JaNej

Sammenligning af antivirus til PC

Sammenligningen mellem forskellige antivirus- og sikkerhedsprogrammer til PC er ikke særlig velegnet til en lille skærm, da den vises i et meget stort skema.

Du kan overveje i stedet at benytte SmartVælger, som du kan læse mere om nedenfor. Vil du alligevel have vist desktopudgaven med sammenligningen mellem antivirus- og sikkerhedsprogrammer til PC, så kan du også vælge den nedenfor. Endnu længere nede på siden her finder du en oversigt med alle aktuelle tilbud blandt de forskellige programmer.

SmartVælger

Med SmartVælger sammenligner du ikke direkte de forskellige programmer. I stedet vælger du de funktioner, som du har brug for, fx om programmet skal være på dansk, om det skal have en firewall, forældrekontrol og oprydning, og hvis licensen også skal dække mobile enheder, funktioner som fx lokalisering, hvis telefonen bliver væk og sletning af data, hvis telefonen bliver stjålet.

Desktopvisning

Bemærk, ikke alle programmer kan vises på én gang på skærmen i desktopvisning. Du kan rulle sidelæns i selve skemaet ved at stryge med en finger.

Sammenligning af antivirus til PC

Brug evt. SmartVælger, der er velegnet til små skærme.
Se også siderne med sammenligning af programmer til Mac, smartphones og tavlecomputere og til alle dine enheder.
Backup er vigtigere end antivirus - se sammenligning af online backuptjenester.

Rul sidelæns for at se flere programmer.

Klik på for fle­re op­lys­nin­ger om en funk­ti­on el­ler for pri­ser for li­cen­ser til fle­re en­heder/år.

Virus m.m.

Kan finde og fjerne virus, spyware og rootkits fra din computer.

En virus er et lille program, der kan kopiere og sprede sig selv på en computer eller til andre computere. En virus kan inficere og ødelægge dine data.

Spyware ødelægger normalt ikke dine data, men "nøjes" med at stjæle dem.

Et rootkit er et program, der kan gemme sig dybt i dit styresystem, og som har fuld adgang til systemet. Adgangen kan bruges til at fjernstyre din computer, til at stjæle dine adgangskoder, eller hvad bagmanden nu ellers har lyst til.

Firewall

En firewall kan kontrollere adgangen ind til og/eller ud fra en computer. Den kan således forhindre hackere i at komme ind på din computer, og den kan forhindre slemme programmer, som fx spyware, i at sende de indsamlede data til andre. Medmindre andet er angivet, virker firewallen begge veje.

Webbeskyttelse

Beskytter dig mod potentielt farlige hjemmesider. Nogle produkter benytter en database over potentielt farlige hjemmesider, og vil så advare dig, hvis du er på vej ind på en sådan side. I de tilfælde er funktionen beslægtet med Linkscanner. Andre produkter gennemgår hjemmesiden for skadelige koder, når du besøger den.

Linkscanner

Tjekker om et link på en hjemmeside fører til en skadelig side, og advarer dig, før du besøger siden. Funktionen er i de fleste tilfælde knyttet til søgeresultater hos søgetjenester.

Phishing

Advarer dig, hvis du besøger en forfalsket hjemmeside. Det kan fx være, hvis nogle har lavet en kopi af din banks side med det formål at lokke dine koder fra dig, så de kan tømme din bankkonto.

Mailbeskyttelse

Tjekker dine e-mails for skadelig kode.

Spam

Kan stoppe spam. Spam er uønskede, masseudsendte mails. Spam indeholder typisk reklamer eller forsøg på at franarre dig penge.

Gaming Mode

Kan slå alle advarsler fra, når du spiller fuldskærmsspil eller ser film, så du ikke afbrydes. Beskyttelsen slås selvfølgelig ikke fra, kun advarslerne. Dog vil visse funktioner blive udsat, det kan fx være automatiske opdateringer eller en planlagt scanning af harddisken, da disse typisk vil udløse advarsler og/eller sløve computeren.

Forældrekontrol

Beskyt de små. De fleste programmer med forældrekontrol lader dig styre hvilke hjemmesider, der må besøges, ligesom du kan opsætte regler for på hvilke tidspunkter, computeren må komme på nettet.

Det kan være besværligt eller nørdet at opsætte en forældrekontrol, alt efter hvor meget kontrol du ønsker. Hvis forældrekontrol er vigtig for dig, så hent en prøveversion af det ønskede program, inden du køber. Dels for at være sikker på, at programmet har de ønskede funktioner, og dels for at sikre dig, at brugerfladen er nem at gå til.

Dansk

Programmets brugerflade er oversat til dansk.

Dansk hjælp

Programmets manual eller hjælpesider er oversat til dansk. Klik på for at få et link til manualen eller hjælpesiderne.

Gratis prøve

Du kan afprøve programmet gratis. I de fleste tilfælde vil programmet virke i 30 dage. I nogle tilfælde vil programmet ændres til en gratis version med færre funktioner efter prøveperioden.

Systemkrav

Systemkrav til computeren/enheden.

Laveste pris

Prisen er angivet i danske kroner inklusive moms. Den endelige pris kan afvige lidt grundet kursforskel, da nogle af programmerne afregnes i dollar eller euro. Befinder du dig i et andet land end Danmark, kan der desuden være tale om en anden momssats.

Prisen i skemaet er den laveste for programmet. Typisk for en licens til én enhed i ét år. Men nogle programmer sælges kun i pakker til fx minium tre enheder, og så er det den pris, der oplyses. Du kan derfor ikke umiddelbart sammenligne priserne.

Klik på ud for prisen for at få vist priser for flere enheder og/eller år. Her kan du også se, om den oplyste pris dækker én enhed eller flere. Jo flere enheder, du vil beskytte og i jo flere år, jo lavere bliver prisen normalt.

Køb/hent

Køb programmet eller hent det i en prøveversion.


avast! Free Antivirus

avast! Free Antivirus er et af verdens mest udbredte sikkerhedsprogrammer. Programmet har de grundliggende funktioner til beskyttelse mod bl.a. virus. Herudover får du Software Updater, der kan hjælpe dig med at holde dine andre programmer opdaterede, så du får lukket sikkerhedshuller. Og du får Browser Cleanup, der kan fjerne uønskede værktøjslinjer i din browser.

Betalingsugaverne avast! Pro Antivirus og avast! Internet Security yder mere beskyttelse, fx ved netkøb, mod spam og mod hackere.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret. Hvis du ikke bryder dig om programmer, der installerer ekstra, så vælg et andet antivirusprogram.


avast! Pro Antivirus

avast! Pro Antivirus er den udvidede udgave af et avast! Free Antivirus, der er et af verdens mest udbredte sikkerhedsprogrammer. Udover beskyttelse mod virus får du Software Updater, der kan hjælpe dig med at holde dine andre programmer opdaterede, så du får lukket sikkerhedshuller. Og du får Browser Cleanup, der kan fjerne uønskede værktøjslinjer i din browser. Med betalingsugaven får du også beskyttelse ved netkøb og andre online transaktioner. Programmet bruger desuden en virtuel sandkasse til at beskytte dig mod farer på hjemmesider og mod mistænkelige programmer på din PC.

Vil du have yderligere beskyttelse, så tjek avast! Internet Security, der indeholder en firewall, og som også kan beskytte mod spam og phishing i mail og på hjemmesider.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret. Hvis du ikke bryder dig om programmer, der installerer ekstra, så vælg et andet antivirusprogram.


avast! Internet Security

avast! Internet Security yder en samlet beskyttelse af din computer, og beskytter dig, når du bruger internettet. Du beskyttes fx mod virus, spam, hackere og når du køber på nettet.

Udover beskyttelse mod virus m.m. får du Software Updater, der kan hjælpe dig med at holde dine andre programmer opdaterede, så du får lukket sikkerhedshuller. Og du får Browser Cleanup, der kan fjerne uønskede værktøjslinjer i din browser.

Vil du have mere beskyttelse, så tjek avast! Premier, der giver bedre beskyttelse mod hackere, ligesom du kan slette filer, så de ikke kan gendannes af uvedkommende.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret. Hvis du ikke bryder dig om programmer, der installerer ekstra, så vælg et andet antivirusprogram.


avast! Premier

avast! Premier indeholder de samme funktioner som avast! Internet Security. Programmet yder således en samlet beskyttelse af din computer, og beskytter dig, når du bruger internettet. Du beskyttes fx mod virus, spam, hackere og når du køber på nettet. Software Updater hjælper dig med at holde dine andre programmer opdaterede, så du får lukket sikkerhedshuller. Og med Browser Cleanup kan du fjerne uønskede værktøjslinjer i din browser. Hertil kommer beskyttelse mod hackere samt mulighed for at fjernstyre din computer og benytte sikker sletning, så uvedkommende ikke kan gendanne slettede dokumenter.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret. Hvis du ikke bryder dig om programmer, der installerer ekstra, så vælg et andet antivirusprogram.


AVG AntiVirus Free

AVG Anti-Virus Free er et af de mest udbredte antivirusprogrammer, netop på grund af prisen. Programmet beskytter mod virus og andre slemme programmer, mens man skal have fat i betalingsudgaven, hvis man vil have yderligere beskyttelse og support.

AVG Anti-Virus Free er kun beregnet til privat brug, og må ikke bruges af virksomheder, organisationer og institutioner.


AVG AntiVirus

AVG Anti-Virus beskytter mod virus og andre slemme programmer, og indeholder også webbeskyttelse. Hvis du have yderligere beskyttelse, så tjek sikkerhedspakken AVG Internet Security, der indeholder en firewall, og som også kan beskytte mod spam og skadelig kode i e-mails.


AVG Internet Security

AVG Internet Security beskytter selvfølgelig mod virus og andre slemme programmer, ligesom der er beskyttelse mod skadelig kode på hjemmesider og i e-mails. Pakken indeholder også en firewall. Ud over beskyttelse, så tilbyder AVG Internet Security at optimere hentning af video på nettet, så du kan undgå ventetid, når du ser video på Youtube.


AVG Internet Security – Unlimited

AVG Internet Security – Unlimited beskytter alle enheder i din husstand. Der er ikke tale om et selvstændigt program, men en licensaftale, der giver dig tilladelse til at bruge AVG Internet Security på alle PC'er, AVG Internet Security for Android på alle Android-telefoner eller -tavlecomputere og AVG Antivirus for Mac på alle Mac-computere i husstanden. Du kan desuden styre sikkerheden på alle husstandens enheder fra en enkelt enhed. Har du også brug for oprydning og optimering af computer/smartphone, så tag et kig på AVG Ultimate.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


AVG Ultimate

AVG Ultimate beskytter alle enheder i din husstand. Der er ikke tale om et selvstændigt program, men en licensaftale, der giver dig tilladelse til at bruge AVG Internet Security på alle PC'er, AVG AntiVirus PRO for Android på alle Android-telefoner eller -tavlecomputere og AVG Antivirus for Mac på alle Mac-computere i husstanden. Du kan også frit installere AVG Cleaner og AVG Tune Up. Du kan desuden styre sikkerheden på alle husstandens enheder fra en enkelt enhed.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus indeholder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Vil du have mere omfattende beskyttelse, som fx webbeskyttelse og beskyttelse mod spam, kan du kigge på købeudgaven, Avira Antivirus Pro eller Avira Internet Security.

Avire Free Antivirus må kun bruges til privat og ikke-kommercielt brug. Virksomheder, organisationer og lignende skal benytte et af købeprogrammerne.


