Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Tilbehør til din Samsung Galaxy smartphone

To år efter Steve Jobs annoncerede verdens første smartphone og iPhone, kom Samsung med sit bud på en smartphone. Denne skulle køre gennem Googles nye gren, Android. Det var i året 2009. Siden er der blot kommet mange flere modeller til med mange flere specifikationer.

Den nyeste Samsung er ikke lavet af de mest robuste materialer, er et samsung galaxy a52 5g cover en god accessoires til beskyttelse af den skrøbelige glasskærm. Siden den første Samsung smartphone er udviklingen af smartphones bare gået én vej. Nu er smartphonen stort set et allemandseje.

Beskyttelse af sit kæreste eje, smartphonen

Smartphonen er blevet en stor del af livet i den vestlige verden. De bruges til alt fra at komme i kontakt med andre til at tage billeder og alt det imellem. Der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan bruge sin smarte smartphone til. Den bliver fragtet rundt til det meste og ligger ofte i lommen eller tasken.

På grund af de ikke så robuste materialer kan de let blive ridsede eller ødelagte. Det sker ofte at man taber sin telefon. Når dette sker, kan det nemt ske, at telefonen går i stykker og skærmen går i tusind stykker. Sker det, kan mange vigtige ting pludselige blive væk. Det er bare ærgerligt, når alle ens feriebilleder forsvinder på grund af et mindre uheld.

Forebyg skader på telefonen

For at undgå at uheldet er ude, hvor telefonen går i stykker, kan det være en ide at pakke sin telefon ind i noget beskyttelse. Det er altid godt at forebygge i stedet for at skulle reparere noget. Det kan nemlig være rigtig dyrt at skifte en skærm ud. Det kan næsten koste lige så meget som en ny telefon.

Og det er da irriterende at skulle skifte sin telefon ud flere gange om året. Det behøver samtidig ikke være et forstyrrende element at have et cover eller skærmbeskyttelse på sin smarte smartphone. Der findes nemlig rigtig mange forskellige slags i forskellige materialer. De er diskrete, og gør ikke telefonen unødvendigt klodset.

Udvikling af teknologi

På samme måde som de digitale enheder hele tiden er i udvikling, er beskyttelsen det samme. Der bliver hele tiden skabt nye former for beskyttelse. Man finder covers i mange forskellige designs. De bliver lavet i alt fra silikone til læder. De kommer desuden i alle prisklasser. På den måde kan man være med uanset hvad.

Det er en rigtig god investering at skaffe god beskyttelse til telefonen. Især er skærmbeskyttelse essentielt. Det behøver ikke at være plastfilm. Dette kan ødelægge meget af oplevelsen ved ens dyre smartphone. Der er nemlig blevet udviklet skærmbeskyttelse i tyndt hærdet glas. Derfor føles det slet ikke som om, at der er noget ekstra på skærmen.

Et stort sortiment

Hos skalhuset.dk er der altså mange muligheder for at finde det rigtige gear til smartphonen. Mangler man andet særligt udstyr og tilbehør, finder man også det på hjemmesiden. Det er alt fra høretelefoner til opladere og meget andet.