokering
Kun på mobile enheder, på Symbian er der ikke SMS-blokering.

Ja

SMS-/Call-blokering
Kun på Android og kun i ældre versioner. Fungerer ikke i Android 4.4 og nyere.

JaJaJaNejNejNejJa

SMS-/Call-blokering
Kun på Android.

JaNej
NejJa

SMS-filter
Kun på Android.

Ja

SMS-filter
Kun på Android.

JaJaJaNejNejNejJaNejNejJa

SMS-filter
Kun på smartphones.

JaNejNejNejNejNejNejNejNejNejJa

SMS-filter
Kun på Android.

JaNej
NejJa

Backup
Kun på Android. App backup gør det muligt at lave en backup af dine apps på et SD-kort. OBS! Der er ikke tale om backup af data.

Ja

Backup
Kun på Android. App backup gør det muligt at lave en backup af dine apps på et SD-kort. OBS! Der er ikke tale om backup af data.

NejJa

Backup
App backup gør det muligt at lave en backup af dine apps på et SD-kort. OBS! Der er ikke tale om backup af data.

NejNejJa

Backup
Kun på Windows.

Ja

Backup
Kun på Windows.

Ja

Backup
Dine kontaktpersoner og din kalender kan gemmes på din online konto hos Bullguard.

NejNejNejNejJaNejJa

Backup
Kun backup af kontakter.

NejNejJa

Backup
Du kan vælge, hvor backuppen skal placeres, lokalt eller online. Dermed kan lave lokal backup af mindre vigtige filer, mens de vigtige filer gemmes online, hvilket er mere sikkert.

Ja

Backup
Reelt er der tale om, at du får oprettet en gratis online backup-konto hos Mozy. Andre backuptjenester giver dig mere gratis plads, fx IDrive, hvor du får 5 GB gratis plads.

JaNejJa

Backup
Det er desuden muligt at synkronisere filer mellem dine forskellige enheder.

JaJa

Flere fordele
Indeholder en App Manager i stil med Windows Jobliste.
Kan skjule sig selv, så det bliver ekstra svært for en tyv at afinstallere programmet.

Flere fordele
AVG Accelerator kan hjælpe dig med at sætte mere fut i nettet. Funktionen kan gøre det hurtigere at downloade filer og kan forhindre ventetid, når du fx ser video hos Youtube.

AVG WiFi Guard vil advare dig, hvis computeren forsøger at tilslutte et ukendt wi-fi-netværk, som det kan være farligt at tilslutte.

Flere fordele
AVG Accelerator kan hjælpe dig med at sætte mere fut i nettet. Funktionen kan gøre det hurtigere at downloade filer og kan forhindre ventetid, når du fx ser video hos Youtube.

AVG WiFi Guard vil advare dig, hvis computeren forsøger at tilslutte et ukendt wi-fi-netværk, som det kan være farligt at tilslutte.

Flere fordele
Settings Scanner hjælper dig med at optimere dine sikkerhedsindstillinger så du kan beskytte din smartphone bedst muligt.

Flere fordele
Settings Scanner hjælper dig med at optimere dine sikkerhedsindstillinger så du kan beskytte din smartphone bedst muligt.
App Locker gør det muligt at låse dine apps, så uvedkommende ikke kan få adgang til dem og deres data.

Flere fordele
Kan undersøge tilladelser i dine installerede apps, og advare dig om eventuelle problemer med dine personlige oplysninger.

Kan samarbejde med et smartwatch. Kommer telefonen for langt væk fra uret, får du en advarsel om, at du måske har glemt telefonen. Uret kan også bruges til at finde telefonen, hvis du har forlagt den. Kræver Android 4.3 og et ur med Android Wear.

Flere fordele
På Windows:
Beskyttelse mod ransomware.
Sandkasse til browseren.
Du kan sætte programmet på autopilot, så vil det foretage alle sikkerhedsvalg for dig. Du får aldrig vist pop op-vinduer eller andet, du skal tage stilling til.
Indeholder en funktion til at tjekke, om du har installeret forældede programmer, der kan have sikkerhedshuller, og om du har potentielt farlige indstillinger i Windows.