Avira Antivirus Pro

Avira Antivirus Pro indeholder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Hertil kommer webbeskyttelse og mailbeskyttelse. Du får tilbudt en forældrekontrol til sociale medier (skal installeres særskilt). Licensen giver dig også et program til kryptering af filer, men det skal installeres særskilt, og det er ikke muligt at installere det i prøveversionen.


Avira Internet Security Suite

Avira Internet Security Suite indeholder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Programmet er det samme som Avira Antivirus Pro, så du får samme webbeskyttelse, mailbeskyttelse og mulighed for at installere en forældrekontrol til sociale netværk. Herudover får du to ekstra programmer (som skal installeres særskilt) med yderligere funktioner til kryptering af data, oprydning og optimering af computeren.

Vil du have en mere omfattende oprydnings- og sikkerhedsfunktioner, såsom sikker sletning, så tag et kig på Avira Ultimate Protection Suite.

Bemærk, at hvis du bruger en Windows, der er ældre end Windows 7, får du ikke en Firewall med Avira Internet Security Suite. I så fald er du måske bedre stillet med en sikkerhedspakke fra en anden producent.


Bitdefender Free Edition

Bitdefender tilbyder som så mange andre producenter et gratis antivirusprogram. Og det hører absolut til i den bedste ende af de gratis programmer. Dels bygger det på Bitdefenders meget roste evne til at finde og fjerne snavs, og dels er det brugervenligt og generer dig ikke med reklamer for firmaets betalingsprogrammer.

Vil du have mere beskyttelse end den gratis udgave giver dig, så tjek Bitdefenders betalingsprogrammer, de hører til den absolutte top blandt sikkerhedsprogrammerne.


Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender ligger sædvanligvis i top i de forskellige uafhængige effektivitets-tjek. Antivirusprogrammet yder selvfølgelig den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre slemme programmer. Hertil kommer bl.a. webbeskyttelse og mailbeskyttelse.

Vil du have yderligere beskyttelse som fx en firewall og forældrekontrol, så tag et kig på Bitdefender Internet Security eller Bitdefender Total Security, som også tilbyder backup, kryptering og mange andre funktioner.


Bitdefender Internet Security

Bitdefender ligger sædvanligvis i top i de forskellige uafhængige effektivitets-tjek. Bitdefender Internet Security yder selvfølgelig den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre slemme programmer. Du får en firewall, og mulighed for forældrekontrol. Hertil kommer bl.a. webbeskyttelse og mailbeskyttelse.

Vil du have yderligere beskyttelse som fx online backup og kryptering så tag et kig på Bitdefender Total Security.


Bitdefender Total Security

Bitdefender ligger sædvanligvis i top i de forskellige uafhængige effektivitets-tjek. Bitdefender Total Security indeholder alt, hvad du kan ønske dig af en sikkerhedspakke - plus en del ekstra. Ud over den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre slemme programmer får du en firewall, webbeskyttelse, mailbeskyttelse, beskyttelse mod spam og ransomware, forældrekontrol, online backup, oprydningsfunktion og kryptering. Og som noget nyt tilbydes du fjernbetjening med lokalisering, lås og wipe, ligesom på en mobiltelefon.

Vær opmærksom på, at prisen på Bitdefenders hjemmeside ikke nødvendigvis er den samme som i indkøbsvognen. Sidstnævnte er af en eller anden grund ofte lavere. Min prisoversigt indeholder priserne fra indkøbsvognen.


Bitdefender Windows 8 Security

Bitdefender ligger sædvanligvis i top i de forskellige uafhængige effektivitets-tjek. Bitdefender Windows 8 Security er et helt nyt program specielt rettet mod Windows 8 og med Bitdefenders prisvindende antivirusmotor. Programmet integreres med de nye sikkerhedsfunktioner i Windows 8, fx Early Launch Anti-malware (ELAM), der gør det muligt for Bitdefender at starte meget tidligt i boot-processen og dermed fjerne slemme, genstridige programmer.


Bitdefender Total Security Multi-Device

Total Security Multi-Device er Bitdefenders totale beskyttelse af dine forskellige enheder. Du kan frit bruge programmerne:
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security
på op til 3 eller 5 enheder i husstanden. Har du flere enheder, kan du købe licens til Bitdefender Family Pack, der dækker samtlige enheder i husstanden.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Bitdefender Family Pack

Family Pack er Bitdefenders totale beskyttelse af alle de forskellige enheder i en husstand. Du kan frit bruge programmerne:
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security
på samtlige enheder i husstanden.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Bullguard Antivirus

Bullguard Antivirus indeholder beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Herudover får du webbeskyttelse og mailbeskyttelse, der kan fange skadelig kode i hjemmesider og mails. Og du får et spamfilter. Vil du også have en firewall og forældrekontrol, så tjek programmets storebror, Bullguard Internet Security.


Bullguard Internet Security

Bullguard Internet Security indeholder beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Herudover får du webbeskyttelse og mailbeskyttelse, der kan fange skadelig kode i hjemmesider og mails. Du får også et spamfilter, en firewall, forældrekontrol og online backup.

Det er muligt at tilkøbe ekstra backup-plads, hvis de medfølgende 5 GB ikke er nok. Vil du have 10 GB i stedet, koster det 24 kroner ekstra. Du kan købe op til 100 GB plads.

Vil du have mere beskyttelse, kan du tage et kig på Bullguard Premium Protection, der også yder beskyttelse på sociale netværk og indeholder identitetsbeskyttelse, der kan hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger.


Bullguard Premium Protection

Bullguard Premium Protection er Bullgurds største sikkerhedspakke med den mest omfattende beskyttelse. Ud over beskyttelse mod virus og andre slemme programmer, får du webbeskyttelse og mailbeskyttelse, der kan fange skadelig kode i hjemmesider og mails. Du får også et spamfilter, en firewall, forældrekontrol, backup, beskyttelse på sociale medier og en identitetsbeskyttelse, der kan hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger.

Forældrekontrollen kan ikke kun stoppe besøg på uønskede sider, den kan også tjekke, om der er uønsket indhold på dine børns facebook-sider.

Der medfølger 25 GB backup-plads, og hvis det ikke er nok, kan du tilkøbe mere plads, fx koster yderligere 25 GB 249 kroner. Du kan købe op til 100 GB plads.


ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus beskytter mod virus og andre ondsindede programmer, og indeholder mail-beskyttelse, så du også slipper for overraskelser, der ankommer i e-mails. Vil du have firewall, beskyttelse mod spam og forældrekontrol, så tag et kig på ESETs programpakke ESET Smart Security.


ESET Smart Security

ESET Smart Security beskytter mod virus og andre ondsindede programmer. Programpakken indeholder en firewall, og du beskyttes mod skadelig kode i mails og mod spammails. Hertil kommer muligheden for forældrekontrol og beskyttelse af personlige oplysninger. Har du GPS i computeren, kan den spores ved tyveri.


F-Secure Antivirus

F-Secure Antivirus yder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Vil du have mere beskyttelse i form af fx firewall og forældrekontrol, så tjek programmets storebror, F-Secure Internet Security.

Såvel program som hjemmeside er på dansk.


F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security yder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes desuden af en firewall, mod skadelig kode på hjemmesider og spam i mailboksen, og du kan bruge programmets forældrekontrol til at holde styr på yngre medlemmer i familien.


F-Secure Safe

F-Secure Safe lader dig beskytte alle dine enheder på en enkelt licens. Du betaler licens for et bestemt antal enheder, og du kan så frit vælge mellem F-Secure Internet Security, F-Secure Anti-Virus for Mac og F-Secure Mobile Security. På en licens til fem enheder kan du således vælge at installere F-Secure Internet Security på to PC'er, F-Secure Anti-Virus for Mac på en Mac og F-Secure Mobile Security på to mobiltelefoner. Du kan styre sikkerheden på alle de beskyttede enheder via en webside hos F-Secure.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


G Data AntiVirus

G Data AntiVirus benytter to skanningsteknologier, så selv hvis en virus slipper forbi den ene, får den stadig ikke adgang til din computer. Antivirusprogrammet stopper selvfølgelig virus og anden malware, og du får web og -mailbeskyttelse. Vil du have firewall, antispam og -phishing samt forældrekontrol, så tag et kig på G Data Internet Security.

G Data Software, som står bag programmet, er måske ikke så kendt i Danmark, men med sin start i 1985 er det rent faktisk en af de ældste virksomheder i branchen. Du bliver beskyttet med tysk grundighed. Forbrugerrådet TÆNK har i 2014 udråbt G Data Antivirus som Bedst i test.


G Data Internet Security

G Data InternetSecurity benytter to skanningsteknologier, så selv hvis en virus slipper forbi den ene, får den stadig ikke adgang til din computer. Ud over beskyttelse mod virus og anden malware, får du firewall, antispam og -phishing samt forældrekontrol.Vil du også have kryptering af vigtige filer, så tag et kig på G Data TotalProtection.

G Data Software, som står bag programmet, er måske ikke så kendt i Danmark, men med sin start i 1985 er det rent faktisk en af de ældste virksomheder i branchen. Du bliver beskyttet med tysk grundighed.


G Data Total Protection

G Data TotalProtection benytter to skanningsteknologier, så selv hvis en virus slipper forbi den ene, får den stadig ikke adgang til din computer. Ud over beskyttelse mod virus og anden malware, får du firewall, antispam og -phishing samt forældrekontrol samt en krypteret boks til beskyttelse af vigtige filer. Der medfølger også et backupprogram, omend det er gammeldags backup og ikke moderne online backup (der kan dog gemmes på en FTP-server).

G Data Software, som står bag programmet, er måske ikke så kendt i Danmark, men med sin start i 1985 er det rent faktisk en af de ældste virksomheder i branchen. Du bliver beskyttet med tysk grundighed.


Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky har længe været et af de mest populære programmer blandt IT-professionelle, og det ligger sædvanligvis i toppen i tests af de forskellige antivirusprogrammer. Udover beskyttelse mod slemme programmer får du beskyttelse mod skadelig kode på hjemmesider og i mails.

Vil du have firewall og forældrekontrol, så tag et kig på Kaspersky Internet Security eller den endnu større pakke Kaspersky Total Security Multi-Device, der også tilbyder backup, kryptering m.m.

Vil du beskytte såvel computere som smartphones og tavlecomputere, så tag et kig på Kaspersky Internet Security Multi-Device eller Kaspersky Total Security Multi-device, der begge tilbyder beskyttelse af alle dine enheder.


Kaspersky Internet Security

Kaspersky har længe været et af de mest populære programmer blandt IT-professionelle, og det ligger sædvanligvis i toppen i tests af de forskellige antivirusprogrammer.

Udover beskyttelse mod slemme programmer får du beskyttelse mod skadelig kode på hjemmesider og i mails. Du får desuden en firewall og muligheden for forældrekontrol.

Vil du have backup, kryptering m.m., så tag et kig på Kaspersky Total Security Multi-device.

Vil du beskytte såvel computere som smartphones og tavlecomputere, så tag et kig på Kaspersky Internet Security Multi-Device eller Kaspersky Total Security Multi-device, der begge tilbyder beskyttelse af alle dine enheder.


Kaspersky Internet Security – Multi-Device

Kaspersky Internet Security – Multi-Device er ikke et selvstændigt program, men en licens der giver adgang til at bruge Kaspersky Internet Security, Kaspersky Anti-Virus for Mac, Kaspersky Mobile Security og Kaspersky Tablet Security på det antal enheder, du køber licens til.

Med en licens til tre enheder, kan du fx frit vælge, om du vil beskytte 1 PC, 1 Mac og 1 smartphone eller 2 PCer og en smartphone eller 1 Mac, 1 tavlecomputer og 1 smartphone.

