Sammenligning af antivirus til Mac

Sammenligningen mellem forskellige antivirus- og sikkerhedsprogrammer, hvor du selv vælger programmer og styresystem, er ikke særlig velegnet til en lille skærm, da den vises i et meget stort skema.

Du kan overveje i stedet at benytte SmartVælger, som du kan læse mere om nedenfor. Vil du alligevel have vist sammenligningen mellem antivirus- og sikkerhedsprogrammer, så anmod om desktopversionen af siden i din browser.

SmartVælger

Med SmartVælger sammenligner du ikke direkte de forskellige programmer. I stedet vælger du de funktioner, som du har brug for, fx om programmet skal være på dansk, om det skal have forældrekontrol og oprydning, og hvis licensen også skal dække mobile enheder, og funktioner som fx lokalisering, hvis telefonen bliver væk, og sletning af data, hvis telefonen bliver stjålet.

Desktopvisning

Bemærk, ikke alle programmer kan vises på én gang på skærmen i desktopvisning. Du kan rulle sidelæns i selve skemaet ved at stryge med en finger.

Lav din egen sammenligning

Sæt flueben ud for de styresystemer, producenter og programtyper, du vil sammenligne.

Bemærk, at du får kun vist resultater, der opfylder alle dine valg med hensyn til styresystemer. Sætter du fx flueben ud for både Windows og Android vil du således kun få vist de store sikkersikkerhedspakker, der dækker alle enheder, fordi det er de eneste, der understøtter begge styresystemer.

Sætter du ikke flueben ud for en producent eller type, vælges de alle.

Styresystem:

Producenter:

Programtype:

Programmer i denne kategori indeholder typisk kun de mest grundlæggende funktioner med beskyttelse mod virus, spyware og rootkits.

Vær opmærksom på, at nogle af de gratis programmer tilbyder dig at installere ekstra programmer, som du måske ikke er interesseret i. Det kan fx være en værktøjslinje fra Ask eller Google til din browser. Sørg for at læse, hvad der står på installationssiderne, og fjern flueben ud for uønskede programmer.

Programmer i denne kategori indeholder en række funktioner, der øger din sikkerhed på internettet. De indeholder typisk beskyttelse mod virus, spyware, rootkits, skadelige hjemmesider og e-mails, og de indeholder en firewall.

Programmer i denne kategori er producenternes alt i en-pakke. Her finder du alle funktionerne i de mindre programmer, samt en række ekstra funktioner. Det kan fx være forældrekontrol, oprydning på computeren, kryptering og backup-funktion.

Programmer i denne kategori er producenternes alt i en-pakke til alle dine enheder. Med en enkelt licens kan du typisk beskytte din PC, din Mac, din smartphone og din tavlecomputer.