Wallet husker dine adgangskoder til hjemmesider og hjælper dig med at logge sikkert ind.

Flere fordele
På Windows:
Beskyttelse mod ransomware.
Sandkasse til browseren.
Du kan sætte programmet på autopilot, så vil det foretage alle sikkerhedsvalg for dig. Du får aldrig vist pop op-vinduer eller andet, du skal tage stilling til.
Indeholder en funktion til at tjekke, om du har installeret forældede programmer, der kan have sikkerhedshuller, og om du har potentielt farlige indstillinger i Windows.

Wallet husker dine adgangskoder til hjemmesider og hjælper dig med at logge sikkert ind.

Flere fordele
Webcam Protection beskytter dig mod at andre kan misbruge dit webcam til at optage dig uden dit vidende.

Flere fordele
Privatlivsbeskyttelse: Med et enkelt tastetryk kan du markere kontaktpersoner som private, hvilket betyder, at der ikke efterlades spor af dem i kontaktlister og SMS- og opkaldslogs. Andre personer, der låner din telefon, kan kun se det, som du ønsker, at de skal se.

Flere fordele
Programmet kan kontrollere, om din Windows og dine installerede programmer på computeren er opdaterede, så du mindsker risikoen for sikkerhedshuller.

Flere fordele
App Advisor giver dig automatisk oplysninger om, hvorvidt en app indeholder malware, trusler mod privatlivet eller andre risici, før du downloader den fra Google Play. Kun på Android, og kræver Android 4.0, dog version 4.2 på Samsung-enheder.

Flere fordele
Formularudfylder og adgangskodehusker, så du nemt kan udfylde formularer på hjemmesider, fx så du slipper for manuelt at skulle indtaste navn, adresse, adgangskode osv. hvis du køber noget på nettet. Oplysningerne gemmes krypteret på din computer.

Flere fordele
Formularudfylder og adgangskodehusker, så du nemt kan udfylde formularer på hjemmesider, fx så du slipper for manuelt at skulle indtaste navn, adresse, adgangskode osv. hvis du køber noget på nettet. Oplysningerne gemmes krypteret på din computer.

Flere fordele
Formularudfylder og adgangskodehusker, så du nemt kan udfylde formularer på hjemmesider, fx så du slipper for manuelt at skulle indtaste navn, adresse, adgangskode osv. hvis du køber noget på nettet. Oplysningerne gemmes krypteret på din computer.

Flere fordele
Kan skanne andre Apple-produkter, fx iPad og iPhone, hvis du slutter dem til en Mac med Panda Antivirus for Mac.

Flere fordele
Kan kontrollere og vise dig adgangstilladelserne for andre apps på din enhed.

Flere fordele
Kan beskytte mod Ransom-ware, der krypterer dine filer og som ikke vil åbne dem igen, før du har betalt løsepenge.

NejJaJaNejNejNejNejNejNejNejNejJaJaJaNejJaJaJaJaJaJaJaNejJaNejNej
Nej

Dansk manual/hjælpesider
Du kan få support til avast!-programmer på https://www.avast.com/da-dk/support. Du kan downloade manualer (på engelsk) på https://www.avast.com/da-dk/download-documentation. Bemærk, at versionsnumrene afviger på manualsiden. 2015-serien hedder her version 8.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Engelske manualer i PDF-format til de forskellige programmer i AVG Protection PRO.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Engelske manualer i PDF-format til de forskellige programmer i AVG Protection PRO.

NejNejNej

Dansk manual/hjælpesider
Manual i PDF-format (på engelsk).

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Du kan finde en række artikler med hjælp på Bitdefenders hjemmeside(på engelsk).

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Bitdefender tilbyder hjælpeartikler på nettet (på engelsk):
Bitdefender Total Security.
Bitdefender Antivirus for Mac.
Bitdefender Mobile Security.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Bitdefender tilbyder hjælpeartikler på nettet (på engelsk):
Bitdefender Total Security.
Bitdefender Antivirus for Mac.
Bitdefender Mobile Security.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Bullguard tilbyder en webbaseret brugerguide (på engelsk).