Vil du have flere funktioner, såsom backup og kryptering af filer, så tag et kig på Kaspersky Total Security Multi-Device.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Kaspersky Total Security Multi-Device

Kaspersky har længe været et af de mest populære programmer blandt IT-professionelle, og det ligger sædvanligvis i toppen i tests af de forskellige antivirusprogrammer.

Du får en allround beskyttelse mod virus og andre farer. Både på stationære computere og mobile enheder. Kaspersky Total Security Multi-Device er nemlig ikke et selvstændigt program, men en licens der giver adgang til at bruge Kasperskys forskellige programmer til PC, Mac og mobile enheder på det antal enheder, du køber licens til.


McAfee AntiVirus

McAfees antivirusprogram tilbyder den grundlæggende beskyttelse mod virus og giver dig mulighed for sikker sletning af filer.

Vil du have flere funktioner, såsom forældrekontrol og online backup, så tag et kig på McAfee Internet Security eller McAfee Total Protection.


McAfee Internet Security

McAfee Internet Security beskytter mod virus og andre slemme programmer, ligesom du beskyttes mod skadelig kode på hjemmesider og i mails. Du får desuden en firewall, beskyttelse mod spam og forældrekontrol.

Vil du også have mulighed for kryptering, sikker deling af hjemmesideadresser og nem mulighed for at forkorte hjemmesideadresser, så tag et kig på McAfee Total Protection.


McAfee Total Protection

McAfee Total Protection er McAfees store programpakke. Du beskyttes mod virus og andre slemme programmer, ligesom du beskyttes mod skadelig kode på hjemmesider og i mails. Du får desuden en firewall, beskyttelse mod spam, forældrekontrol, kryptering m.m.


McAfee All Access

Beskyt alle dine enheder med McAfees programmer. Du kan frit installere McAfees sikkerhedsprogrammer på op til 5 enheder, fx en PC, en Mac, to smartphones og en tablet.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Microsoft Security Essentials

Microsofts antivirusprogram tilbyder blot den allernødvendigste beskyttelse, til gengæld er programmet gratis. Det kan frit bruges af private, mens programmet i virksomheder kun må bruges på maksimalt 10 PC'er.

Jeg medtager normalt kun programmer, der har opnået det anerkendte tyske institut AV-TEST's certifikat. I de seneste tests er Microsofts program dog dumpet eftertrykkeligt. Af hensyn til de mange, som ønsker at sammenligne Microsoft Security Essentials (MSE) med andre sikkerhedsprogrammer, har jeg dog valgt at beholde det på sammenligningen indtil videre.

Når du sammenligner skal du blot være opmærksom på, at det altså ikke kun er funktionerne, der er forskel på mellem MSE og de andre programmer, det er i høj grad også selve beskyttelsen.


Norman AntiVirus

Norman Antivirus giver dig den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Vil du have mere beskyttelse i form af firewall, forældrekontrol og backup, så tag et kig på programpakken Norman SecuritySuite.


Norman SecuritySuite

Norman SecuritySuite beskytter mod virus og andre skadelige programmer. Du får desuden en firewall og forældrekontrol. Vil du kunne slette filer sikkert, uden at andre kan gendanne dem, så kig i stedet på Norman SecuritySuite Pro, der også indeholder et værktøj til at beskytte dine personlige oplysninger.


Norman SecuritySuite Pro

Norman SecuritySuite Pro beskytter mod virus og andre skadelige programmer. Du får desuden en firewall, forældrekontrol og et værktøj til at beskytte dine personlige oplysninger.


Norton AntiVirus

Norton Antivirus yder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Vil du have mere beskyttelse i form af fx firewall, webbeskyttelse, spam og forældrekontrol, så tag et kig på de større sikkerhedspakker fra Symantec, som fx Norton Internet Security.

Program, manual og købeside er oversat til dansk.


Norton Internet Security

Norton Internet Security yder en bred beskyttelse af din computer. Udover beskyttelse mod virus får du blandt andet en firewall, webbeskyttelse, mailbeskyttelse og forældrekontrol. Vil du også have hjælp til at rydde op på computeren samt online backup, så tjek Norton 360.


Norton 360

Norton 360 beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails, og du får mulighed for forældrekontrol. Programmet tilbyder også online backup, hvor du får 2 GB plads til dine vigtigste dokumenter m.m. Vil du have mere plads, så tjek Norton 360 Premium Edition, der giver dig 25 GB plads.

Program, manual og købeside er oversat til dansk.


Norton Security Starter

Norton Security Starter er en licens, der beskytter en enkelt enhed med Nortons sikkerhedsfunktioner.

Du beskyttes mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Har du brug for en licens til flere enheder, fx stationær computer, bærbar og en smartphone, så tjek Norton Security Deluxe. Har du også brug for online backup, så tjek i stedet Norton Norton Security Premium.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe er en licens, der beskytter fem enhed med Nortons sikkerhedsfunktioner. Uanset om det er en Windows-PC, en Mac, eller mobile enheder med Android eller iOS.

Norton Security Deluxe beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Vil du også have online backup, så tjek i stedet Norton Security Premium.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Norton Security Premium

Norton Security Premium dækker alle enheder i husstanden, uanset om det er en Windows-PC, en Mac, eller mobile enheder med Android eller iOS. Du kan med licensen til Norton Security Premium installere Nortons programmer på op til 10 enheder.

Norton Security Premium beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. Du får desuden mulighed for såvel lokal som online backup. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus tilbyder dig beskyttelse mod virus og andre slemme programmer samt webbeskyttelse og beskyttelse mod phishing. Vil du have firewall og gaming mode, så tage et kig på Panda Antivirus Pro. Firewall backup finder du i Panda Internet Security, mens Panda Global Security og Panda Gold Security beskytter alle dine enheder, såvel PC'er som Mac og Android-baserede enheder.


Panda Antivirus Pro

Panda Antivirus Pro indeholder funktioner, som du hos de fleste andre producenter kun finder i de lidt større sikkerhedspakker. Udover antivirus får du således også en firewall og webbeskyttelse. Vil du også have forældrekontrol og online backup, så tag et kig på Panda Internet Security 2015 eller Panda Global Protection, der desuden indeholder værktøjer til sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren.


Panda Internet Security

Panda Internet Security tilbyder dig selvfølgelig beskyttelse mod virus og andre slemme programmer. Herudover får du en firewall, webbeskyttelse, forældrekontrol og online backup. Vil du også have mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren, så tag et kig på Panda Global Protection.


Panda Global Protection

Panda Global Protection er Pandas store sikkerhedspakke. Her får du alle de sædvanlige sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod virus og skadelige hjemmesider, en firewall, forældrekontrol og online backup. Og så får du mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren, og du får en adgangskodehusker. Licensen er samtidig en multi-licens, der giver dig ret til at installere Pandas beskyttelsesprogrammer til Windows, Mac og Android på det antal enheder, som du køber licens til. Har du iPhone og/eller iPad kan de skannes via en Mac.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Panda Gold Protection

Panda Gold Protection er Pandas store sikkerhedspakke med ekstra online lager. Her får du alle de sædvanlige sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod virus og skadelige hjemmesider, du får en firewall, forældrekontrol og online backup. Og så får du mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren samt en adgangskodehusker. Licensen er samtidig en multi-licens, der giver dig ret til at installere Pandas beskyttelsesprogrammer til Windows, Mac og Android på det antal enheder, som du køber licens til. Har du iPhone og/eller iPad kan de skannes via en Mac.

Forskellen mellem Panda Global Protection og Panda Gold Protection er at du på sidstnævnte får 20 GB plads i Panda Cloud, som du kan bruge til backup og til at synkronisere data mellem forskellige enheder.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.


Trend Micro Antivirus + Security

Trend Micro Antivirus + Security beskytter dig mod virus, rootkits og spyware samt mod farlige hjemmesider og links. Du beskyttes også mod ransom-ware. Du får mere beskyttelse, som fx forældrebeskyttelse og online backup, i de større programpakker fra Trend Micro.


Trend Micro Internet Security

Trend Micro Internet Security beskytter dig mod virus, rootkits og spyware samt mod farlige hjemmesider og links. Du får desuden forældrekontrol og sikker sletning af filer, og du beskyttes mod ransom-ware.


Trend Micro Maximum Security

Trend Micro Maximum Security er en licens, der giver dig ret til at installere Trend Micros forskellige antivirusprogrammer på det antal enheder, du betaler for. Uanset om det er Windows-PC'er, en Mac eller en Android- eller iOS-baseret smartphone eller tavlecomputer.

Dine enheder beskyttes mod virus og anden malware. Herudover er der forskellige former og grader af beskyttelse på de forskellige enheder. På PC og Mac får du fx forældrekontrol og beskyttelse mod phishing. På PC får du adgangskodehusker, sikker sletning af filer og online backup, og på mobile enheder får du lokalisering og beskyttelse af data ved tyveri.

Bemærk: Afkrydsningerne i oversigten gælder på tværs af de forskellige computere og enheder og deres tilhørende programmer. De fleste funktioner er kun tilgængelige i visse af programmerne. Klik på ud for en funktion for at få flere oplysninger om den og om eventuelle begrænsninger.

JaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJa
NejNejJaJaNejNejJaJa

Firewall
Kun på PC.

Ja

Firewall
Kun på PC.

NejNej

Firewall
Programmet gør det muligt at styre den indbyggede Firewall inde fra Aviras program i Windows 7 og nyere udgaver af Windows.

Nej

Firewall
Avira har fjernet deres egen firewall, i stedet kan du i Avira Internet Security Suite styre den indbyggede firewall i Windows. Kræver Windows 7 eller nyere - ældre versioner af Windows får altså ikke længere en firewall med Aviras programmer.

NejNejJaJaJaJa

Firewall
Kun på Windows.

Ja

Firewall
Kun på Windows.

NejJaJaNejJaNejJa

Firewall
F-Secure indeholder ikke en selvstændig firewall, i stedet kan du styre den indbyggede firewall i Windows inde fra F-Secures program. Kræver Windows Vista eller nyere. Funktionen DeepGuard minder om en personlig firewall, da den kan forhindre mistænkelige programmer i at forbinde til internettet.

Ja

Firewall
F-Secure indeholder ikke en selvstændig firewall, i stedet kan du styre den indbyggede firewall i Windows inde fra F-Secures program. Kræver Windows Vista eller nyere. Funktionen DeepGuard minder om en personlig firewall, da den kan forhindre mistænkelige programmer i at forbinde til internettet.

Der er ingen firewall på Mac og Android.

NejJaJaNejJaJa

Firewall
Ikke på Mac og mobile enheder.

Ja

Firewall
Ikke på Mac og mobile enheder.

NejJaJaJa

Firewall
Ikke på mobile enheder.

Nej

Firewall
Der er ingen medfølgende firewall, men programmet tilbyder at slå den indbyggede firewall i Windows til, hvis du ikke har en anden firewall kørende. Bemærk, at den indbyggede firewall ikke kan måle sig med andre firmaers firewall-programmer, hverken med hensyn til funktioner eller brugervenlighed.

Firewallen i Windows 7 er bedre end i tidligere versioner af Windows, og kan være nok, hvis du kan finde ud af at bruge den.

NejJaJaNejJaJaJa

Firewall
Kun på PC og Mac.

Ja

Firewall
Kun på PC og Mac.

Ja

Firewall
Kun på PC og Mac.

NejJaJaJa

Firewall
Kun på PC.

Ja

Firewall
Kun på PC.

