Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Derfor er data i udlandet smart

Når du skal på ferie til udlandet, er der mange forskellige ting, som du skal tænke på. Dette er blandt andet, hvad du skal pakke i din kuffert, hvornår du skal afsted, og hvor du skal sove henne. Dog er det også en rigtig god idé at tjekke op på, om du har data i udlandet med dit mobilabonnement. Dette kan nemlig være ganske smart.

Hvad betyder data i udlandet?

Data i udlandet betyder, at din telefon kan gå på nettet uden brug af wifi. Opholder du dig således i et andet land, er du ikke afhængig af at koble på hoteller eller caféers wifi, hvis du skal slå noget op på internettet.

Alt efter hvilket mobilabonnement du har, kan data i udlandet være inkluderet eller ej. Typisk skal du betale mere for et mobilabonnement med data i udlandet, og der kan være forskel på, i hvilke dele af verden din data virker.

En online valutaomregner

Rejser du til udlandet, kan du være helt sikker på, at du vil støde på en fremmed valuta. Her kan du læse mere om, hvad valuta egentlig er. Hvis du skal være sikker på, hvor mange penge du bruger, er det nemlig nødvendigt, at du omregner fra den udenlandske valuta til danske kroner.

Denne omregning er ikke altid let at foretage i hovedet, da valutakurser ændrer sig, og de desuden sjældent er et pænt tal. Skal du have fuldstændig styr på de valutakurser, du finder i udlandet, er det derfor en god idé at gøre brug af en valutaomregner. På denne hjemmeside kan du finde din valutaomregner.

Brug din data, når du skal finde vej

Befinder du dig et sted, som du aldrig har været før, er det klart, at du har brug for hjælp, når du skal finde vej. Dette kan både være, når du skal finde vej til fods, eller når du skal benytte offentlig transport.

I disse tilfælde kan det være enormt dejligt at have adgang til internettet. På den måde kan du nemlig gøre brug af din telefons kortfunktion, og du kan samtidig slå op, hvilke toge eller busser, du skal benytte dig af for at komme frem.

Find de bedste restauranter

Mens du er ude at rejse, vil du sandsynligvis gerne indtage nogle gode måltider. Her er internettet genialt, da folk er fantastiske til at skrive om deres oplevelser på diverse restauranter. Derfor er data smart, når du skal have god mad i maven.