Ja Ja

Dansk manual/hjælpesider
F-Secure tilbyder en videnbase med hjælp på dansk til licens- og installationsproblemer. Hjælpefunktionen internt i programmet er også på dansk, og den hjælper dig med at bruge de forskellige funktioner.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Du kan downloade manualer i PDF-format til de forskellige produkter fra Kasperskys hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Manual i PDF-format til Android.

NejJa

Dansk manual/hjælpesider
McAfee tilbyder webbaseret hjælp med et diagnosticeringsprogram, spørgsmål og svar samt videoguider.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

NejNejNejJaNejNej
Ja

Gratis prøve
Programmet er gratis, så der er tale om en fuld version uden begrænsninger.

JaJaJa

Gratis prøve
Programmet er gratis, så der er tale om en fuld version uden begrænsninger.

JaJa

Gratis prøve
Programmet er gratis, så der er tale om en fuldt virkende version.

JaJa

Gratis prøve
Du kan afprøve de enkelte programmer for sig.

Ja

Gratis prøve
Du kan afprøve de enkelte programmer for sig.

JaJaJaJaJaJaJaNejJaJaJaJaJaJaJaJaJa

Systemkrav
Android 2.1 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.

Mac:
OS X 10.8 Mountain Lion eller nyere.

Android:
Android 2.1 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.

Mac:
OS X 10.8 Mountain Lion eller nyere.

Android:
Android 2.1 eller nyere.

Systemkrav
Android 2.1 eller nyere. Kan også bruges på tavlecomputere.

Systemkrav
Android 2.1 eller nyere. Kan også bruges på tavlecomputere.

Systemkrav
Android 2.2 og nyere.

Systemkrav
Android 2.2 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 med SP1 eller nyere.

Mac:
OS X Mountain Lion (10.8.5).
OS X Mavericks (10.9.5).
OS X Yosemite (10.10 or later).
OS X El Capitan (10.11).

Smartphones og tablets:
Android 2.2 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 med SP1 eller nyere.

Mac:
OS X Mountain Lion (10.8.5).
OS X Mavericks (10.9.5).
OS X Yosemite (10.10 or later).
OS X El Capitan (10.11).

Smartphones og tablets:
Android 2.2 eller nyere.

Systemkrav
Android version 2.3.3 eller nyere.

Systemkrav
Android 2.3 eller nyere.
Symbian S60 3. udgave Feature Pack 1 eller 2 (kun Nokia).
Symbian S60 5. udgave (kun Nokia).
Symbian 3 (kun Nokia).
Windows Mobile 5.0 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.
Windows XP Media Center Edition.

Mac:
OS X-version 10.8 eller nyere.

Mobile enheder:
Android 4.0 eller nyere, iOS 8 eller nyere, Windows Phone 8.

Systemkrav
PC:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP (Service Pack 2 eller nyere).

Mac:
Mac OS X 10.8 eller nyere.

Smartphones:
Android: 2.3 eller nyere.

Tavlecomputer:
Android 2.3 eller nyere.

Systemkrav
Android: 2.3 eller nyere.

Systemkrav
Afhænger af enheden.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 med Service Pack 1.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Mac OS X 10.8 eller nyere.

Mobile enheder:
Android 4.0 eller nyere.
iOS 8 eller nyere.

Systemkrav
Android 2.3 eller nyere.
iOS 7.0 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Microsoft Windows 10.
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller nyere.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Den aktuelle og to tidligere versioner af OS X.

Mobile enheder:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 6 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Microsoft Windows 10.
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller nyere.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Den aktuelle og to tidligere versioner af OS X.

Mobile enheder:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 6 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Microsoft Windows 10.
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller nyere.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Den aktuelle og to tidligere versioner af OS X.

Mobile enheder:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 6 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Mac:
Mac OS X 10.6 eller nyere.

Mobile enheder:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 7 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 7.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Mac:
Mac OS X 10.6 eller nyere.

