Om online backup-siderne

Læs om siderne og kontaktoplysninger

Ludvigs Hjørne

Siderne om online backup er lavet af Kim Ludvigsen, og de er en del af hjemmesiden Ludvigs Hjørne, dog med et andet layout. På samme måde som min sammenligning af antivirus og andre sikkerhedspakker har fået sit eget layout.

Hvis du har spørgsmål til siderne eller sammenligningen, er du velkommen til at skrive til mig i mit forum, forummet er åbent for gæster, så du behøver ikke tilmelde dig for at skrive. Du er også velkommen til at kontakte mig pr. e-mail på kontakt@kimludvigsen.dk. Forummet er bedst til mere generelle spørgsmål, fx om hvordan et program fungerer, fordi der er flere til at hjælpe end mig. Du kan også søge i forummet for at se, om der allerede findes et svar på dit spørgsmål.

Jeg har testet en lang række programmer til online backup, også mange flere end de her nævnte. Alle er testet på en virtuel maskine med Windows i en standardopsætning og med en række filer i forskellige formater og størrelser.

Bemærk, at jeg samarbejder med nogle af tjenesterne på disse sider, og jeg får pro­center, hvis du køber efter at have klikket dig videre herfra. Din pris er den samme, som hvis du køber direkte hos tjenesterne. Jeg har ikke valgt tjenesterne ud fra, om de giver kommission eller ej, men ud fra hvor gode de er. Du kan læse om nogle af de tjenester, som ikke er medtaget, på siden fravalgte tjenester.

Vil du ikke støtte Ludvigs Hjørne, så besøg tjenesternes hjem­me­sider manuelt, hvis du vil tegne abonnement. Tegner du abonnement efter at have klikket dig videre herfra, siger jeg pænt tak for, at du støtter Ludvigs Hjørne.

Det meste af grafikken på online backup-siderne stammer fra psdGraphics. Grafikken er gratis til privat brug, og kan købes billigt til kommercielt brug.