Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Tema:
Hjemmeside
Sikkerhed
Begynder/uøvet
Linux Ubuntu
Nyhedsgrupper
Nye styreformer

Download Software Forøg sikkerheden i Windows ved at installere en Security Suite med både antivirus, antispyware og antispam beskyttelse.

Tema:

Sikkerhed

Sikker computer

Her finder du artikler, der giver dig gode råd til, hvordan du kan færdes sikkert på internettet og for eksempel minimere risikoen for spam og virus. Og du finder artikler og trin for trin-guider til programmer, der kan øge sikkerheden på computeren.

Men allerførst...

Der opdages konstant nye sikkerhedshuller i Windows og Microsoft udsender jævnligt rettelser, der skal lukke sikkerhedshullerne. Mange virus- og hackerangreb kan stoppes, hvis blot du har opdateret din Windows.

Start derfor med at gå ind på Windows Update (Klik på Start-knappen, Alle programmer, og vælg Windows Update). Programmet undersøger din computer, og fortæller, hvad der findes af vigtige opdateringer, almindelige opdateringeringer til din Windows og driveropdateringer.

Du behøver ikke nødvendigvis at installere de almindelige opdateringer og driveropdateringerne, men det vil ofte være en god ide. Men du bør installere alle vigtige opdateringer og servicepacks.

Det vil være en rigtig god ide at indstille Windows Update til automatisk at opdatere Windows for dig. Og ellers bør du manuelt benytte Windows Update med jævne mellemrum - som minimum en gang om måneden.