Smartphones og tavlecomputere:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 7 eller nyere.

Systemkrav
Android 2.3 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista med Service Pack 2 eller nyere
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Mac OS X 10.9 eller nyere.

Android:
Android 2.3 og nyere.

iOS:
iOS7 eller nyere.

Systemkrav
Android 2.3 og nyere.

Systemkrav
iOS7 eller nyere.

Gratis319

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed319599999
2 enheder319599999
3 enheder319599999
5 enheder319599999
10 enheder319599999

Flere enheder? Send mig en mail.

499

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed499799-
2 enheder499799-
3 enheder499799-
5 enheder429699-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis59

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed5989-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis104

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed104--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

311

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3111.0371.382
2 enheder3111.0371.382
3 enheder3111.0371.382
5 enheder3111.0371.382
10 enheder3461.1751.590

Flere enheder? Send mig en mail.

466

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed4668001.000
2 enheder4668001.000
3 enheder4668001.000
5 enheder4668001.000
10 enheder4097791.019

Flere enheder? Send mig en mail.

49

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed49119-
2 enheder74119-
3 enheder74119-
5 enheder89143-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis359

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed359695-
2 enheder359895-
3 enheder359895-
5 enheder4291.195-
10 enheder9951.995-

Flere enheder? Send mig en mail.

189

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189329-
2 enheder239389-
3 enheder269389-
5 enheder379679-
10 enheder7191.789-

Flere enheder? Send mig en mail.

59

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed59--
2 enheder149--
3 enheder209--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis329

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed329--
2 enheder329--
3 enheder329--
5 enheder329--
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

179

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

179

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179899-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

309

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3091.299-
2 enheder3091.299-
3 enheder3091.299-
5 enheder3591.299-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

389

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3891.499-
2 enheder3891.499-
3 enheder3891.499-
5 enheder3891.499-
10 enheder3891.499-

Flere enheder? Send mig en mail.

199

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199602770
2 enheder2399451.225
3 enheder2599451.225
5 enheder4191.2251.610
10 enheder9801.6102.100

Flere enheder? Send mig en mail.

563

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed5639451.225
2 enheder8751.4351.890
3 enheder8751.4351.890
5 enheder1.1551.9252.520
10 enheder1.5052.5203.255

Flere enheder? Send mig en mail.

45

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed457798
2 enheder94157206
3 enheder94157206
5 enheder94157206
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

259

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed259799-
2 enheder329799-
3 enheder329799-
5 enheder599949-
10 enheder9491.474-

Flere enheder? Send mig en mail.

162

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed162243-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

162

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed162243-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed319599999
2 enheder319599999
3 enheder319599999
5 enheder319599999
10 enheder319599999

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed499799-
2 enheder499799-
3 enheder499799-
5 enheder429699-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed5989-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed104--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3111.0371.382
2 enheder3111.0371.382
3 enheder3111.0371.382
5 enheder3111.0371.382
10 enheder3461.1751.590

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed4668001.000
2 enheder4668001.000
3 enheder4668001.000
5 enheder4668001.000
10 enheder4097791.019

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed49119-
2 enheder74119-
3 enheder74119-
5 enheder89143-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed359695-
2 enheder359895-
3 enheder359895-
5 enheder4291.195-
10 enheder9951.995-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189329-
2 enheder239389-
3 enheder269389-
5 enheder379679-
10 enheder7191.789-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed59--
2 enheder149--
3 enheder209--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed329--
2 enheder329--
3 enheder329--
5 enheder329--
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179899-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3091.299-
2 enheder3091.299-
3 enheder3091.299-
5 enheder3591.299-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3891.499-
2 enheder3891.499-
3 enheder3891.499-
5 enheder3891.499-
10 enheder3891.499-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199602770
2 enheder2399451.225
3 enheder2599451.225
5 enheder4191.2251.610
10 enheder9801.6102.100

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed5639451.225
2 enheder8751.4351.890
3 enheder8751.4351.890
5 enheder1.1551.9252.520
10 enheder1.5052.5203.255

