Nyeste sider på Ludvigs Hjørne: sammenligning af online backup og af antivirusprogrammer.

Ludvigs Hjørne

Stå på ski i sofaen med en spilkonsol

I denne artikel kan du læse om fire forskellige måder at få en eller anden form for oplevelse af at stå på ski. I artikel kommer vi rundt om skispil til spilkonsoller, samarbejdsski, rulleski og så selvfølgelig også det man gør ude i den rigtige sne.

 

Skispil til spilkonsoller

Hvis du er mest til at nyde suset fra at stå på ski hjemme i sofaen, så fortvivl ej, for det kan du sagtens. Du kan faktisk sidde hjemme i din sofa med fødderne oppe på sofabordet og med en skål chips ved siden af dig og et glad koldt faxe kondi på bordet og samtidig vinde i skiløb. Det må man da kalde multitasking.

Det eneste, det kræver, er, at du har en spilkonsol, som du kan sætte til dit fjernsyn – og så skal du selvfølgelig også have (mindst) et skispil. Når du har skaffet det, kan du bare læne dig tilbage i sofaen og suse ned af de lange skibakker lige for næsen af alle de andre skiløbere.

Der findes et hav af forskellige skispil, og du kan også prøve at stå på snowboard i den virtuelle verden. Hvis du er til sportsspil, så kunne et skispil måske være det næste, du skulle give en chance.

Var det for eksempel ikke noget at vinde vinter-OL?

 

Samarbejdsski

Du har sikkert prøvet dem, for de er svære at komme uden om, når man skal lave samarbejdsøvelser: samarbejdsskiene! Samarbejdsski ser ud som følgende: To lange brædder, hvorpå fødderne kan sidde fast og så nogle snore, som man kan holde i.

Flere personer stiller sig op på brædderne, og så gælder det simpelthen bare om at komme fremad ved at samarbejde.

Det har måske ikke så meget mere end navnet og de lange brædder tilfælles med rigtige ski, men det kan være rigtig sjovt – og måske et godt break fra at sidde foran skærmen.

 

Rulleski

Rulleski, ja her er vi ved at nærme os de ”rigtige” ski. Rulleski er supersmarte, hvis man gerne vil stå på ski et sted, hvor der ingen sne er. Man ruller afsted lidt ligesom på rulleskøjter, man har bare ski med hjul under fødderne og skistave i hænderne. Afsted det går ude på vejene. God motion og masser af sjov – og det behøver bestemt ikke være en dårligere erstatning til ski i sne; det vil helt sikkert være nogles første prioritet.

 

Ski i sne

Hvis man er til sne, vintersol, kulde og selvfølgelig ski, så burde man næsten tage på skiferie og nyde alle delene. Før man tager afsted, skal man dog lige sikre sig, at man har det rigtige udstyr. Noget af det kan man helt sikkert leje på skistedet, men hvis man er nødt til at købe noget selv, så tjek lige Blacksnow rabatkode ud. Her kan man nemlig få skiudstyr med rabat. Når man har mulighed for at spare penge, kan man jo lige så godt det. Der er helt sikkert nok andet at bruge penge på på sådan en skitur.