Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Er computeren ude af drift? Sådan styrer du hverdagen fra din mobiltelefon

Din computer er gået i stykker, og du har udsigt til en hel uge uden dit vigtigste arbejdsredskab. Engang ville det have betydet, at du skulle undvære internettet og aflyse dine planer, men sådan er det heldigvis ikke længere. Med en smartphone klarer du både arbejde, hobbies og praktiske gøremål fra mobilen. Det har aldrig været nemmere.

De fleste hjemmesider er optimeret til mobilen, og der findes et væld af gode apps. Så når du afleverer computeren til reparation, behøver hverdagen ikke at gå i stå.

Download apps der er optimeret til mobilen

Om du skal holde øje med arbejdschatten, lave budget eller tjekke op på dine virksomhedsannoncer, finder du med sikkerhed en app, der klarer det for dig. Det er det fede ved den digitale tidsalder – alt kan klares på farten. Så hvis du fx går op i kryptovaluta, behøver du ikke panikke. Med software som the-cryptogenius-pro.com/se/login finder du nemlig de bedste handler fra mobilen, og der gemmer sig mange andre apps og software derude. Rediger videoer, udgiv e-bøger, tjek arbejdsmails eller noget helt fjerde. Når du har en smartphone, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå.

Få overblik over de vigtigste gøremål

Hvis du ved, hvilke aktiviteter du bruger din computer til, er det nemmere at finde på løsninger til din mobil. Skriv en liste over alle de ting, du får svært ved at lave uden din computer, og se, hvor du kan gå på kompromis. Har du lange rapporter eller artikler, der skal skrives, kan du gemme dem til, at computeren er tilbage, men der er ingen grund til at aflyse videomøder og stoppe med at læse nyhederne. Det ordner du let fra din telefon. Desuden er det en god undskyldning for at udforske de seneste trends, så du følger med tiden.

Løs opgaver på farten

Det fedeste ved en mobiltelefon med de rette apps og programmer er, at du kan arbejde og lave dine yndlingsaktiviteter, mens du er på farten. Stream videoer på togturen, læs op på de seneste nyheder om kryptovaluta og aktier eller køb gaver til familien på en af de mange apps. Der er nok at give sig til. Og meget nyt at lære. Måske indser du, at din egen hjemmeside slet ikke er god nok til mobilen? Eller opdager nye måder at markedsføre dine produkter på? En uge uden en computer giver plads til kreative ideer.

Udforsk nye interesser og onlinefællesskaber

Selvom det er fantastisk at mødes med andre mennesker, findes der også gode online fællesskaber, som du let kan pleje og bygge videre på fra din mobiltelefon. Der er grupper til hver en interesse – fra litteratur til videospil til onlinebetting. Få råd og vejledning af rutinerede eksperter, opbyg nye relationer og kast dig ud i noget nyt. For når du sidder der med mobiltelefonen derhjemme, på toget eller i bussen, falder du måske over noget, du aldrig har set før. En sport, en digital trend. Spændende måder at være kunstnerisk på.