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed457798
2 enheder94157206
3 enheder94157206
5 enheder94157206
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed259799-
2 enheder329799-
3 enheder329799-
5 enheder599949-
10 enheder9491.474-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed162243-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed162243-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

avast! Free Mobile Security

avast! Free Mobile Security har flere funktioner end de andre gratis sikkerhedsprogrammer til mobilen. Det har endda flere funktioner end nogle af betalingsprogrammerne. Du får beskyttelse mod virus, en firewall, fjernbetjening og lokalisering til hvis du mister telefonen, og en app-manager i stil med Windows Jobliste.

AVG Internet Security – Unlimited

AVG Internet Security – Unlimited beskytter alle enheder i din husstand. Der er ikke tale om et selvstændigt program, men en licensaftale, der giver dig tilladelse til at bruge AVG Internet Security på alle PC'er, AVG Internet Security for Android på alle Android-telefoner eller -tavlecomputere og AVG Antivirus for Mac på alle Mac-computere i husstanden. Du kan desuden styre sikkerheden på alle husstandens enheder fra en enkelt enhed. Har du også brug for oprydning og optimering af computer/smartphone, så tag et kig på AVG Ultimate.

AVG Ultimate

AVG Ultimate beskytter alle enheder i din husstand. Der er ikke tale om et selvstændigt program, men en licensaftale, der giver dig tilladelse til at bruge AVG Internet Security på alle PC'er, AVG AntiVirus PRO for Android på alle Android-telefoner eller -tavlecomputere og AVG Antivirus for Mac på alle Mac-computere i husstanden. Du kan også frit installere AVG Cleaner og AVG Tune Up. Du kan desuden styre sikkerheden på alle husstandens enheder fra en enkelt enhed.

AVG Antivirus Free for Android

AVG Antivirus Free for Android beskytter mod virus og andre slemme programmer, du beskyttes også mod skadelig kode på hjemmesider. Du kan selvfølgelig fjernstyre telefonen og slette data, ligesom du kan lokalisere telefonen, hvis den bliver stjålet.

Task Killer gør det desuden muligt at afslutte hængende programmer, mens Settings Scanner hjælper dig med at optimere sikkerheden på din smartphone.

Vil du have mulighed for backup af apps og beskyttelse af dine personlige oplysninger, så tage et kig på betalingsudgaven, AVG Antivirus for Android.

AVG Antivirus Pro for Android

AVG Antivirus Pro for Android beskytter mod virus og andre slemme programmer, du beskyttes desuden mod skadelig kode på hjemmesider. Du kan selvfølgelig fjernstyre telefonen og slette data, ligesom du kan lokalisere telefonen, hvis den bliver stjålet.

App Locker der gør det muligt at låse apps, så de ikke kan bruges af andre, mens App Backup gør det muligt at kopiere dine apps over på et SD-kort.

Herudover har du Task Killer, der gør det desuden muligt at afslutte hængende programmer, mens Settings Scanner hjælper dig med at optimere sikkerheden på din smartphone.

Avira Free Android Security

Avira Free Android Security er som navnet antyder gratis. Programmet indeholder de mest grundlæggende funktioner, det vil sige beskyttelse mod virus, lokalisering af enhed samt låsning og sletning af data, hvis enheden er blevet stjålet.

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security kan bruges på såvel smartphones som på tavlecomputere. Du beskyttes mod virus og andre skadelige programmer, og du får selvfølgelig mulighed for fjernbetjening, så du kan finde telefonen eller slette data på den. Bruger du Android Browser, beskyttes du mod skadelig kode på hjemmesider. Bitdefender Mobile Security fungerer også med et smartwatch, så uret fx kan advare dig, hvis du kommer for langt væk fra din mobiltelefon.

Bitdefender Total Security Multi-Device

Total Security Multi-Device er Bitdefenders totale beskyttelse af dine forskellige enheder. Du kan frit bruge programmerne:
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security
på op til 3 eller 5 enheder i husstanden. Har du flere enheder, kan du købe licens til Bitdefender Family Pack, der dækker samtlige enheder i husstanden.

