Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Sådan bliver du mester i onlinebetting

I det her indlæg får du magiske tips til at blive endnu bedre til at smide dine bettingindsatser i den rigtige pulje, så du optimerer din chance for godt afkast, når du gambler online.


Disse tips er for dig, som allerede har prøvet at oddse før. Du ved, hvad det vil sige at spille på odds. Og nu ønsker du at blive endnu bedre til at planlægge dine bets og maksimere både spænding og gevinst.

Bettingsites og odds-apps er meget populære lige nu. Langt de fleste bettingaktiviteter på sportsbegivenheder foregår online eller via apps. Der er stor konkurrence på markedet for sportsbetting, og det lader til, at der kommer flere udbydere, der med lovlig licens dukker op på det danske spillemarked.

Det kan godt blive lidt af en jungle, hvis du går med et ønske om at skifte bookmaker eller tilføje endnu en bookmaker til dit repertoire. Derfor har vi her samlet nogle gode råd, så du kan ryste posen og få ny spænding ind i dit bettingliv.

Sådan vælger du den rette bookmaker for dig

Selvom du har et favoritfodboldhold eller en nichesport, du følger, kan du sagtens vælge at skifte udbyder af sportsbetting. Der kan være gode fordele ved at skifte, og nogle gange kan du endda være nødt til det, hvis du pludselig får lyst til at spille på andet end sportsbegivenheder.

Men hvordan afgør du, hvem der skal være din nye bookmaker? Her får du en hurtig guide til, hvad du skal undersøge, når du beslutter dig for at skifte bookmaker.

Der er nemlig utrolig vigtigt, at du bliver bevidst om, hvad der betyder mest for dig hos en bettingudbyder.

Stil dig selv følgende spørgsmål:

  • Er det vigtigst for mig, at jeg kan oddse via et bettingsite? Det er selvsagt ikke længere nødvendigt at gå ned i din lokale kiosk for at tippe en 13’er. Stort set alle bettingudbydere har i dag et bettingsite, du kan tilgå via din browser – på en større skærm.

 

  • Skal bettingudbyderen have en odds-app til min smartphone, så jeg kan tilgå den overalt til enhver tid? Der er stor fleksibilitet og nemhed ved at oddse via en app på din smartphone –især hvis du er til livebetting, eller du bare godt kan lide at følge med i dine bets hele tiden.

 

  • Vil jeg have en udbyder, hvor jeg kan spille på andet end sport – fx dronningens nytårstale, folketingsvalg eller Vild med Dans? Der findes efterhånden en del bettingudbydere, som tilbyder, at du kan oddse på alt fra navnet på den næste James Bond-film, hvornår man finder liv i rummet, til alle mulige andre live-events.

 

  • Prioriterer jeg høje odds? Er du superskarp til at bette, kan det være, du skal på udkig efter en bookmaker, som tilbyder meget høje tilbagebetalingsprocenter for rigtige udfald.
     
  • Eller går jeg mere op i attraktive bonustilbud og fede kampagner? Mange steder kan du fx få en velkomstbonus eller gode kampagnetilbud ifm. med store sportsbegivenheder som EM, VM eller Champions League.

Det her er blot nogle af de spørgsmål, du med fordel kan undersøge, hvis du vil have toppen af poppen inden for bettingudbydere, som passer til dine behov. God fornøjelse!