Ja

Firewall
I stedet for en selvstændig firewall benytter Trend Micro Internet Security den indbyggede firewall i Windows. Herudover tilbydes Firewall Booster, der sammen med den indbyggede firewall virker som en personlig firewall.

Ja

Firewall
I stedet for en selvstændig firewall benytter Trend Micro Internet Security den indbyggede firewall i Windows. Herudover tilbydes Firewall Booster, der sammen med den indbyggede firewall virker som en personlig firewall.

Ja

Firewall
Kun på PC. I stedet for en selvstændig firewall benytter Trend Micro Maximum Security den indbyggede firewall i Windows. Herudover tilbydes Firewall Booster, der sammen med den indbyggede firewall virker som en personlig firewall.

JaJaJaJaNejJaJaJa

Webbeskyttelse
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

Ja

Webbeskyttelse
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

NejJaJaNejJaJaJaJaJa

Webbeskyttelse
Kun på Windows og på enheder med Android Browser.

Ja

Webbeskyttelse
Kun på Windows og på enheder med Android Browser.

JaJaJaNejNejNejJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJa

Webbeskyttelse
På mobile enheder er beskyttelsen baseret på en liste over kendte skadelige sider. Programmet tjekker ikke sidernes koder. Kun på Android og kun med Android browser.

NejNejJaJaNejJaJaJa

Webbeskyttelse
Ikke på iOS-enheder.

Ja

Webbeskyttelse
Ikke på iOS-enheder.

Ja

Webbeskyttelse
Ikke på iOS-enheder.

JaJaJaJa

Webbeskyttelse
Kun på PC.

Ja

Webbeskyttelse
Kun på PC.

JaJaJa
NejNejNejNejJaJaJaJa

Linkscanner
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

Ja

Linkscanner
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

JaJaJaJaJaJaJaJaJa

Linkscanner
Kun på Windows.

Ja

Linkscanner
Kun på Windows.

JaJaJaNejNejNejJaJa

Linkscanner
Ikke på Mac. På Android kun ved bug af F-Secure Browser.

NejNejNejJaJaJa

Linkscanner
Ikke på smartphones.

Ja

Linkscanner
Ikke på smartphones.

JaJaJaJa

Linkscanner
På mobile enheder kun på Android og kun med Android browser.

NejNejNejNejNejJaJaJa

Linkscanner
Kun på PC og Mac.

Ja

Linkscanner
Kun på PC og Mac.

Ja

Linkscanner
Kun på PC og Mac.

NejNejNejNejNejNejJaJa
Ja

Phishing
Du får installeret en browserudvidelse, der tilbyder beskyttelse mod kendte phishing-sider. Bemærk, de fleste browsere har indbygget en lignende beskyttelse, hvorfor browserudvidelsen blot risikerer at gøre det hele langsommere uden at tilbyde ekstra sikkerhed.

Ja

Phishing
Du får installeret en browserudvidelse, der tilbyder beskyttelse mod kendte phishing-sider. Bemærk, de fleste browsere har indbygget en lignende beskyttelse, hvorfor browserudvidelsen blot risikerer at gøre det hele langsommere uden at tilbyde ekstra sikkerhed.

Ja

Phishing
Du får installeret en browserudvidelse, der tilbyder beskyttelse mod kendte phishing-sider. Bemærk, de fleste browsere har indbygget en lignende beskyttelse, hvorfor browserudvidelsen blot risikerer at gøre det hele langsommere uden at tilbyde ekstra sikkerhed.

Ja

Phishing
Du får installeret en browserudvidelse, der tilbyder beskyttelse mod kendte phishing-sider. Bemærk, de fleste browsere har indbygget en lignende beskyttelse, hvorfor browserudvidelsen blot risikerer at gøre det hele langsommere uden at tilbyde ekstra sikkerhed.

NejNejJaJa

Phishing
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

Ja

Phishing
Ikke på Mac. På Android kun i den indbyggede browser.

NejJaJaJaJaJaJaJaJa

Phishing
På smartphones og tablets virker beskyttelsen mod phishing i øjeblikket kun med Android Browser.

Ja

Phishing
På smartphones og tablets virker beskyttelsen mod phishing i øjeblikket kun med Android Browser.

Ja

Phishing
Bullguard beskytter mod phishing i mails, som du modtager i en mailklient. Beskyttelsen dækker ikke mails, som du modtager i webmail.

JaJa

Phishing
Bullguard beskytter mod phishing i mails, som du modtager i en mailklient. Beskyttelsen dækker ikke mails, som du modtager i webmail.

JaJaNejJaJa

Phishing
Ikke på Mac. På Android kun ved bug af F-Secure Browser.

JaJaJaJaJaJaJaNejNejJaJa

Phishing
Kun på Android og kun med Android browser.

NejNejJaJaNejJaJaJaJaJaJaJaJaJa

Phishing
Kun på PC.

Ja

Phishing
Kun på PC.

JaJaJa
JaJaJaJaNejNejJaJa

Mailbeskyttelse
Ikke på Mac.

Ja

Mailbeskyttelse
Ikke på Mac.

NejJaJaNejJaJaJaJaJa

Mailbeskyttelse
Kun på Windows.

Ja

Mailbeskyttelse
Kun på Windows.

NejJaJaJaJaNejNejNejJaJaJaJaJaJa

Mailbeskyttelse
Kun på Windows.

Ja

Mailbeskyttelse
Kun på Windows.

NejJaJaJa

Mailbeskyttelse
Ikke på mobile enheder.

NejNejNejNejNejJaJaJa

Mailbeskyttelse
Kun på PC og Mac.

Ja

Mailbeskyttelse
Kun på PC og Mac.

Ja

Mailbeskyttelse
Kun på PC og Mac.

NejNejNejNejNejJaJaNej
NejNejJaJaNejNejJaJa

Spam
Ikke på Mac.

Ja

Spam
Ikke på Mac.

NejNejNejNejNejJaJaJaJa

Spam
Kun på Windows.

Ja

Spam
Kun på Windows.

JaJaJaNejJaNejJaJa

Spam
Kun på PC.

NejJaJaNejJaJa

Spam
Kun på Windows.

Ja

Spam
Kun på Windows.

NejJaJaJa

Spam
Ikke på mobile enheder.

NejNejJa

Spam
Antispam-funktionen virker kun i Windows Outlook, Windows Outlook Express og Windows Mail.

Ja

Spam
Antispam-funktionen virker kun i Windows Outlook, Windows Outlook Express og Windows Mail.

NejJaJaJa

Spam
Kun på PC.

Ja

Spam
Kun på PC.

Ja

Spam
Kun på PC.

NejNejNejNejNejJa

Spam
Trend Micro Antivirus + kan stoppe spam via en antispam-værktøjslinje i Outlook, Outlook Express og Windows Mail.

Ja

Spam
Trend Micro Internet Security kan stoppe spam via en antispam-værktøjslinje i Outlook, Outlook Express og Windows Mail.

Ja

Spam
Kun på PC og kun i følgende programmer (via en antispam-værktøjslinje): Outlook, Outlook Express og Windows Mail.

JaJaJaJaJaJaJaJa

Gaming mode
Ikke på Mac.

Ja

Gaming mode
Ikke på Mac.

NejJaJaJaJaJaJaJaJa

Gaming mode
Kun på Windows.

Ja

Gaming mode
Kun på Windows.

NejJaJaJaJaNejJaJa

Gaming mode
Kun på PC.

Nej

Gaming mode
Indeholder ikke et rigtigt gaming mode, hvor advarsler slås fra, mens der fortsat skannes i baggrunden. I stedet kan man slå skanning helt fra, mens man spiller, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt sikkerhedsmæssigt.

Nej

Gaming mode
Indeholder ikke et rigtigt gaming mode, hvor advarsler slås fra, mens der fortsat skannes i baggrunden. I stedet kan man slå skanning helt fra, mens man spiller, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt sikkerhedsmæssigt.

Nej

Gaming mode
Indeholder ikke et rigtigt gaming mode, hvor advarsler slås fra, mens der fortsat skannes i baggrunden. I stedet kan man slå skanning helt fra, mens man spiller, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt sikkerhedsmæssigt.

JaJaJa

Gaming mode
Kun på Windows.

Ja

Gaming mode
Kun på Windows.

NejNejNejNejNejNejNejNejJaJaJaJa

Gaming mode
Kun på PC.

Ja

Gaming mode
Kun på PC.

Ja

Gaming mode
Kun på PC.

NejJaJaJa

Gaming mode
Kun på PC.

Ja

Gaming mode
Kun på PC.

NejNejNej
NejNejNejNejNejNejNejNejNejNejJa

Forældrekontrol
Avira Antivirus Pro tilbyder en forældrekontrol til sociale netværk (skal installeres særskilt). Forældrekontrollen giver dig ikke fuldt overblik over, hvad der sker på barnets sociale konto, du advares blot, hvis der er potentielt skadelig adfærd, fx hvis der postes kompromitterende billeder, eller hvis der er henvisninger til sex, vold eller lignende. Du finder en mere traditionel og omfattende forældrekontrol i Avira Family Protection Suite.

Ja

Forældrekontrol
Avira Internet Security Suite tilbyder en forældrekontrol til sociale netværk (skal installeres særskilt). Forældrekontrollen giver dig ikke fuldt overblik over, hvad der sker på barnets sociale konto, du advares blot, hvis der er potentielt skadelig adfærd, fx hvis der postes kompromitterende billeder, eller hvis der er henvisninger til sex, vold eller lignende. Du finder en mere traditionel og omfattende forældrekontrol i Avira Family Protection Suite.

NejNejJaJaJaJa

Forældrekontrol
Kun på Windows.

Ja

Forældrekontrol
Kun på Windows.

NejJaJaNejJa

Forældrekontrol
Du kan vælge at beskytte mod indhold i forskellige kategorier. Funktionen indeholder ikke mulighed for tidsstyring af brug af internet og computer.

NejJaJa

Forældrekontrol
Ikke på Mac.

NejJaJaNejJaJa

Forældrekontrol
Kun på Windows og Mac.

Ja

Forældrekontrol
Kun på Windows og Mac.

NejJaJaJa

Forældrekontrol
Ikke på mobile enheder.

NejNejJaJaNejJaJaJa

Forældrekontrol
Forældrekontrol installeres som et særskilt program. Programmet findes i en gratis version, der indeholder de mest almindelige kontrolfunktioner, og i en betalingsversion med flere funktioner.

Ja

Forældrekontrol
Forældrekontrol installeres som et særskilt program. Programmet findes i en gratis version, der indeholder de mest almindelige kontrolfunktioner, og i en betalingsversion med flere funktioner.

Ja

Forældrekontrol
Forældrekontrol installeres som et særskilt program. Programmet findes i en gratis version, der indeholder de mest almindelige kontrolfunktioner, og i en betalingsversion med flere funktioner.

NejNejJa

Forældrekontrol
Der er ikke mulighed for at fastsætte tidsgrænser for brug af computer/internet.

Ja

Forældrekontrol
Kun på PC. Der er ikke mulighed for at fastsætte tidsgrænser for brug af computer/internet.

Ja

Forældrekontrol
Kun på PC. Der er ikke mulighed for at fastsætte tidsgrænser for brug af computer/internet.