Bitdefender Family Pack

Family Pack er Bitdefenders totale beskyttelse af alle de forskellige enheder i en husstand. Du kan frit bruge programmerne:
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security
på samtlige enheder i husstanden.

Bullguard Mobile Security

Bullguard Mobile Security tilbyder antivirus, forældrekontrol og funktioner til at låse og finde en stjålet eller mistet telefon. Du får desuden online backup af kontakter og kalender.

ESET Mobile Security

ESET Mobile Security beskytter mod antivirus og tilbyder lokalisering, lås m.m. via fjernstyring. Kan bruges på enheder med Android, Symbian og Windows Mobile. Nogle funktioner er kun tilgængelige i nogle af styresystemerne, læs mere i bemærkningerne ud for de enkelte funktioner.
Nogle funktioner er desuden ikke tilgængelige på tablets, der ikke har mulighed for opkald og SMS.

Programmet findes også i en købeversion, som dog ikke er med her i sammenligningen, da ESET kun oplyser prisen inde i appen.

F-Secure Safe

F-Secure Safe lader dig beskytte alle dine enheder på en enkelt licens. Du betaler licens for et bestemt antal enheder, og du kan så frit vælge mellem F-Secure Internet Security, F-Secure Anti-Virus for Mac og F-Secure Mobile Security. På en licens til fem enheder kan du således vælge at installere F-Secure Internet Security på to PC'er, F-Secure Anti-Virus for Mac på en Mac og F-Secure Mobile Security på to mobiltelefoner. Du kan styre sikkerheden på alle de beskyttede enheder via en webside hos F-Secure.

Kaspersky Internet Security – Multi-Device

Kaspersky Internet Security – Multi-Device er ikke et selvstændigt program, men en licens der giver adgang til at bruge Kaspersky Internet Security, Kaspersky Anti-Virus for Mac, Kaspersky Mobile Security og Kaspersky Tablet Security på det antal enheder, du køber licens til.

Med en licens til tre enheder, kan du fx frit vælge, om du vil beskytte 1 PC, 1 Mac og 1 smartphone eller 2 PCer og en smartphone eller 1 Mac, 1 tavlecomputer og 1 smartphone.

Vil du have flere funktioner, såsom backup og kryptering af filer, så tag et kig på Kaspersky Total Security Multi-Device.

Kaspersky Internet Security for Android

Kasperskys program til smartphones og tavlecomputere beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du kan selvfølgelig også slette dine data via fjernbetjening, hvis telefonen skulle blive stjålet, ligesom du kan lokalisere den og tage et billede af tyven med telefonens kamera.

Program, manual og købeside er oversat til dansk.

Lookout Security & Antivirus

Lookout var en pioner inden for sikkerhed på mobiltelefoner og for smarte funktioner, som fx mulighed for at finde en mistet telefon. Lookout tilbyder både en gratis og en betalingsversion af deres app. Sidstnævnte tilbyder yderligere funktioner: Lås og wipe via fjernbetjening, webbeskyttelse og app-audit.

De gamle sikkerhedskæmper for PC-sikkerhed har dog ikke sovet, siden Lookout kom på markedet, og de har i dag de samme eller flere funktioner i deres apps. Og når det gælder købeversionerne, er deres apps noget billigere end Lookout.

McAfee All Access

Beskyt alle dine enheder med McAfees programmer. Du kan frit installere McAfees sikkerhedsprogrammer på op til 5 enheder, fx en PC, en Mac, to smartphones og en tablet.

Norton Mobile Security

Norton Mobile Security beskytter din smartphone og tavlecomputer mod virus og andre skadelige programmer. Licensen dækker alle hjemmets enheder, uanset om det er Android- eller iOS-enheder.

Du beskyttes mod phishing på hjemmesider, uønskede SMS-beskeder og opkald, og du kan selvfølgelig lokalisere og slette data via fjernbetjening, ligesom du kan tage et billede af en eventuel tyv. Bemærk, nogle af funktionerne virker kun på Android-enheder, og de kan afhænge af Android-versionen.

