Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Driller din computer dig også?

Vi kender det alle, vi sidder midt i noget vigtigt! Og pludselig strejker ens computer. Hvad enten det er din vinderhånd i poker eller det er midt i eksamensskrivningen. Internettet er fuld af historier, om folk der har haft problemer med sin computer på mest ulykkelige vis.

Hvorfor vi også alle kender vigtigheden, af at have helt styr på sin computer. Det er lidt ligesom en bil, den skal også løbende til periodiske check og have skiftet “olien”.

Jeg har klikket på et forkert link i en mail

Vi kender det alle, vi har modtaget en lidt suspekt mail – men den ser dog ægte ud, og vi kommer til og klikke på et download-link i mailen ved en fejl. Vi panikker og slukker hurtigt for computeren, i håbet om, at det ikke har downloadet fuldt ud allerede, hvorefter vi febrilsk ringer til vores nevø på 18 år, der må komme IT-mand og redde dig og fikse de problemer og faremomenter som kan true din computer.

Vil du også undgå dette scenario og undgå de mange farer som luer på internettet, kan det være en fordel at sikkerhedsoptimere din computer. Flere og flere firmaer nu om dage, tilbyder både antivirus, spamfilter og mange andre sikkerhedsprodukter der kan optimere og sikre din computer – så du ikke behøver at frygte, at du kommer til og klikke på linket fra din længe savnede Nigerianske prins.

Når jeg vil A, vil min computer B

Er din computer begyndt at drille og afvikle programmer og tjenester langsomt, så er det på tide og tage fat i din computermand, eller -firma. Hvis du vil ungså uforudsete udgifter til computerreparationer og optimeringer af din computers hastighed, så bør du overveje det danske IT-firma Northguard, som tilbyder deres ekspertise til den almene computerbruger.

Alt du vil bruge din computer til, er at slappe af, se et par videoer og spille et spil – du orker ikke alt bøvlet med om din computer er gearet til det hele, hvorfor du bør overveje NorthGuards fremragende tjenester som omfatter IT-sikkerhed, datasikkerhed, online IT-support til alle de computerproblemer du måtte løbe ind i. NorthGuard kan sammenlignes med Peter fra Leasy - NorthGuard leverer og installerer (over computeren og telefonen) det hele for dig, når du har købt dit produkt.