NejNejJa
JaJaJaJaJaJaJaJaJaNejNejNejNejNejNejNejNejNejNejJaJaJaJaJaJaJaJaNejNejNejJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJa
Nej

Dansk manual/hjælpesider
Du kan få support til avast!-programmer på https://www.avast.com/da-dk/support. Du kan downloade manualer (på engelsk) på https://www.avast.com/da-dk/download-documentation. Bemærk, at versionsnumrene afviger på manualsiden. 2015-serien hedder her version 8.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Du kan få support til avast!-programmer på https://www.avast.com/da-dk/support. Du kan downloade manualer (på engelsk) på https://www.avast.com/da-dk/download-documentation. Bemærk, at versionsnumrene afviger på manualsiden. 2015-serien hedder her version 8.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Du kan få support til avast!-programmer på https://www.avast.com/da-dk/support. Du kan downloade manualer (på engelsk) på https://www.avast.com/da-dk/download-documentation. Bemærk, at versionsnumrene afviger på manualsiden. 2015-serien hedder her version 8.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Du kan få support til avast!-programmer på https://www.avast.com/da-dk/support. Du kan downloade manualer (på engelsk) på https://www.avast.com/da-dk/download-documentation. Bemærk, at versionsnumrene afviger på manualsiden. 2015-serien hedder her version 8.

NejNej

Dansk manual/hjælpesider
Engelsk manual i PDF-format.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Engelsk manual i PDF-format.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Engelske manualer i PDF-format til de forskellige programmer i AVG Protection PRO.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Engelske manualer i PDF-format til de forskellige programmer i AVG Protection PRO.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Manual i PDF-format (på engelsk).

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Manual i PDF-format (på engelsk).

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Manual i PDF-format (på engelsk).

NejNej

Dansk manual/hjælpesider
Bitdefender tilbyder hjælpeartikler på nettet (på engelsk).

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Bitdefender tilbyder hjælpeartikler på nettet (på engelsk).

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Bitdefender tilbyder hjælpeartikler på nettet (på engelsk).

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Bitdefender tilbyder hjælpeartikler på nettet (på engelsk).

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Bitdefender tilbyder hjælpeartikler på nettet (på engelsk):
Bitdefender Total Security.
Bitdefender Antivirus for Mac.
Bitdefender Mobile Security.

Nej

Dansk manual/hjælpesider
Bitdefender tilbyder hjælpeartikler på nettet (på engelsk):
Bitdefender Total Security.
Bitdefender Antivirus for Mac.
Bitdefender Mobile Security.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Webbaseret brugerguide.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Webbaseret brugerguide.

NejJa

Dansk manual/hjælpesider
Der er omfattende hjælp på dansk internt i programmet. ESET tilbyder desuden webbaseret support til installation og registrering. Ofte stillede spørgsmål og løsninger er oversat til dansk, videnbasen er på engelsk.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Der er omfattende hjælp på dansk internt i programmet. ESET tilbyder desuden webbaseret support til installation og registrering. Ofte stillede spørgsmål og løsninger er oversat til dansk, videnbasen er på engelsk.

NejJa

Dansk manual/hjælpesider
F-Secure tilbyder en videnbase med hjælp på dansk til licens- og installationsproblemer. Hjælpefunktionen internt i programmet er også på dansk, og den hjælper dig med at bruge de forskellige funktioner.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
F-Secure tilbyder en videnbase med hjælp på dansk til licens- og installationsproblemer. Hjælpefunktionen internt i programmet er også på dansk, og den hjælper dig med at bruge de forskellige funktioner.

NejNejNejJa

Dansk manual/hjælpesider
Du kan downloade manual i PDF-format fra Kasperskys hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Du kan downloade manual i PDF-format fra Kasperskys hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Du kan downloade manualer i PDF-format til de forskellige produkter fra Kasperskys hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Du kan downloade manual i PDF-format fra Kasperskys hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
McAfee tilbyder webbaseret hjælp med et diagnosticeringsprogram, spørgsmål og svar samt videoguider.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
McAfee tilbyder webbaseret hjælp med et diagnosticeringsprogram, spørgsmål og svar samt videoguider.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
McAfee tilbyder webbaseret hjælp med et diagnosticeringsprogram, spørgsmål og svar samt videoguider.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
McAfee tilbyder webbaseret hjælp med et diagnosticeringsprogram, spørgsmål og svar samt videoguider.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Microsoft tilbyder webbaseret hjælp til Microsoft Security Essentials.

NejNejNejJa

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

Ja

Dansk manual/hjælpesider
Norton tilbyder hjælpeartikler og support på dansk på sin hjemmeside.

NejNejNejNejNejJaJaJa
Ja

Gratis prøve
Programmet er gratis, så der er tale om en fuldt virkende version uden begrænsninger med hensyn til funktioner og tid. Du skal dog registrere programmet hver 12. måned, hvis du fortsat vil modtage definitions-opdateringer, så nye virus kan genkendes.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret.

JaJaJaJa

Gratis prøve
Der er tale om en fuld version uden begrænsninger.

JaJaJaJaJa

Gratis prøve
Der er tale om en fuld version, der ikke er begrænset med hensyn til funktioner eller tid.

JaJaJa

Gratis prøve
Der er tale om en fuld version, der ikke er begrænset med hensyn til funktioner eller varighed. Dog skal man registrere programmet efter 30 dages prøvetid, registreringen er gratis.

JaJaJaJaJa

Gratis prøve
Du kan afprøve de enkelte programmer for sig.

Ja

Gratis prøve
Du kan afprøve de enkelte programmer for sig.

JaJaJaJaJaJaJaJaJa

Gratis prøve
Prøveversion kan hentes på G Datas hjemmeside.

Ja

Gratis prøve
Prøveversion kan hentes på G Datas hjemmeside.

Ja

Gratis prøve
Prøveversion kan hentes på G Datas hjemmeside.

JaJaJaJaJaJaJaJaJa

Gratis prøve
Fuldt virkende gratis version.

JaJaJaJaJaJaJaJaJaJa

Gratis prøve
Panda Free Antivirus er gratis, så der er tale om en fuldt virkende version uden begrænsninger med hensyn til funktioner og tid. Programmet må kun bruges til privat, ikke-kommercielt brug. Virksomheder, organisationer og lignende skal bruge købeversionen.

JaJaJaJaJaJaJa

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista
- dog ikke Starter- og RT-versionerne.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Kan ikke installeres på en Windows-server (Windows NT/2000/2003).

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista
- dog ikke Starter- og RT-versionerne.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista
- dog ikke Starter- og RT-versionerne.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista
- dog ikke Starter- og RT-versionerne.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista
Windows XP.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.

Mac:
OS X 10.8 Mountain Lion eller nyere.

Android:
Android 2.1 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.

Mac:
OS X 10.8 Mountain Lion eller nyere.

Android:
Android 2.1 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista med SP1.

Systemkrav
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista med SP1.
Windows XP med SP3 (32-bit).
Windows XP SP2 (64-bit).

Systemkrav
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista med SP1.
Windows XP med SP3 (32-bit).
Windows XP SP2 (64-bit).

Systemkrav
Windows 8
Windows 7 med Service Pack 1
Windows Vista med Service pack 2.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 (SP1).

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 (SP1).

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 (SP1).

Systemkrav
Windows 8.
Windows 8.1.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 med SP1 eller nyere.

Mac:
OS X Mountain Lion (10.8.5).
OS X Mavericks (10.9.5).
OS X Yosemite (10.10 or later).
OS X El Capitan (10.11).

Smartphones og tablets:
Android 2.2 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 med SP1 eller nyere.

Mac:
OS X Mountain Lion (10.8.5).
OS X Mavericks (10.9.5).
OS X Yosemite (10.10 or later).
OS X El Capitan (10.11).

Smartphones og tablets:
Android 2.2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med SP2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med SP2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med SP2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows Home Server.
Windows XP.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows Home Server.
Windows XP.

Systemkrav
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.
Windows XP Media Center Edition.

Systemkrav
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.
Windows XP Media Center Edition.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP.
Windows XP Media Center Edition.

Mac:
OS X-version 10.8 eller nyere.

Mobile enheder:
Android 4.0 eller nyere, iOS 8 eller nyere, Windows Phone 8.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP (Service Pack 2 eller nyere).

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP (Service Pack 2 eller nyere).

Systemkrav
PC:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP (Service Pack 2 eller nyere).

Mac:
Mac OS X 10.8 eller nyere.

Smartphones:
Android: 2.3 eller nyere.

Tavlecomputer:
Android 2.3 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP (Service Pack 3 eller nyere).

Mac:
Mac OS X 10.8 eller nyere.

Android:
Android 2.3 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 med Service Pack 1.

Systemkrav
Windows 10.Windows 7 med Service Pack 1.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.Windows 7 med Service Pack 1.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7 med Service Pack 1.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Mac OS X 10.8 eller nyere.

Mobile enheder:
Android 4.0 eller nyere.
iOS 8 eller nyere.

Systemkrav
Windows 7.
Windows Vista med service pack 1 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista SP2 eller nyere.
Windows XP SP3 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista SP2 eller nyere.
Windows XP SP3 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista SP2 eller nyere.
Windows XP SP3 eller nyere.

Systemkrav
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Microsoft Windows 10.
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller nyere.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Den aktuelle og to tidligere versioner af OS X.

Mobile enheder:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 6 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Microsoft Windows 10.
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller nyere.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Den aktuelle og to tidligere versioner af OS X.

Mobile enheder:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 6 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Microsoft Windows 10.
Microsoft Windows 8.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller nyere.
Windows Vista med Service Pack 1 eller nyere.
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Den aktuelle og to tidligere versioner af OS X.

Mobile enheder:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 6 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Mac:
Mac OS X 10.6 eller nyere.

Mobile enheder:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 7 eller nyere.

Systemkrav
Windows:
Windows 10.
Windows 7.
Windows 7.
Windows Vista.
Windows XP med Service Pack 2 eller nyere.

Mac:
Mac OS X 10.6 eller nyere.

Smartphones og tavlecomputere:
Android 2.3 eller nyere.
iOS 7 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista med Service Pack 2 eller nyere
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Systemkrav
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista med Service Pack 2 eller nyere
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Systemkrav
PC:
Windows 10.
Windows 8.
Windows 7.
Windows Vista med Service Pack 2 eller nyere
Windows XP med Service Pack 3 eller nyere.

Mac:
Mac OS X 10.9 eller nyere.

Android:
Android 2.3 og nyere.

iOS:
iOS7 eller nyere.

Gratis179

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179299599
2 enheder289--
3 enheder299499-
5 enheder299999-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

199

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199339-
2 enheder259--
3 enheder259479-
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

479

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed479599-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis139

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed139239359
2 enheder179349-
3 enheder199349499
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

179

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179329439
2 enheder269499-
3 enheder289499-
5 enheder533827-
10 enheder8921.382-

Flere enheder? Send mig en mail.

319

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed319599999
2 enheder319599999
3 enheder319599999
5 enheder319599999
10 enheder319599999

Flere enheder? Send mig en mail.

499

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed499799-
2 enheder499799-
3 enheder499799-
5 enheder429699-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis139

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed139259499
2 enheder199429499
3 enheder229429499
5 enheder468702936
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

149

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed149269435
2 enheder239419559
3 enheder239419559
5 enheder459689918
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis199

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199379-
2 enheder---
3 enheder239439-
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

200

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed200415438
2 enheder200415438
3 enheder200415438
5 enheder5878991.175
10 enheder6221.0371.382

Flere enheder? Send mig en mail.

200

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed200--
2 enheder200--
3 enheder200--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

327

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed327519-
2 enheder409655-
3 enheder409655-
5 enheder6551.037-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

311

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3111.0371.382
2 enheder3111.0371.382
3 enheder3111.0371.382
5 enheder3111.0371.382
10 enheder3461.1751.590

Flere enheder? Send mig en mail.