Norton Security Starter

Norton Security Starter er en licens, der beskytter en enkelt enhed med Nortons sikkerhedsfunktioner.

Du beskyttes mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Har du brug for en licens til flere enheder, fx stationær computer, bærbar og en smartphone, så tjek Norton Security Deluxe. Har du også brug for online backup, så tjek i stedet Norton Norton Security Premium.

Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe er en licens, der beskytter fem enhed med Nortons sikkerhedsfunktioner. Uanset om det er en Windows-PC, en Mac, eller mobile enheder med Android eller iOS.

Norton Security Deluxe beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Vil du også have online backup, så tjek i stedet Norton Security Premium.

Norton Security Premium

Norton Security Premium dækker alle enheder i husstanden, uanset om det er en Windows-PC, en Mac, eller mobile enheder med Android eller iOS. Du kan med licensen til Norton Security Premium installere Nortons programmer på op til 10 enheder.

Norton Security Premium beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. Du får desuden mulighed for såvel lokal som online backup. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Panda Global Protection

Panda Global Protection er Pandas store sikkerhedspakke. Her får du alle de sædvanlige sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod virus og skadelige hjemmesider, en firewall, forældrekontrol og online backup. Og så får du mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren, og du får en adgangskodehusker. Licensen er samtidig en multi-licens, der giver dig ret til at installere Pandas beskyttelsesprogrammer til Windows, Mac og Android på det antal enheder, som du køber licens til. Har du iPhone og/eller iPad kan de skannes via en Mac.

Panda Gold Protection

Panda Gold Protection er Pandas store sikkerhedspakke med ekstra online lager. Her får du alle de sædvanlige sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod virus og skadelige hjemmesider, du får en firewall, forældrekontrol og online backup. Og så får du mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren samt en adgangskodehusker. Licensen er samtidig en multi-licens, der giver dig ret til at installere Pandas beskyttelsesprogrammer til Windows, Mac og Android på det antal enheder, som du køber licens til. Har du iPhone og/eller iPad kan de skannes via en Mac.

Forskellen mellem Panda Global Protection og Panda Gold Protection er at du på sidstnævnte får 20 GB plads i Panda Cloud, som du kan bruge til backup og til at synkronisere data mellem forskellige enheder.

Panda Mobile Security

Panda Mobile Security beskytter dig mod antivirus, og hjælper dig med at finde en mistet mobiltelefon eller tavlecomputer.

Trend Micro Maximum Security

Trend Micro Maximum Security er en licens, der giver dig ret til at installere Trend Micros forskellige antivirusprogrammer på det antal enheder, du betaler for. Uanset om det er Windows-PC'er, en Mac eller en Android- eller iOS-baseret smartphone eller tavlecomputer.

Dine enheder beskyttes mod virus og anden malware. Herudover er der forskellige former og grader af beskyttelse på de forskellige enheder. På PC og Mac får du fx forældrekontrol og beskyttelse mod phishing. På PC får du adgangskodehusker, sikker sletning af filer og online backup, og på mobile enheder får du lokalisering og beskyttelse af data ved tyveri.

Trend Micro Mobile Security til Android

Trend Micro Mobile Security til Android beskytter dig mod virus og anden malware. Du får desuden forældrekontrol, blokering af opkald og SMS, online backup af vigtige data, beskyttelse af simkort, og selvfølgelig mulighed for at lokalisere enheden, hvis den bliver væk eller stjålet.

Trend Micro Mobile Security til iOS

Trend Micro Mobile Security til iOS beskytter din iPhone, iPad og iPod mod virus og anden malware. Du får desuden forældrekontrol, online backup af vigtige data og selvfølgelig mulighed for at lokalisere enheden, hvis den bliver væk eller stjålet.

Finder du fejl eller mangler på siden, må du meget gerne sende en mail herom til mig på kontakt@kimludvigsen.dk.
Fluebenene og de røde krydser stammer fra sketchdock, og er frigivet under licensen creative commons 3.0.