Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Vil du starte en blog? Her er 4 digitale trends, der er værd at skrive om

Er du ekspert inden for et emne, og ønsker du at videregive din viden til andre? Eller elsker du at kloge dig på nye tekniske områder og skrive om dem? Så er det omlagt at starte en blog. Med mange gratis platforme, hvor du kan oprette og designe din egen blog, er det nemt at springe ud som blogger. Alt, det kræver, er et emne, og viljen til at nørde det igennem.

Men der findes mange blogs derude, og det er ofte svært at finde det rette at skrive om, så hvad gør du? Du fokuserer på de største digitale trends. Her er 4 af de mest aktuelle.

1. Kryptovaluta – fra Bitcoin til Ethereum

2021 har været et stort år for kryptovaluta. Både firmaer og privatpersoner har investeret i den online valuta, som er blevet et af de mest omtalte emner i den digitale sfære. Mange er usikre på, hvad der kommer til at ske næste år, eller hvorvidt de bør investere i kryptovaluta. Af den årsag er det et fornuftigt emne at blogge om, fordi du kan levere informativt indhold om et super relevant område. I Skandinavien er interessen for kryptovaluta nemlig skudt i vejret, og investeringssoftware og hjemmesider som bitcoinprimeapp.com/se/ og apps popper op over alt. Derfor søger mange folk råd og vejledning.

2. Digital kunstinvestering - NFT

En anden trend dette år er NFT, som står for non-fungible tokens på engelsk (uerstattelige enheder). De adskiller sig for kryptovaluta, fordi de er en slags kunst. Digitale værker der ikke kan kopieres og derfor er unikke. Hvor Bitcoin har mere til fælles med klassisk investeringsformer som aktier, har NFTs mere til fælles med kunstens verden. I stedet for fysiske malerier, kan en NFT dog være alt lige fra en Avatar til et grafisk print – det er en ny måde at købe kunst på. Vælger du at skrive om NFT, har du derfor mulighed for at blive ekspert indenfor et spirende felt.

3. Sikkerhed på nettet

Flere og flere bekymrer sig om hackerangreb, privatliv og beskyttelse af personlige data, når de er online. Og det er måske ikke så mærkeligt, for i takt med at vores teknologi er blevet mere sofistikeret, er truslerne også blevet mere bekymrende. Som blogger giver det dig mulighed for at hjælpe de mange bekymrede sjæle derude. Du kan anbefale de bedste programmer og apps, anti-virus software og videre give din viden om et relevant emne. For det er ikke altid nemt at adskille fup fra fakta.

4. Kunstig intelligens

Der er meget hype omkring kunstig intelligens – og meget frygt. Selvom mange kender ordet, er det ikke alle, der ved præcist, hvad det er for en størrelse. Alligevel trender det helt enormt i øjeblikket. Kast dig over emner som marketing og fortæl, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe virksomheder med at øge væksten, eller grib til emnet fra en mere videnskabelig vinkel, så læserne får indblik i dette fascinerende felt. Der er masser af muligheder.