466

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed4668001.000
2 enheder4668001.000
3 enheder4668001.000
5 enheder4668001.000
10 enheder4097791.019

Flere enheder? Send mig en mail.

200

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed200239400
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

169

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed169389550
2 enheder199389550
3 enheder199389550
5 enheder379616770
10 enheder4641.0341.292

Flere enheder? Send mig en mail.

199

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199--
2 enheder---
3 enheder199379640
5 enheder259479-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

249

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed249456639
2 enheder355532744
3 enheder405608851
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

499

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed4998421.158
2 enheder6089721.337
3 enheder5991.1021.515
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

139

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed139--
2 enheder149--
3 enheder149--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

149

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed149895-
2 enheder199895-
3 enheder199895-
5 enheder299--
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

359

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed359695-
2 enheder359895-
3 enheder359895-
5 enheder4291.195-
10 enheder9951.995-

Flere enheder? Send mig en mail.

139

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed139--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

219

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed219--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

199

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

129

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed129379-
2 enheder229419-
3 enheder229419-
5 enheder319519-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

189

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189--
2 enheder269--
3 enheder269--
5 enheder379--
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

189

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189329-
2 enheder239389-
3 enheder269389-
5 enheder379679-
10 enheder7191.789-

Flere enheder? Send mig en mail.

229

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed229669-
2 enheder369929-
3 enheder369929-
5 enheder4191.269-
10 enheder649--

Flere enheder? Send mig en mail.

119

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed119--
2 enheder199--
3 enheder199--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

149

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed149--
2 enheder259--
3 enheder259--
5 enheder259--
10 enheder259--

Flere enheder? Send mig en mail.

199

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199--
2 enheder269--
3 enheder269--
5 enheder309--
10 enheder369--

Flere enheder? Send mig en mail.

329

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed329--
2 enheder329--
3 enheder329--
5 enheder329--
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis99

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed99--
2 enheder139--
3 enheder139--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

189

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189--
2 enheder189--
3 enheder189--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

219

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed219--
2 enheder219--
3 enheder219--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

189

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

279

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed279--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

419

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed419--
2 enheder495--
3 enheder495--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

179

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179899-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

309

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3091.299-
2 enheder3091.299-
3 enheder3091.299-
5 enheder3591.299-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

389

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3891.499-
2 enheder3891.499-
3 enheder3891.499-
5 enheder3891.499-
10 enheder3891.499-

Flere enheder? Send mig en mail.

Gratis129

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed129382497
2 enheder159588770
3 enheder239588770
5 enheder3997701.015
10 enheder6191.0151.330

Flere enheder? Send mig en mail.

149

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed149319560
2 enheder179319945
3 enheder199319945
5 enheder3599801.295
10 enheder7701.2951.680

Flere enheder? Send mig en mail.

199

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199602770
2 enheder2399451.225
3 enheder2599451.225
5 enheder4191.2251.610
10 enheder9801.6102.100

Flere enheder? Send mig en mail.

563

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed5639451.225
2 enheder8751.4351.890
3 enheder8751.4351.890
5 enheder1.1551.9252.520
10 enheder1.5052.5203.255

Flere enheder? Send mig en mail.

129

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed129219-
2 enheder219329-
3 enheder219329-
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

199

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199599-
2 enheder259749-
3 enheder259749-
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

259

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed259799-
2 enheder329799-
3 enheder329799-
5 enheder599949-
10 enheder9491.474-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179299599
2 enheder289--
3 enheder299499-
5 enheder299999-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199339-
2 enheder259--
3 enheder259479-
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed479599-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed139239359
2 enheder179349-
3 enheder199349499
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179329439
2 enheder269499-
3 enheder289499-
5 enheder533827-
10 enheder8921.382-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed319599999
2 enheder319599999
3 enheder319599999
5 enheder319599999
10 enheder319599999

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed499799-
2 enheder499799-
3 enheder499799-
5 enheder429699-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed139259499
2 enheder199429499
3 enheder229429499
5 enheder468702936
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed149269435
2 enheder239419559
3 enheder239419559
5 enheder459689918
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199379-
2 enheder---
3 enheder239439-
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed200415438
2 enheder200415438
3 enheder200415438
5 enheder5878991.175
10 enheder6221.0371.382

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed200--
2 enheder200--
3 enheder200--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed327519-
2 enheder409655-
3 enheder409655-
5 enheder6551.037-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3111.0371.382
2 enheder3111.0371.382
3 enheder3111.0371.382
5 enheder3111.0371.382
10 enheder3461.1751.590

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed4668001.000
2 enheder4668001.000
3 enheder4668001.000
5 enheder4668001.000
10 enheder4097791.019

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed200239400
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed169389550
2 enheder199389550
3 enheder199389550
5 enheder379616770
10 enheder4641.0341.292

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199--
2 enheder---
3 enheder199379640
5 enheder259479-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed249456639
2 enheder355532744
3 enheder405608851
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed4998421.158
2 enheder6089721.337
3 enheder5991.1021.515
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed139--
2 enheder149--
3 enheder149--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed149895-
2 enheder199895-
3 enheder199895-
5 enheder299--
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed359695-
2 enheder359895-
3 enheder359895-
5 enheder4291.195-
10 enheder9951.995-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed139--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed219--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed129379-
2 enheder229419-
3 enheder229419-
5 enheder319519-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189--
2 enheder269--
3 enheder269--
5 enheder379--
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189329-
2 enheder239389-
3 enheder269389-
5 enheder379679-
10 enheder7191.789-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed229669-
2 enheder369929-
3 enheder369929-
5 enheder4191.269-
10 enheder649--

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed119--
2 enheder199--
3 enheder199--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed149--
2 enheder259--
3 enheder259--
5 enheder259--
10 enheder259--

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199--
2 enheder269--
3 enheder269--
5 enheder309--
10 enheder369--

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed329--
2 enheder329--
3 enheder329--
5 enheder329--
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed99--
2 enheder139--
3 enheder139--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189--
2 enheder189--
3 enheder189--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed219--
2 enheder219--
3 enheder219--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed189--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed279--
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed419--
2 enheder495--
3 enheder495--
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed179899-
2 enheder---
3 enheder---
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3091.299-
2 enheder3091.299-
3 enheder3091.299-
5 enheder3591.299-
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed3891.499-
2 enheder3891.499-
3 enheder3891.499-
5 enheder3891.499-
10 enheder3891.499-

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed129382497
2 enheder159588770
3 enheder239588770
5 enheder3997701.015
10 enheder6191.0151.330

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed149319560
2 enheder179319945
3 enheder199319945
5 enheder3599801.295
10 enheder7701.2951.680

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199602770
2 enheder2399451.225
3 enheder2599451.225
5 enheder4191.2251.610
10 enheder9801.6102.100

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed5639451.225
2 enheder8751.4351.890
3 enheder8751.4351.890
5 enheder1.1551.9252.520
10 enheder1.5052.5203.255

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed129219-
2 enheder219329-
3 enheder219329-
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed199599-
2 enheder259749-
3 enheder259749-
5 enheder---
10 enheder---

Flere enheder? Send mig en mail.

Klik på prisen for den ønskede licens for at komme til en købe/downloadside.

Enhed = PC, Mac, smartphone eller tablet.

OBS! Boksen her kan flyttes, så du kan sammenligne priser på to eller flere programmer.

1 år2 år3 år
1 enhed259799-
2 enheder329799-
3 enheder329799-
5 enheder599949-
10 enheder9491.474-

Flere enheder? Send mig en mail.

avast! Free Antivirus

avast! Free Antivirus er et af verdens mest udbredte sikkerhedsprogrammer. Programmet har de grundliggende funktioner til beskyttelse mod bl.a. virus. Herudover får du Software Updater, der kan hjælpe dig med at holde dine andre programmer opdaterede, så du får lukket sikkerhedshuller. Og du får Browser Cleanup, der kan fjerne uønskede værktøjslinjer i din browser.

Betalingsugaverne avast! Pro Antivirus og avast! Internet Security yder mere beskyttelse, fx ved netkøb, mod spam og mod hackere.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret. Hvis du ikke bryder dig om programmer, der installerer ekstra, så vælg et andet antivirusprogram.

avast! Pro Antivirus

avast! Pro Antivirus er den udvidede udgave af et avast! Free Antivirus, der er et af verdens mest udbredte sikkerhedsprogrammer. Udover beskyttelse mod virus får du Software Updater, der kan hjælpe dig med at holde dine andre programmer opdaterede, så du får lukket sikkerhedshuller. Og du får Browser Cleanup, der kan fjerne uønskede værktøjslinjer i din browser. Med betalingsugaven får du også beskyttelse ved netkøb og andre online transaktioner. Programmet bruger desuden en virtuel sandkasse til at beskytte dig mod farer på hjemmesider og mod mistænkelige programmer på din PC.

Vil du have yderligere beskyttelse, så tjek avast! Internet Security, der indeholder en firewall, og som også kan beskytte mod spam og phishing i mail og på hjemmesider.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret. Hvis du ikke bryder dig om programmer, der installerer ekstra, så vælg et andet antivirusprogram.

avast! Internet Security

avast! Internet Security yder en samlet beskyttelse af din computer, og beskytter dig, når du bruger internettet. Du beskyttes fx mod virus, spam, hackere og når du køber på nettet.

Udover beskyttelse mod virus m.m. får du Software Updater, der kan hjælpe dig med at holde dine andre programmer opdaterede, så du får lukket sikkerhedshuller. Og du får Browser Cleanup, der kan fjerne uønskede værktøjslinjer i din browser.

Vil du have mere beskyttelse, så tjek avast! Premier, der giver bedre beskyttelse mod hackere, ligesom du kan slette filer, så de ikke kan gendannes af uvedkommende.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret. Hvis du ikke bryder dig om programmer, der installerer ekstra, så vælg et andet antivirusprogram.

avast! Premier

avast! Premier indeholder de samme funktioner som avast! Internet Security. Programmet yder således en samlet beskyttelse af din computer, og beskytter dig, når du bruger internettet. Du beskyttes fx mod virus, spam, hackere og når du køber på nettet. Software Updater hjælper dig med at holde dine andre programmer opdaterede, så du får lukket sikkerhedshuller. Og med Browser Cleanup kan du fjerne uønskede værktøjslinjer i din browser. Hertil kommer beskyttelse mod hackere samt mulighed for at fjernstyre din computer og benytte sikker sletning, så uvedkommende ikke kan gendanne slettede dokumenter.

OBS! Ved installationen får du også installeret lidt ekstra, hvis du ikke husker af fravælge dette. I skrivende stund er det Google Chrome, du får installeret. Hvis du ikke bryder dig om programmer, der installerer ekstra, så vælg et andet antivirusprogram.

AVG AntiVirus Free

AVG Anti-Virus Free er et af de mest udbredte antivirusprogrammer, netop på grund af prisen. Programmet beskytter mod virus og andre slemme programmer, mens man skal have fat i betalingsudgaven, hvis man vil have yderligere beskyttelse og support.

AVG Anti-Virus Free er kun beregnet til privat brug, og må ikke bruges af virksomheder, organisationer og institutioner.

AVG AntiVirus

AVG Anti-Virus beskytter mod virus og andre slemme programmer, og indeholder også webbeskyttelse. Hvis du have yderligere beskyttelse, så tjek sikkerhedspakken AVG Internet Security, der indeholder en firewall, og som også kan beskytte mod spam og skadelig kode i e-mails.

AVG Internet Security

AVG Internet Security beskytter selvfølgelig mod virus og andre slemme programmer, ligesom der er beskyttelse mod skadelig kode på hjemmesider og i e-mails. Pakken indeholder også en firewall. Ud over beskyttelse, så tilbyder AVG Internet Security at optimere hentning af video på nettet, så du kan undgå ventetid, når du ser video på Youtube.

AVG Internet Security – Unlimited

AVG Internet Security – Unlimited beskytter alle enheder i din husstand. Der er ikke tale om et selvstændigt program, men en licensaftale, der giver dig tilladelse til at bruge AVG Internet Security på alle PC'er, AVG Internet Security for Android på alle Android-telefoner eller -tavlecomputere og AVG Antivirus for Mac på alle Mac-computere i husstanden. Du kan desuden styre sikkerheden på alle husstandens enheder fra en enkelt enhed. Har du også brug for oprydning og optimering af computer/smartphone, så tag et kig på AVG Ultimate.

AVG Ultimate

AVG Ultimate beskytter alle enheder i din husstand. Der er ikke tale om et selvstændigt program, men en licensaftale, der giver dig tilladelse til at bruge AVG Internet Security på alle PC'er, AVG AntiVirus PRO for Android på alle Android-telefoner eller -tavlecomputere og AVG Antivirus for Mac på alle Mac-computere i husstanden. Du kan også frit installere AVG Cleaner og AVG Tune Up. Du kan desuden styre sikkerheden på alle husstandens enheder fra en enkelt enhed.

Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus indeholder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Vil du have mere omfattende beskyttelse, som fx webbeskyttelse og beskyttelse mod spam, kan du kigge på købeudgaven, Avira Antivirus Pro eller Avira Internet Security.

Avire Free Antivirus må kun bruges til privat og ikke-kommercielt brug. Virksomheder, organisationer og lignende skal benytte et af købeprogrammerne.

Avira Antivirus Pro

Avira Antivirus Pro indeholder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Hertil kommer webbeskyttelse og mailbeskyttelse. Du får tilbudt en forældrekontrol til sociale medier (skal installeres særskilt). Licensen giver dig også et program til kryptering af filer, men det skal installeres særskilt, og det er ikke muligt at installere det i prøveversionen.

Avira Internet Security Suite

Avira Internet Security Suite indeholder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Programmet er det samme som Avira Antivirus Pro, så du får samme webbeskyttelse, mailbeskyttelse og mulighed for at installere en forældrekontrol til sociale netværk. Herudover får du to ekstra programmer (som skal installeres særskilt) med yderligere funktioner til kryptering af data, oprydning og optimering af computeren.

Vil du have en mere omfattende oprydnings- og sikkerhedsfunktioner, såsom sikker sletning, så tag et kig på Avira Ultimate Protection Suite.

Bemærk, at hvis du bruger en Windows, der er ældre end Windows 7, får du ikke en Firewall med Avira Internet Security Suite. I så fald er du måske bedre stillet med en sikkerhedspakke fra en anden producent.

Bitdefender Free Edition

Bitdefender tilbyder som så mange andre producenter et gratis antivirusprogram. Og det hører absolut til i den bedste ende af de gratis programmer. Dels bygger det på Bitdefenders meget roste evne til at finde og fjerne snavs, og dels er det brugervenligt og generer dig ikke med reklamer for firmaets betalingsprogrammer.

Vil du have mere beskyttelse end den gratis udgave giver dig, så tjek Bitdefenders betalingsprogrammer, de hører til den absolutte top blandt sikkerhedsprogrammerne.

Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender ligger sædvanligvis i top i de forskellige uafhængige effektivitets-tjek. Antivirusprogrammet yder selvfølgelig den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre slemme programmer. Hertil kommer bl.a. webbeskyttelse og mailbeskyttelse.

Vil du have yderligere beskyttelse som fx en firewall og forældrekontrol, så tag et kig på Bitdefender Internet Security eller Bitdefender Total Security, som også tilbyder backup, kryptering og mange andre funktioner.

Bitdefender Internet Security

Bitdefender ligger sædvanligvis i top i de forskellige uafhængige effektivitets-tjek. Bitdefender Internet Security yder selvfølgelig den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre slemme programmer. Du får en firewall, og mulighed for forældrekontrol. Hertil kommer bl.a. webbeskyttelse og mailbeskyttelse.

Vil du have yderligere beskyttelse som fx online backup og kryptering så tag et kig på Bitdefender Total Security.

Bitdefender Total Security

Bitdefender ligger sædvanligvis i top i de forskellige uafhængige effektivitets-tjek. Bitdefender Total Security indeholder alt, hvad du kan ønske dig af en sikkerhedspakke - plus en del ekstra. Ud over den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre slemme programmer får du en firewall, webbeskyttelse, mailbeskyttelse, beskyttelse mod spam og ransomware, forældrekontrol, online backup, oprydningsfunktion og kryptering. Og som noget nyt tilbydes du fjernbetjening med lokalisering, lås og wipe, ligesom på en mobiltelefon.

Vær opmærksom på, at prisen på Bitdefenders hjemmeside ikke nødvendigvis er den samme som i indkøbsvognen. Sidstnævnte er af en eller anden grund ofte lavere. Min prisoversigt indeholder priserne fra indkøbsvognen.

Bitdefender Windows 8 Security

Bitdefender ligger sædvanligvis i top i de forskellige uafhængige effektivitets-tjek. Bitdefender Windows 8 Security er et helt nyt program specielt rettet mod Windows 8 og med Bitdefenders prisvindende antivirusmotor. Programmet integreres med de nye sikkerhedsfunktioner i Windows 8, fx Early Launch Anti-malware (ELAM), der gør det muligt for Bitdefender at starte meget tidligt i boot-processen og dermed fjerne slemme, genstridige programmer.

Bitdefender Total Security Multi-Device

Total Security Multi-Device er Bitdefenders totale beskyttelse af dine forskellige enheder. Du kan frit bruge programmerne:
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security
på op til 3 eller 5 enheder i husstanden. Har du flere enheder, kan du købe licens til Bitdefender Family Pack, der dækker samtlige enheder i husstanden.

Bitdefender Family Pack

Family Pack er Bitdefenders totale beskyttelse af alle de forskellige enheder i en husstand. Du kan frit bruge programmerne:
Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security
på samtlige enheder i husstanden.

Bullguard Antivirus

Bullguard Antivirus indeholder beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Herudover får du webbeskyttelse og mailbeskyttelse, der kan fange skadelig kode i hjemmesider og mails. Og du får et spamfilter. Vil du også have en firewall og forældrekontrol, så tjek programmets storebror, Bullguard Internet Security.

Bullguard Internet Security

Bullguard Internet Security indeholder beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Herudover får du webbeskyttelse og mailbeskyttelse, der kan fange skadelig kode i hjemmesider og mails. Du får også et spamfilter, en firewall, forældrekontrol og online backup.

Det er muligt at tilkøbe ekstra backup-plads, hvis de medfølgende 5 GB ikke er nok. Vil du have 10 GB i stedet, koster det 24 kroner ekstra. Du kan købe op til 100 GB plads.

Vil du have mere beskyttelse, kan du tage et kig på Bullguard Premium Protection, der også yder beskyttelse på sociale netværk og indeholder identitetsbeskyttelse, der kan hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger.

Bullguard Premium Protection

Bullguard Premium Protection er Bullgurds største sikkerhedspakke med den mest omfattende beskyttelse. Ud over beskyttelse mod virus og andre slemme programmer, får du webbeskyttelse og mailbeskyttelse, der kan fange skadelig kode i hjemmesider og mails. Du får også et spamfilter, en firewall, forældrekontrol, backup, beskyttelse på sociale medier og en identitetsbeskyttelse, der kan hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger.

Forældrekontrollen kan ikke kun stoppe besøg på uønskede sider, den kan også tjekke, om der er uønsket indhold på dine børns facebook-sider.

Der medfølger 25 GB backup-plads, og hvis det ikke er nok, kan du tilkøbe mere plads, fx koster yderligere 25 GB 249 kroner. Du kan købe op til 100 GB plads.

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus beskytter mod virus og andre ondsindede programmer, og indeholder mail-beskyttelse, så du også slipper for overraskelser, der ankommer i e-mails. Vil du have firewall, beskyttelse mod spam og forældrekontrol, så tag et kig på ESETs programpakke ESET Smart Security.

ESET Smart Security

ESET Smart Security beskytter mod virus og andre ondsindede programmer. Programpakken indeholder en firewall, og du beskyttes mod skadelig kode i mails og mod spammails. Hertil kommer muligheden for forældrekontrol og beskyttelse af personlige oplysninger. Har du GPS i computeren, kan den spores ved tyveri.

F-Secure Antivirus

F-Secure Antivirus yder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Vil du have mere beskyttelse i form af fx firewall og forældrekontrol, så tjek programmets storebror, F-Secure Internet Security.

Såvel program som hjemmeside er på dansk.

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security yder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes desuden af en firewall, mod skadelig kode på hjemmesider og spam i mailboksen, og du kan bruge programmets forældrekontrol til at holde styr på yngre medlemmer i familien.

F-Secure Safe

F-Secure Safe lader dig beskytte alle dine enheder på en enkelt licens. Du betaler licens for et bestemt antal enheder, og du kan så frit vælge mellem F-Secure Internet Security, F-Secure Anti-Virus for Mac og F-Secure Mobile Security. På en licens til fem enheder kan du således vælge at installere F-Secure Internet Security på to PC'er, F-Secure Anti-Virus for Mac på en Mac og F-Secure Mobile Security på to mobiltelefoner. Du kan styre sikkerheden på alle de beskyttede enheder via en webside hos F-Secure.

G Data AntiVirus

G Data AntiVirus benytter to skanningsteknologier, så selv hvis en virus slipper forbi den ene, får den stadig ikke adgang til din computer. Antivirusprogrammet stopper selvfølgelig virus og anden malware, og du får web og -mailbeskyttelse. Vil du have firewall, antispam og -phishing samt forældrekontrol, så tag et kig på G Data Internet Security.

G Data Software, som står bag programmet, er måske ikke så kendt i Danmark, men med sin start i 1985 er det rent faktisk en af de ældste virksomheder i branchen. Du bliver beskyttet med tysk grundighed. Forbrugerrådet TÆNK har i 2014 udråbt G Data Antivirus som Bedst i test.

G Data Internet Security

G Data InternetSecurity benytter to skanningsteknologier, så selv hvis en virus slipper forbi den ene, får den stadig ikke adgang til din computer. Ud over beskyttelse mod virus og anden malware, får du firewall, antispam og -phishing samt forældrekontrol.Vil du også have kryptering af vigtige filer, så tag et kig på G Data TotalProtection.

G Data Software, som står bag programmet, er måske ikke så kendt i Danmark, men med sin start i 1985 er det rent faktisk en af de ældste virksomheder i branchen. Du bliver beskyttet med tysk grundighed.

G Data Total Protection

G Data TotalProtection benytter to skanningsteknologier, så selv hvis en virus slipper forbi den ene, får den stadig ikke adgang til din computer. Ud over beskyttelse mod virus og anden malware, får du firewall, antispam og -phishing samt forældrekontrol samt en krypteret boks til beskyttelse af vigtige filer. Der medfølger også et backupprogram, omend det er gammeldags backup og ikke moderne online backup (der kan dog gemmes på en FTP-server).

G Data Software, som står bag programmet, er måske ikke så kendt i Danmark, men med sin start i 1985 er det rent faktisk en af de ældste virksomheder i branchen. Du bliver beskyttet med tysk grundighed.

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky har længe været et af de mest populære programmer blandt IT-professionelle, og det ligger sædvanligvis i toppen i tests af de forskellige antivirusprogrammer. Udover beskyttelse mod slemme programmer får du beskyttelse mod skadelig kode på hjemmesider og i mails.

Vil du have firewall og forældrekontrol, så tag et kig på Kaspersky Internet Security eller den endnu større pakke Kaspersky Total Security Multi-Device, der også tilbyder backup, kryptering m.m.

Vil du beskytte såvel computere som smartphones og tavlecomputere, så tag et kig på Kaspersky Internet Security Multi-Device eller Kaspersky Total Security Multi-device, der begge tilbyder beskyttelse af alle dine enheder.

Kaspersky Internet Security

Kaspersky har længe været et af de mest populære programmer blandt IT-professionelle, og det ligger sædvanligvis i toppen i tests af de forskellige antivirusprogrammer.

Udover beskyttelse mod slemme programmer får du beskyttelse mod skadelig kode på hjemmesider og i mails. Du får desuden en firewall og muligheden for forældrekontrol.

Vil du have backup, kryptering m.m., så tag et kig på Kaspersky Total Security Multi-device.

Vil du beskytte såvel computere som smartphones og tavlecomputere, så tag et kig på Kaspersky Internet Security Multi-Device eller Kaspersky Total Security Multi-device, der begge tilbyder beskyttelse af alle dine enheder.

Kaspersky Internet Security – Multi-Device

Kaspersky Internet Security – Multi-Device er ikke et selvstændigt program, men en licens der giver adgang til at bruge Kaspersky Internet Security, Kaspersky Anti-Virus for Mac, Kaspersky Mobile Security og Kaspersky Tablet Security på det antal enheder, du køber licens til.

Med en licens til tre enheder, kan du fx frit vælge, om du vil beskytte 1 PC, 1 Mac og 1 smartphone eller 2 PCer og en smartphone eller 1 Mac, 1 tavlecomputer og 1 smartphone.

Vil du have flere funktioner, såsom backup og kryptering af filer, så tag et kig på Kaspersky Total Security Multi-Device.

Kaspersky Total Security Multi-Device

Kaspersky har længe været et af de mest populære programmer blandt IT-professionelle, og det ligger sædvanligvis i toppen i tests af de forskellige antivirusprogrammer.

Du får en allround beskyttelse mod virus og andre farer. Både på stationære computere og mobile enheder. Kaspersky Total Security Multi-Device er nemlig ikke et selvstændigt program, men en licens der giver adgang til at bruge Kasperskys forskellige programmer til PC, Mac og mobile enheder på det antal enheder, du køber licens til.

McAfee AntiVirus

McAfees antivirusprogram tilbyder den grundlæggende beskyttelse mod virus og giver dig mulighed for sikker sletning af filer.

Vil du have flere funktioner, såsom forældrekontrol og online backup, så tag et kig på McAfee Internet Security eller McAfee Total Protection.

McAfee Internet Security

McAfee Internet Security beskytter mod virus og andre slemme programmer, ligesom du beskyttes mod skadelig kode på hjemmesider og i mails. Du får desuden en firewall, beskyttelse mod spam og forældrekontrol.

Vil du også have mulighed for kryptering, sikker deling af hjemmesideadresser og nem mulighed for at forkorte hjemmesideadresser, så tag et kig på McAfee Total Protection.

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection er McAfees store programpakke. Du beskyttes mod virus og andre slemme programmer, ligesom du beskyttes mod skadelig kode på hjemmesider og i mails. Du får desuden en firewall, beskyttelse mod spam, forældrekontrol, kryptering m.m.

McAfee All Access

Beskyt alle dine enheder med McAfees programmer. Du kan frit installere McAfees sikkerhedsprogrammer på op til 5 enheder, fx en PC, en Mac, to smartphones og en tablet.

Microsoft Security Essentials

Microsofts antivirusprogram tilbyder blot den allernødvendigste beskyttelse, til gengæld er programmet gratis. Det kan frit bruges af private, mens programmet i virksomheder kun må bruges på maksimalt 10 PC'er.

Jeg medtager normalt kun programmer, der har opnået det anerkendte tyske institut AV-TEST's certifikat. I de seneste tests er Microsofts program dog dumpet eftertrykkeligt. Af hensyn til de mange, som ønsker at sammenligne Microsoft Security Essentials (MSE) med andre sikkerhedsprogrammer, har jeg dog valgt at beholde det på sammenligningen indtil videre.

Når du sammenligner skal du blot være opmærksom på, at det altså ikke kun er funktionerne, der er forskel på mellem MSE og de andre programmer, det er i høj grad også selve beskyttelsen.

Norman AntiVirus

Norman Antivirus giver dig den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Vil du have mere beskyttelse i form af firewall, forældrekontrol og backup, så tag et kig på programpakken Norman SecuritySuite.

Norman SecuritySuite

Norman SecuritySuite beskytter mod virus og andre skadelige programmer. Du får desuden en firewall og forældrekontrol. Vil du kunne slette filer sikkert, uden at andre kan gendanne dem, så kig i stedet på Norman SecuritySuite Pro, der også indeholder et værktøj til at beskytte dine personlige oplysninger.

Norman SecuritySuite Pro

Norman SecuritySuite Pro beskytter mod virus og andre skadelige programmer. Du får desuden en firewall, forældrekontrol og et værktøj til at beskytte dine personlige oplysninger.

Norton AntiVirus

Norton Antivirus yder den grundlæggende beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer. Vil du have mere beskyttelse i form af fx firewall, webbeskyttelse, spam og forældrekontrol, så tag et kig på de større sikkerhedspakker fra Symantec, som fx Norton Internet Security.

Program, manual og købeside er oversat til dansk.

Norton Internet Security

Norton Internet Security yder en bred beskyttelse af din computer. Udover beskyttelse mod virus får du blandt andet en firewall, webbeskyttelse, mailbeskyttelse og forældrekontrol. Vil du også have hjælp til at rydde op på computeren samt online backup, så tjek Norton 360.

Norton 360

Norton 360 beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails, og du får mulighed for forældrekontrol. Programmet tilbyder også online backup, hvor du får 2 GB plads til dine vigtigste dokumenter m.m. Vil du have mere plads, så tjek Norton 360 Premium Edition, der giver dig 25 GB plads.

Program, manual og købeside er oversat til dansk.

Norton Security Starter

Norton Security Starter er en licens, der beskytter en enkelt enhed med Nortons sikkerhedsfunktioner.

Du beskyttes mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Har du brug for en licens til flere enheder, fx stationær computer, bærbar og en smartphone, så tjek Norton Security Deluxe. Har du også brug for online backup, så tjek i stedet Norton Norton Security Premium.

Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe er en licens, der beskytter fem enhed med Nortons sikkerhedsfunktioner. Uanset om det er en Windows-PC, en Mac, eller mobile enheder med Android eller iOS.

Norton Security Deluxe beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Vil du også have online backup, så tjek i stedet Norton Security Premium.

Norton Security Premium

Norton Security Premium dækker alle enheder i husstanden, uanset om det er en Windows-PC, en Mac, eller mobile enheder med Android eller iOS. Du kan med licensen til Norton Security Premium installere Nortons programmer på op til 10 enheder.

Norton Security Premium beskytter dig mod virus og andre skadelige programmer. Du beskyttes samtidig af en firewall, mod skadelig kode i hjemmesider og mails. Du får desuden mulighed for såvel lokal som online backup. På mobile enheder får du mulighed for at lokalisere eller fjernbetjene enheden, fx slette data i tilfælde af tyveri.

Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus tilbyder dig beskyttelse mod virus og andre slemme programmer samt webbeskyttelse og beskyttelse mod phishing. Vil du have firewall og gaming mode, så tage et kig på Panda Antivirus Pro. Firewall backup finder du i Panda Internet Security, mens Panda Global Security og Panda Gold Security beskytter alle dine enheder, såvel PC'er som Mac og Android-baserede enheder.

Panda Antivirus Pro

Panda Antivirus Pro indeholder funktioner, som du hos de fleste andre producenter kun finder i de lidt større sikkerhedspakker. Udover antivirus får du således også en firewall og webbeskyttelse. Vil du også have forældrekontrol og online backup, så tag et kig på Panda Internet Security 2015 eller Panda Global Protection, der desuden indeholder værktøjer til sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren.

Panda Internet Security

Panda Internet Security tilbyder dig selvfølgelig beskyttelse mod virus og andre slemme programmer. Herudover får du en firewall, webbeskyttelse, forældrekontrol og online backup. Vil du også have mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren, så tag et kig på Panda Global Protection.

Panda Global Protection

Panda Global Protection er Pandas store sikkerhedspakke. Her får du alle de sædvanlige sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod virus og skadelige hjemmesider, en firewall, forældrekontrol og online backup. Og så får du mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren, og du får en adgangskodehusker. Licensen er samtidig en multi-licens, der giver dig ret til at installere Pandas beskyttelsesprogrammer til Windows, Mac og Android på det antal enheder, som du køber licens til. Har du iPhone og/eller iPad kan de skannes via en Mac.

Panda Gold Protection

Panda Gold Protection er Pandas store sikkerhedspakke med ekstra online lager. Her får du alle de sædvanlige sikkerhedsfunktioner som beskyttelse mod virus og skadelige hjemmesider, du får en firewall, forældrekontrol og online backup. Og så får du mulighed for sikker sletning, kryptering og oprydning på computeren samt en adgangskodehusker. Licensen er samtidig en multi-licens, der giver dig ret til at installere Pandas beskyttelsesprogrammer til Windows, Mac og Android på det antal enheder, som du køber licens til. Har du iPhone og/eller iPad kan de skannes via en Mac.

Forskellen mellem Panda Global Protection og Panda Gold Protection er at du på sidstnævnte får 20 GB plads i Panda Cloud, som du kan bruge til backup og til at synkronisere data mellem forskellige enheder.

Trend Micro Antivirus + Security

Trend Micro Antivirus + Security beskytter dig mod virus, rootkits og spyware samt mod farlige hjemmesider og links. Du beskyttes også mod ransom-ware. Du får mere beskyttelse, som fx forældrebeskyttelse og online backup, i de større programpakker fra Trend Micro.

Trend Micro Internet Security

Trend Micro Internet Security beskytter dig mod virus, rootkits og spyware samt mod farlige hjemmesider og links. Du får desuden forældrekontrol og sikker sletning af filer, og du beskyttes mod ransom-ware.

Trend Micro Maximum Security

Trend Micro Maximum Security er en licens, der giver dig ret til at installere Trend Micros forskellige antivirusprogrammer på det antal enheder, du betaler for. Uanset om det er Windows-PC'er, en Mac eller en Android- eller iOS-baseret smartphone eller tavlecomputer.

Dine enheder beskyttes mod virus og anden malware. Herudover er der forskellige former og grader af beskyttelse på de forskellige enheder. På PC og Mac får du fx forældrekontrol og beskyttelse mod phishing. På PC får du adgangskodehusker, sikker sletning af filer og online backup, og på mobile enheder får du lokalisering og beskyttelse af data ved tyveri.

Finder du fejl eller mangler på siden, må du meget gerne sende en mail herom til mig på kontakt@kimludvigsen.dk.
Fluebenene og de røde krydser stammer fra sketchdock, og er frigivet under licensen creative commons 3.0.